245

Анонимен

преди 4 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е БОЙКО БОРИСОВ ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ ПАРТИИДА ОТИДАТ ПО ДЯВОЛИТЕ ,ЧЕ МНОГО АЙДУЦИ БРЕЕЕ!!!!!

244

Анонимен

преди 4 години

До 259" Монархиите, които тук се дават за пример, са успешни държави не защото са монархии, а именно защото имат традиции и шлифована дълги години система за държавно управление. "И все пак, монархиите си имат свое начало. *** и малоумно е да се мисли, че западноевропейските монархии започват от Римската империя ( има самоуправление на римския император НАД завзетите от него земи; а завладяните земи преди товаНЯМАТ царе). Те съществуват към 8 век след новата ера.

243

Анонимен

преди 4 години

До 259" Искаш да основеш нова царска династия? И кого ще предложиш за основател? " И КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА БЪЛГАРИН ДА Е ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ? На теб повече ти допада Симеон Сакскобургготски за българин и български цар? Явно харесваш вносните царе, а НЕ българските? Ти много тачиш чужденеца Борис 3, но не и българина и български цар и светец Борис Първи , както и внукът му ( пак БЪЛГАРИН!) - свети цар Петър Първи ,син на Симеон Първи Велики (о, по дяволите, той НЕ е чужденец, А Българин!)!

242

Шоп

преди 4 години

Плащаш ли наем за БРАНА--------Не е Брана, а Враня (не Врана, а именно Враня, с Я). И второ, именно Враня е чисто тяхна собственост - не подарена от държавата. Знам това, защото предците ми са живели на 5 км от Враня през последните 200 години.

241

Сата НАТО

преди 4 години

Маркс и марксизмът отдавна е доказано, че са задънена улица, от която трудно се излиза. Тези, които се подлъгаха по марксизма, сега са гастарбайтери в нормалните държави.

240

Анонимен

преди 4 години

Ima nujda ot frenska gilotina.

239

Анонимен

преди 4 години

Имаме нужда от монарх.Всички политици са еднодневки,които ни излагат било то с далавери или неподготвени пред чуждата дипломация и световната политика.Монархията е коректив на изцепките на политиците от висшият ешалон.Царя го докараха комунистите като лице на България за да влезем в ЕС,свърши им работата и го анатемосаха с комунистическият си манталитет.Имаме един Бойко,който продължи успешно делата на царя,но....след него не знаем кой ще дойде и каква постна попара ще надроби.Царя е в кондиция!

238

Анонимен

преди 4 години

Марксизмът е окей, има сериознипроучвания, които потвърждаватписаното от Маркс (Тома Пикети), а тези, които пишат против него са просто платени поръчкови драскачи. И хоп, явява се един мним суверен и почва да бае, че марксизмът му еотнел короната.

237

не се ли наяде?

преди 4 години

Срам и позор за цьлата му семейство и рода му!

236

Анонимен

преди 4 години

Суверен, единият отвнуците му наречен Хасан,не знам за кого се има катосуверен.

235

Анонимен

преди 4 години

А ние - българите още не можем да се отървем от отпечатъците на ограбването на народ и държава извършено от крадлив дедо Мони при управлението на народните душмани от НДСВ .

234

Анонимен

преди 4 години

Тоя пъф деди още ли е жив бе?Ама какво питам аз,да работиш цар без царство си е трагедия!Дойде да си вземе имотите и само шменти капели за некви 800 дни и чипове.Пълен въздух!

233

Идеалист

преди 4 години

Срам за баща си!

232

Даскала

преди 4 години

Интересното гражданино Симеоне е че този отпечатък е много отчетлив в Китай!При нас нещата се влошиха много с демократизацията

231

вичо

преди 4 години

Член на Билделберг клуб-световните конспиратори говорят за Марксизма та нали те са го проектирали?

230

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 248"Българите имаме нужда от цар, но този цар да е българин, а НЕ вносен!"Искаш да основеш нова царска династия? И кого ще предложиш за основател? Монархиите са отживелица. Там, където са останали, са въпрос на традиция. Монархиите, които тук се дават за пример, са успешни държави не защото са монархии, а именно защото имат традиции и шлифована дълги години система за държавно управление.

229

Либералист

преди 4 години

Благодарим Ви Ваше Величество!

228

saki

преди 4 години

Едно време комунистите ,баха наети от баща му ,за да ликвидират кредитора ,на чичо му Кирил.

227

грешка

преди 4 години

най-голямата грешка на комунистите е, че са те оставили жив навремето и сега ти сърбахме 800 дни попаратаалчен, по-алчен, най-алчен, изродски алчен, Симеон Сакскобурготски

226

Анонимен

преди 4 години

Ролята на българската монархия днес е крадлива. Този на снимката е един от най - големите ало измамници за всички времена. Завъртя един телефон на комунистите и изкара няколко милярда за 800 дена...