7

Анонимен

преди 4 години

Всички са бивши комунисти,деца,внуци и племенници на такива,отказали се от лоялност към родината си в името на интернационалните идеи,и разбира се пари и социални придобивки чрез които да превъзхождат редовно трудещият се с достойнство честен човек.Всички са такива,всички те се продават за пари и държавни и обществени постове.От такива не чакайте нищо добро.Предателят си остава предател,това е генетично заложена програма в поколенията.Качествените хора ги затриха след 9/9/1944г.

6

Атакист

преди 4 години

Джамбазки много говори ама нищо не казва конкретно, търси скандали да изкара някой дрогиран или пияница за да има със кой да се заяжда. Разбра, че не може да пребори нито джендърите нито френските лобита нито нищо и зеле за *** не става от Джамбазки *** изкарай казармата момче първо после се заяждай с кандидат кметовете от всички партии и политически формации.

5

Анонимен

преди 4 години

Волен досажда с провалената си лидерска кариера.Само поява в Алфа как не е станал ПРЕМИЕР .Ами не стана ,факт .Сега говори против Герб ,а е с тях във властта.Сидеров дължи на Борисов много ,не обратното .Министъра им подписа за самолетите ,а той се прави на луд.Откровено досажда.ВМРO били мошеници и терористи ,ами като го знаеш що направи ОП .Щото нямаше да си в парламента затова.Кмет щял да става ,водата да оправел.Не ,знае че сега има пари по проекти и иска да вземе нещо .Абсолютен лицемер .

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя политически елит е срам за обществото.

3

анон

преди 4 години

политически труп, джудже е турския предател волен- да не мисли, че ще забравиме как се надупи на турците само и само да влезе във власта? на турците? дето са най- противопоказаните за това коетосе бори и тръби че подържа волен?

2

Анонимен

преди 4 години

Айде само с тия чалгаджий не бяхте ни занимавали днес...

1

Александър

преди 4 години

Съседът в блока ми прилича на Волен и ме е страх