18

Анонимен

преди 4 години

Поредният, присъединил се към клуба на value signaling celebrities. Иска да спасява света от замърсяване като стане веган, но продължава да кара болид, който за едно състезание изгаря гориво колкото пет серийни автомобила за година (да не говорим пък за тренировките).Поредната звезда, която не знае НИЩО за климата, но се изказва компетентно за него, че и за селското стопанство. Отвращавам се.

17

Анонимен

преди 4 години

Измирането на нашата раса...!!? Баси примата ваща раса е в експлозия

16

Ninja

преди 4 години

....и след това се качи в частния си самолет и изхаби 10 тона керосин, за да се разходи до Милано за шипинг....

15

Ванката

преди 4 години

Физиологията на човека е на всеяден бозайник. Есенциалните аминокиселини не може да си ги самосинтезираме от растителни храни, затова се налага внос на животински протеини, т.е. МЕСО. А протеините са "строителния материал" за тъканите и органите ни - мускули, кости, кожа, нервна система, вътрешни органи, мозък... Отделно, че еко-ефектът на веганите е никакъв и пълно шменти капели.

14

Веганова

преди 4 години

ГМО зеленчуците и тревичките полезни ли са за ядене?

13

муспи

преди 4 години

Ако поискам, всички ви ще направя вегитере! - Сорос.

12

Хей тъпунгерр

преди 4 години

Не ми налагай начина си на живот ,да не ти наложа моя с изтрел в тила

11

Анонимен

преди 4 години

Веганството явно влияе зле на хората пример, вижте Люис кви глупости дрънка.

10

Анонимен

преди 4 години

Той е таз годишният шампион.

9

Анонимен

преди 4 години

Направо такива *** като този и като онази Грета да спрат да се хранят. Така ще измрат в блажена глад и ще спасят Земята. А ние нормалните ще си останем да и се наслаждаваме.Спри да се храниш! Спаси Земята! Започни още днес!

8

Анонимен

преди 4 години

Защо да е в хаос светът? Ние в Европа, а и в голяма част от света си имаме десетте Божи заповеди. От 2019 години. Така че, за нас, християните, всичко трябва да е съвсем просто и ясно. Друг въпрос е, че на повечето хора тия заповеди изобщо не им изнасят.

7

Анонимен

преди 4 години

"Люис Хамилтън: Станете вегани, само така ще спасим света!"Стани месояден, само така ще спасиш белите дробове на Земята. Растенията абсорбират въглеродния диоксид и регулират глобалното затопляне.

6

Анонимен

преди 4 години

Веганството е вредно за здравето! Особено при децата води до забавяне на растежа, проблеми със костите, и психични отклонения.Човека има нужда от животински протеини и мазнини. Само така може да си набави необходимото в нужните количества. Ако трябва един човек да си набави същите количества вещества само от растителна храна това означава да изяжда по 4-5 килограма на ден. А това е невъзможно.Млякото, месото, рибата и яйцата съдържат всичко необходимо във висока концентрация.

5

Анонимен

преди 4 години

Този и сам не си вярва на това което говори, а ако си вярва е по-зле от колкото изглежда.

4

Анонимен

преди 4 години

Много ми е скъпо, за богатите е това. А сега зимата плодовете са скъпи

3

Анонимен

преди 4 години

Топлината на двигателя явно му е сварила мозъка.

2

ponti

преди 4 години

Много са ми противни такива милионери като почнат с някакви подобни каузи. Дай си милионите да нахраниш децата в африка, заживей в сламена колиба и ходи пеш ако искаш някой да ти повярва. Индустрията в която работи бълва толкова въглеродни емисии и то без никакъв смисъл - просто зрелище.

1

Дид

преди 4 години

Лицемерие ... за публиката!Хамилтън няма нито един автомобил в личния си автопарк който да е с разход под 15литра тръгнал да говори за спасението на света!Човечеството рядко е виждало жив 100 годишен веган,така че и това с храната е спорно!