143

Това е гном

преди 4 години

Значи за тая джендърка съучениците и казват,че не са били сигурни мъжко ли е,женско ли е! Точно това същество съм сигурен,че къщна работа не е работило. С тия пръсти като кебабчета надали и игла ще вдене,камо ли къща да върти. ТАва е гном. Най-много куче у дупе да убоде.

142

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да ти говори една жена, винаги става дума за пари.

141

До 159

преди 4 години

Ти наистина си скъсала лентата - такова нещо като геном на интелекта няма и никой не го е откривал, да не говорим някой да твърди че той се пренася единствено от жени. *** от космоса се съвокуплява с ***? Това някаква нова феминистка версия на библията ли е? Сериозно защо ги ръсиш тези глупости?

140

До 152

преди 4 години

Y-хромозомата носи в себе си информацията за смъртта, тоест лимита от 70 години предвиден от вашите Свети писания. А за генома на интелекта, че се наследява от жените е доказан и от вашите учени-мъже. *** е дошла от Космоса, за да се съвокупи с пpимaтитe и да се извисите еволюционно. Експериментът беше неуспешен. Поради нескончаемият брой пpecтъпления срещу жените (не включваме тези жени, които са се съюзили с вас) ще се върнете оттам, откъдето сте тръгнали.

139

gf hf mf :>

преди 4 години

До 151,В Япония средната продължителност на живот на жените е над 84г.! Брей че от лош живот сигурно? Страната не е християнска, но защо там не се борят за еманципация на жените, а са приели ролята на жената да е тази на домакиня и възпитателка на децата. И това не пречи, ако искат да се образоват - има училища за майки. И са трета икономика в света. Явно патриархалния начин на живот не е попречило на обществото им да се развива. Могат да пътуват навсякъде без виза. :)

138

Радослав

преди 4 години

Още първия месец много семейства ще се окаже, че след като си платят един на друг заплатата в общия бюджет няма достатъчно средства да се плати тока например и от там скандали и край на семейството. Затова приказките на тази госпожа са пълни глупости! Тя говори за незаплатен труд, тоест труда на жената или мъжа в семейството не са задължение като част от това семейство, а едва ли не работа която да вършим срещу заплащане! Тази иска да превърне семейството в бизнес (не се сещам за по добра дума)!

137

Радослав

преди 4 години

Хора отклонихме се от темата, а тя е, че не е работа на Международния Валутен Фонд или негов представител да се меси в междучовешките отношения, това е в резона и работа на Съвета по правата човека към ООН! Всяка институция да си знае работата и мястото! Ако правилно се разбира изказването и излиза, че освен брачен договор, ние хората трябва да сключваме и трудови договори помежду си и да си плащаме заплати едва ли не. А от къде ще дойдат тези заплати? От семейния бюджет. И какво ще стане?

136

Handyman

преди 4 години

A мъжете не вършат ли работа за семейството, която не му се заплаща? Или според еманципацията това не е важно :)

135

До 151

преди 4 години

Не знам как е при жените, но аз интелекта си го придобивам с учене (четене на научни книги, а не списания), а не от Богините :)

134

До 151

преди 4 години

Патриархата няма връзка с религията, това е естественото състояние на обществото. Не може хем да ме обвинямаш в религиозен феминизъм, хем да пишеш че интелекта се наследявал от жените, защото богинята на знанието била Изида!? Точно на патриархалните общества дължим целия прогрес на нашата цивилизация днес.

133

Анонимен

преди 4 години

До 151Интелекта се наследявал от жените...спри моля те.

132

До 132

преди 4 години

До 132 Стига глупостиСпоред вашите патриархални религии е така, защото вие ги подкрепяте заедно с демоничните сили, които стоят в основата им. Всички патриархални общества са пропаднали. Развиват се само в посока войни и ceкc. Интелектът се наследява от жените, богинята на знанието е Изида. Ако не носите женския геном ще сте пpимaти. И както натягате пружината все по-малко от този геном ще ви се предава до момента, в който ще започнете да се раждате с интелект на шимпанзе.

131

Браво

преди 4 години

Съюза на въгледобивните работници- миньори приветства решението на Кристалина Георгиева и обещава равноправие и и дори по-високи заплати за жените желаещи да работят наравно с мъжете в мините ........ нямало желаещи ... нито една жена .... то равноправието било само за женската работа в офисите и администрацията ... и то само за заплатите а не за това кой колко работа вършел там .....

130

До 132

преди 4 години

До 132 Стига глупостиСпоред вашите патриархални религии е така, защото вие ги подкрепяте заедно с демоничните сили, които стоят в основата им. Всички патриархални общества са пропаднали. Развиват се само в посока войни и ceкc. Интелектът се наследява от жените, богинята на знанието е Изида. Ако не носите женския геном ще сте ***. И както натягате пружината все по-малко от този геном ще ви се предава до момента, в който ще започнете да се раждате с интелект на шимпанзе.

129

До 143

преди 4 години

И да науката доказва, че природата не е отредила роля на лидер на жените - защо е нужно да вървиш срещу природата си е въпроса? Защо трябва да се правиш на такавата не си? Какво искаш да докажеш? Трябва да заличим научните се познания, да заличим половете, да се правим че не съществуват ли? Каква е целта на цялото това отричане на реалността? Защо искаш да си мъж и се срамуваш от женската си природа?

128

Радослав

преди 4 години

До 124Ние няма как да сме еднакви, хората са различни и сме създадени да се допълваме. Единия да компенсира недостатъците на другия и обратното. Но феминиските няма как да го разберат това, те имат идея и си търсят поводи да я налагат и доказват, а като им казваш, че мъжете са по висши, то ти играеш тяхната игра и падаш в техния капан. Затова постъпи умно и докажи, че мъжете и жените са две допълващи се части от едно цяло. Така хем сменяш играта, хем вече те са лошите.

127

До 143

преди 4 години

Изключението само потвърждава правилото - действително е имало няколко случая на способни жени-лидери, които са се справили наистина добре с тази си роля, веднаги ми изниква Маргарет Тачър, но това не е достотъчно. Че е имало неспособни мъже-лидери и това е факт, но природата както при много други видове е отредила на мъжете да са лидери, водачи, тези които взимат решенията. Жената няма качествата на лидер и това не е обидно, просто природа - вие сте нежни, раними и емоционални.

126

Радослав

преди 4 години

До 124Никои не го отрича, но когато крещим, че видиш ли жените били нисши и тн. само даваме поводи за още подобни движения и доказваме (поне в техните очи), че тези движения са правилни. Те на това разчитат, да те изкарат от нерви и в това си състояние да говориш директно и така да послужиш за доказателство на техните теории. Затова трябва на първо място да си сдържаш нервите и да говориш умно - така хем ги ядосваш, че не отговаряш на представите им за мъж, хем не падаш на тяхното ниво.

125

gf hf mf :>

преди 4 години

До Киро Х,Освен ако крайната цел на Глобализма е свят без нации, в която масата (претопената бяла раса -двигателят на света) ще бъде контролирана по-лесно дори от сега.?Какво реално цели заговорът? Каква е крайната им цел?

124

Анонимен

преди 4 години

До До 115Напротив. В изостаналите общества и такива с източно влияние е прието да се мисли така. И въобще не е научно. В Европа (а и в Русия, между другото) не са един или два случаите, когато жени са заставали начело на държавата, а в много други случаи са дърпали конците на неспособни монарси от мъжки пол.