19

Буревестников 2

преди 4 години

... От 2004 - 2005 година са минали 15 години обаче ... Какво НАПРАВИ "Управлението" на Боби Мокета , Лечков и Костадинов за БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ? Какво направи за школите? За търсенето на нови таланти ? За базите ?!?! ... КОЛКО МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ТАЛАНТИ БЯХА ОТКРИТИ И ЛАНСИРАНИ ?!?! Вижте само отборите ни във всички възрастови групи каква ВКИСНАТА БОЗА са ! С треньори - парашутисти и слагачи !!! НА КОЛКО ГОЛЕМИ ФОРУМИ СА СЕ КЛАСИРАЛИ МЛАДЕЖИТЕ И ЮНОШИТЕ НИ ?!?! Е КАКЪВ ПЪРВИ *** ИСКАТЕ ДА ИМАМЕ ?!?

18

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е политиците да политиците да осъзнаят, че туризъм, спорт, изкуство и култура са визитната картичка за всяка държава.Няма как една страна да има добър имидж с одрискана тоалетна в хотела, дрогирани ултраси по трибуните на стадионите и изобилие на сладострастна чалга в ефира.Крайно време е да се забрани на спортни клубове да носят имената на Ботев, Левски, Раковски,...,а така също и гавренето на така наречените "футболни агитки" с българския трикольор, които си бършат лигите с него

17

Бай Коко

преди 4 години

Продължаваме напред в същия дух.

16

Крум от Крумовград

преди 4 години

Каква огромна метаморфоза преживя "този невероятен" Боби Михайлов- от един народен любимец около 1994, до един от най-презираните хора днес- човек, върху който да не искаш да хвърлиш и плюнката си.

15

Буревестников

преди 4 години

Много добре стана , че се стигна точно до този ПОЗОР насред София !!! Не че то не се вижда години наред ... Но всички се криеха и замазваха нещата зад някакви моментни успехи , които не значат почти нищо в общата картина !!! Защото ИСТИНАТА е една - след класирането ни на ЕВРО 2004 в Португалия и влизането на три Български клуба наведнъж в групите на купата на УЕФА през 2005 ... НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ! ПЪЛНА ДУПКА ! НУЛА ! Само някакви моментни проблясъци , които обаче НЕ значат НИЩО !!!!! ...

14

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да се ядосват българите и защо тая загуба да е срамна ? Та в България отдавна е узаконена ИМИТИРАЩАТА храна, стига тя да е с надпис "ИМИТИРАЩ ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ",та в този редна мисли следва всичко да е имитиращо:-имитиращ футбол,имитиращи политици, имитираща икономика,територия имитираща държава, овце имитиращи хомосапиенс и т.н., ДА ЖИВЕЕ ИМИТАЦИЯТА ха ха ха....всичко е продукт на ЧАЛГАТА, затова и няма нищо смешно в тази загуба тя е следствие на РАЗВИВАШАТА СЕ УСТРЕМНО ПРОСТОТИЯ !

13

Анонимен

преди 4 години

А те наще, още изтрезняли ли са от предното напиване и разбраха ли, че са играли?

12

Анонимен

преди 4 години

Не е генетика а акъл. То само с бъхтене не става. А у нас от край време "футболната култура" се състои от утайката на обществото.Кажи му футболист и не го обиждай повече...

11

Granik

преди 4 години

Следващата тактика на Балъков е футболерите да изкопаят ров, пред наказателното си поле поне два метра широк и три дълбок. Така шансовете им нарастват с 5 %.

10

Анонимен

преди 4 години

Перуката е виновен. Време му е най - накрая да подава оставка или да закриваме отбора.

9

Marchelo

преди 4 години

Играчите от мача с Англия трябва да бъдат наказани. Освен това да бъдат изключени от националния отбор.Други футболисти да ни представляват,не тези.Макар,че за загуба не се винят войниците.

8

Saki

преди 4 години

Вече всички чуждестранни отбори се притесняват ,да играят с българския , за да не ги набедят за садисти.

7

Спортен Философ

преди 4 години

Абе не е толкова лошо каквото и да разправят. Бразилия - най силният отбор в света падна с 1-7. А ние сме малко по-добре от тях с 0-6. Така че има надежда.

6

Анонимен

преди 4 години

Бербатов и днесбг - вие сте по-долу от англичаните, те ви превъзхождат генетично!? Не това не е расизъм, расизъм е само когато бял мъж обижда някой различен от него - логиката на днешната либерастка секта-пропаганда.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Както правилно правилно отбеляза Бербатов - англичаните ни превъзхождат и генетично." - както вие така и Бербатов сте расисти, тип дълбоко комплексирани шизофреници"Аз съм расист, а ти си ***! Най-вероятно и със съмнителни сексуални наклонности...

4

Анонимен

преди 4 години

"Както правилно правилно отбеляза Бербатов - англичаните ни превъзхождат и генетично." - както вие така и Бербатов сте расисти, тип дълбоко комплексирани шизофреници.

3

ПорЦелан

преди 4 години

Вратаря и ебола да му хвърлят в ръцете, няма да я хване.

2

Бахуро

преди 4 години

Националния стадион да се премести в Михайловград. Йебаньееееееееееееее!

1

Анонимен

преди 4 години

Много "членове", ама англичаните им вкараха "топките" !