160

Анонимен

преди 4 години

Бобката и без тва има бая коса може да даде малко на Лечков, да му я залепи с плюнка

159

Анонимен

преди 4 години

Футболистите какви заплати получават? Какви коли карат, какви домове имат, какъв стандарт на живот поддържат?Какво "работят", та им се дава всичко това?

158

Анонимен

преди 4 години

Повод за уважение е много важно човешко качество- точността и на на нея се гради дисциплината и чувството за отговорност.Малка България също може да бъде уважавана когато се научим да оценяваме времето на труд и изява и да изразходваме времето на почивка и развлечение дори заети и през свободното си време...143

157

Анонимен

преди 4 години

ЗАКРЙВАЙТЕ БЕГЕ ФУТБОЛАИ без това го гледат само некви ....

156

Анонимен

преди 4 години

To нема държава те искат футбол да има,Правителството ББ-3 кога се маха заради емигрантите да подава оставка.Цирка е много голям в тази смешна държава.ХАХАХА

155

възмутен

преди 4 години

Пияната перука само с охрана могат да го махнат от поста, запънал се е като магаре на мост и срами ли срами държавата ни .....

154

Анонимен

преди 4 години

И Тиквата сега кво - пак нито лук ял, нито лук мирисал.Да е ба и простия селски футболист от Бистрица, кои ли тъ пунгери го направиха премиер.Ортак с всички мафиоти и олигарси. Точат държавна пара, а стадото блее ли блее ...

153

прокурора

преди 4 години

А всичкия "матрял" под него (визирам изпълкома, начело с господина главен наглец - Лечков) какво ще става? Да остсават ли? Ми то е същото, само дето друг клоун насреща!

152

Анонимен

преди 4 години

Главната причина да няма футбол в БГ е бутиковото отборче Ла й но хорец на Киро Гела, световно известен производител на амфети, и член на БФС, личен приятел на премиерчето, който му подари 5 млн лв народна пара за трибуната на частното му стадионче.

151

Анонимен

преди 4 години

А ултрасите арестуваха ли ги расизъм и ксенофобия?

150

активен

преди 4 години

Оставката на Боби М. не решава проблема. Оставката на Б.Б. начело на държавата ще даде тласък на решаване на проблемите.

149

Анонимен

преди 4 години

А за какво се дават пари от тотализатора и бюджета за ПРОФЕСИОНАЛЕН спорт въобще?За футбола да не говорим!Няма скаути по училищата.Мамите"пускат",или татковците плащат синето да влезе в отбора.Питах познато момче и то вече с пробем в редукторите.Не е чул за кондиционен треньор и за тактика в две"елитни"софийски фут.школи.Смачкаха ЦСКА и Литекс заради Левски.Последното,нагло елиминират вратарите,съперници на малката перука за място на терена!Какво още?А катастрофата преди години край Нови Хан?

148

тТт

преди 4 години

А кака ви Стефка Костандинова КОГА?!?!?

147

Хайдееее...

преди 4 години

Ек , значи дето се казва, имало защо да берем срам вчера! Ще има поне нещо позитивно! дано не е ,само прах в очите! Но всички трябва да си ходят, не само Фред Пери:)))

146

Гробокопач

преди 4 години

Снощи, точно това говорех, че ако паднем с 10:0 ще имаме BG Exit и оставката на Бойко;))) Но, паднахме само с 6:0 и ще си отиде Перукан. Откъде прозрях тази зависимост ли? Ами от Омертата. Футболът е основното Зрелище, което държи електората в ступор и го кара да се "гордее" с нещо. Само че, напоследък, Зрелищата на Бойко са пълна Катастрофа и електората е недоволен. Жалко 2 греди и поне 2 невкарани положения и 10:0 и англичаните щяха да са новите ни освободители! Дължат ни го исторически;)))

145

Винету

преди 4 години

Откога чакахме този момент! Сега ще набутам свинята Красю на мястото на Перуката. Нали ще кандидатстваме за домакинство на Мондиал, има милиарди за усвояване.

144

Чиновник

преди 4 години

До gioТълпата т.е. простолюдието много обичате да бъдете владяни, демек лaшкaни. И хем ви харесва, хем постоянно мрънкате за оставки. Абе, страшни сте.

143

Анонимен

преди 4 години

В България отдавна няма спорт.

142

Анонимен

преди 4 години

Не пуска кокала обаче, пияната Перука! Нагъл!

141

малка българия

преди 4 години

Империята има силен отбор, защото е империя. Малка колониална държава -няма възможности .