40

МНОГО ПРАВИЛНО

преди 4 години

В ЖИВОТНОВЪДСТВОТО ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗООХИГИЕННИ ИЗИСКВАНИЯ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!!!ТОВА НЕ Е КОМУНИЗЪМ А НЕОБХОДИМИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ!ЗА НЕВЖИТЕ---СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, НЕ Е САМО... "ОРИ, МЕЛИ, ЯЖ...."!!!!!!!

39

Ицо ни

преди 4 години

Гласувайте пак за ГРОБ.

38

Калинка Фандъкова

преди 4 години

Ограничението в броя на конете не важи за нашите верни гласоподаватели от кв. "Факултето" и кв. "Христо Ботев". За тях ще има отделна наредба.

37

Цвента Цъи

преди 4 години

A защо в парламента свинете са над 200?

36

бай х

преди 4 години

За София колко коня с каруци е разрешено ,и колко бездомни кучета на квартал ???

35

Евроценности

преди 4 години

--Ами моето прасе се мисли за човек - тогава какво да правя? да го броя за прасе ли?/

34

кръпел

преди 4 години

Защо няма протести !!!!

33

Анонимен

преди 4 години

До анонимния с 19 кошера.Сега пак има ограничение до 10 кошера,има и за брой животни,но както всичко не се спазва.То в София има крави , коне, овце не тези по жъртите павета ,а истински.

32

Анонимен

преди 4 години

Да , чета тук и оставам с впечатлението, че на българина като му мирише на тор, на комшиите да им мирише , да вижда *** по улицата, да го хапат бълхите и кържелите и пр. му е най убавото.

31

Верен на ГЕРБ

преди 4 години

До г-жа Дариткова: Другарко Дариткова, вие как ще контролирате спазването на тези заповеди? Трябва да се създадат части доброволци на ГЕРБ Жени, или поне ГЕРБ Младежи, които да обикалят по дворовете да следят дали някой престъпник няма 11 овце (знаеш ли, може някоя овца да излезе евро-нетолерантна и да оагни 2 агнета), или пък 4 прасета! Хванете ли нарушители - ДАНС и по бързата процедура веднага!

30

Сенсей Ага

преди 4 години

Ами Аз като гледам 19 кошера в двора ко ? Ша ми забранят да гледам повиче от 5 ? Това гласувано ли е вече ?

29

Анонимен

преди 4 години

Управлението на ГЕРБ и псевдопатриотите ще се помни дълго години от обикновените българи като "СВИНЩИНАТА". В пряк и в преносен смисъл. Да не говорим, че истинският министър председател зад клоуна Борисов е едно дебело прасе със ф.е.с на главата. Сещате ли се КОЙ е той, нали?

28

Ритка Дариткова

преди 4 години

Следващата забрана ще бъде да се колят агнета по Великден и Гергьовден! Ще я наложим, защото ние от ГЕРБ сме хуманисти, а пък и има едни 500 хиляди тона дълбоко замразено, 35 годишно отлежало агнешко от Австралийския резерв, на наши хора, което ще ви пуснем на промоция в Кауфланд! Така всички ще са доволни!

27

До 32

преди 4 години

Не забравяй и квотите за "равенство".

26

Додо

преди 4 години

Комунизъм в действие! Дежавю 1954-1958, национализацията и насилственото създаване на ТКЗС! Тогава лимита пак е бил същия - 2 крави на дом! Ако някой ви спори, че ЕС не е СССР 2.0, му кажете да ходи да се прегледа!

25

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Обсъжда се и въвеждане на квота от 5 корена домати и 5 корена краставици за стопанствата тип "заден двор". Не може западните инвеститори, като "Лидл" и "Кауфланд", да внасят домати чак от Испания, а разни селски тарикати и престъпници да си хрупат шопска салата на аванта. Заради тях стоката на инвеститорите залежава, но ГЕРБ се грижи за чуждите инвестиции в България!

24

Коментиращ

преди 4 години

Правят си легален път за изземване на животни от лични стопанства (ако не отговарят "условията" за отглеждане)!!!Значи "умните и некорумпирани" политици, влизат в нечие лично стопанство, проверяват дали пода напр. е от спец. мрамор за прасета, с площ не по-малка от полвин футболно игрище, и ако не отговаря ти изземат животните??!!На въпрос, ми сега какво да ядем, ти отговарят застоялото вносно и гмо месо от сащ!!!НЕМА ТАКЪВ ГЕНОЦИД И ПРЕЗ ВОЕННО ВРЕМЕ, УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ!!!

23

Брюксел

преди 4 години

Всички до един ще ви направим консуматори - ще ядете нашето ГМО месо и мляко с изтекъл срок -После наред идва ракията- за да купувате нашият качествен алкохол и накрая които си унищожи лозята ще получи обезщетение в ЕВРО!!

22

Анонимен

преди 4 години

Айде бе в двора в центъра на града три прасета! Едрите животни кози прасета , крави на поне 1 км вън от града. На село който има голям двор и не пречи на комшиите да. Ами в Гърция едрите животни са дори вън и от селата.

21

шматка

преди 4 години

Никакви животни в населено място пък било то и с 50жители.Не може да съм принуден да дишам вонята на прасето на комшията.За мухите да не говорим.Изкарва си 5-те овце а след тях целия път в барабонки.Не става