44

Анонимен

преди 4 години

И все пак, бившата комунистка у дъщеря на Активни борци Фандъкова е доста по-противна от Манолова, която е само бивша комунистка.

43

Дедо ти

преди 4 години

КОМУНИЗМА е бъдещето, но още не го знаеш

42

Анонимен

преди 4 години

За да сме повече от Duran Duranнашият девиз за изборите ще бъдеРабота Работа Работа,казали от ГЕРБ

41

Баба ми

преди 4 години

Не е!! Нищо що е свързано с БСП / БКП не може да е алтернатива!!!

40

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

преди 4 години

Комунизма е добра алтернатива след 15 г власт на мафията. Поне знам, че ще гният в Белене 2. И това би ме радвало

39

Анонимен

преди 4 години

Щом при демокрацията немци и южнокорейци строят заводите, трябва и кметовете да са южнокорейци или немци, не може хора дето не са забили и един пирон да искат да са кметове. По-скoро ще гласувам за някой овчарин или магарe отколкото за гробажиите. Туй дето комунистите го построиха не можаха да го боядисат и за туй гледат да го откраднат.

38

акуд

преди 4 години

НИКОГА повече комунизъм, без значение под какво прикритие е

37

Анонимен

преди 4 години

Зоната се управлява от Мрежатар която контролира системата. Банкерите си печатят пари от въздуха, a вие давате просдукта си труд или стока срещу пари напечатани от въздуха. Само, защото се вярва, че парите са равносилни на продукта наречен труд или стока. София е едно бунище все едно кой ще я управлява-краде.

36

Анонимен

преди 4 години

Въпросът в заглавието е изначално сгрешен и много глупав - точно каквото може да се очаква от тапирите, работещи в тази *** медия. Въпросът е коя от алтернативите е най-добра, а такива има две. И нито една от тях не включва Фандъкова или Манолова. *** селски лелки без грам принос към обществото ни.

35

уточнение

преди 4 години

Вижте биографията на Тома Биков-професионален близач на задни части.Мнението му струва колкото мнението на Деса Поетеса

34

Анонимен

преди 4 години

Хвани едната, удари другата.

33

Анонимен

преди 4 години

Не е голяма хитрост да замениш една блондинка с друга...

32

Анонимен до 26

преди 4 години

София Ервопейски град ??????###### И как София със каруците и конете по улиците можеш да я наречеш Европейски град ? София е много далеко от истината. Селски поразходи се в истински Европейски градове и столици и тогава си пиши комиксите.

31

Анонимен

преди 4 години

Реално погледнато не е алтернатива, защото знаем #KOЙ стои и зад двете (както и зад самия Биков), но същия този ня#КОЙ май е решил да поразбърка картите...

30

ТОМА БИКОВ

преди 4 години

един неуспял актьор, който си намери амплоа да е говорител на ГЕРБ защото говори ясно и с фасон на убеден в приказките си. Говори спокойно, аргументирано, не скача от стола с вик "Убий комуистите". Обаче това би го правил за всеки, който плаща. В случая ГЕРБ. Утре щее някой друг. А това, което говори въобще не е вярно. От всички какдидати по-лош от Фандъкова е само ДЖАМБАЗКИ. На ОДС кандидата е страхотен, харесвам го. Но ще гласувам за Манолова. Тя е човекът, който ще разтури Мафията в София

29

DW

преди 4 години

Мрежата, която управлява БългарияВ България формално на власт е коалиция от ГЕРБ и т.нар. "патриоти". Реално обаче страната се управлява от Мрежата. Резервната стратегия на Мрежата е да кооптира г-жа Мая Манолова, която се позиционира като политическа алтернатива на ГЕРБ. Мрежата има основание да счита Манолова за един от "своите" с временно замразено членство: в крайна сметка политическата кариера на "червеното острие" тръгна нагоре с Костинбродската афера и управлението на Орешарски. Нещо повече, и след падането на Орешарски Борисов "възнагради" Манолова с омбудсманското място в опит да я

28

Анонимен

преди 4 години

Биков ,Главчев,Антон Тодоров и останалите шайкаджии са най-гнусната и арогантна част от бандата ГЕП.

27

Анонимен

преди 4 години

Гошо *** ти оправи Ловеч и Зе акъл да даваш верно си умен

26

Анонимен

преди 4 години

Аз пък нищо не разбрах за кой да гласуваме щом не може за дамите и са били се изчерпали, Биков джендер *** се гръмни бе.

25

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова ще бие още 10 години защо ли гледали за тия години това което е София е един европейски град а Манолова какво направи през тия години Зе да бори монопола и зе та се отказа защо бе госпожо оставихте тия да ни смъкнат кожите с пари и некъдърна работа къде мислите за тия хора а случайно ако ви изберат да знаете София нее България