136

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ало, римляните и другите българомразци, които драскат тук, не че храня особена любов към българите в Америка, ама ако за шум и силна музика се стреляше оправдано, тук отдавна трябваше да ви изпозастреляме заради шумните ви сватби и кръщенета.Така че по-полека с обвиненията към нашите сънародници. И други съседи са имали конфликти с убиеца и твърдят, че имал психични проблеми.Този път вината не е у нашите.А, САЩ е идиотска държава, в която всеки луд е с пистолет в ръка.

135

1

преди 4 години

До Коментатор,връзката е ,това че *** си мисли,че се намира в България,а в САЩ ,има закони,и всички са длъжни да ги спазват,кой знае колко пъти,убиеца,ги е предупреждавал за тишина,но ***,като седне на трапезата и вкара три сливови ракии,става трапезен воевода,започва да пее ,патриотични песни,докато го накарат,да млъкне завинаги.

134

Анонимен

преди 4 години

До Коментатор 160Това че не разбираш връзката между това какви са потърпевшите и това което се е случило показва колко ти е умственият багаж.

133

Коментатор

преди 4 години

Каква връзка има дали са *** или необразовани?! Убил ги е бесен човек без да имат вина независимо какви битови конфликти са имали. Сега убиецът ще се успокои до края на живота си в затвор и дума няма да промълви. А колко бой ще изяде хич не му е ясно.

132

Анонимен

преди 4 години

До ДанковГовориш за депотати, които "бяха" мафиоти или за хора в затруднено финансово положение, породено от факта, че икономиката ни е в таолетната в последните 35 години?

131

Анонимен

преди 4 години

Българите изнесоха простотията си чак до Чикаго.После някой друг им бил виновен.

130

Данков

преди 4 години

До Анонимен 152Има ги и такива семейства, но това е простотията, като няма кой да ти покаже пътя към човешките ценности и такива работи се случват.

129

Анонимен

преди 4 години

Ех ако можеше, да ми падне една роторка и да подпукам махалата като има парти в 2 през нощта ... малееее!

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Всеки трябва да знае къде отива и какви са недостатъците на държавата.. И в крайна сметка - такава е съдбата на предателите.."Пич, не си виждал предател. Отишал да бачка в чужбина, защото с 380 лева не можел да оцелее в България, е толкова предател, колктото предател е дете, избягало от пияния си баща, който го е биел с колана и го е "потаковал" отвреме на време. Знам за предатели, отговорни за смърта на десетки българи, които са в парламента, ама те, предполага не се броят.

127

Анонимен

преди 4 години

Блокът на снимката ми прилича на някакво ромско предградие за несретници.

126

От Чикаго

преди 4 години

Баш в Чикаго си се случва, на улица "Ървинг Парк". И там не живее ***. Живеят обикновени хора.

125

Анонимен

преди 4 години

Бай *** - до Чикаго и назад 100 години по-късно.За съжаление, простотията не се лекува.

124

Анонимен

преди 4 години

Никой никога не отнема човешки живот просто ей така.Винаги си има причина.Въпреки че не винаги причината се посочва.

123

Иво

преди 4 години

Чак до Чигаго ли стигнаха нашите "българи" ве

122

fhr

преди 4 години

..... невинни сънародници...*** ти сърцераздирателния коментар

121

Анонимен

преди 4 години

Случката не е в Чикаго, а в предгардието Чиксън Гейт, намиращо се на коло 150 км от Чикаго. Нека бъдем точни все пак. Там живее всякакв от Източна Европа.

120

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че не пенсионираният поляк му е писнало от денонощният чалга-тормоз на набедените за българи, *** от Габрово.Четете и други сайтове - има доста повече инфо.Освен това ги е предупреждавал поне десетина пъти само този месец

119

Анонимен

преди 4 години

Човекът ги е молил да пазят тишина и правилата не 1,2 или 3 пъти, а много, много повече.Писнало му е и ги е надупчил! Бай Ганчовците грешно разбират свободата като свободия, а демокрацията като анархия. Тук голям го вадят какви пичове са в Америка, а всъщност са едни мишоци там, бачкат като луди и са заробени с кредити до гроб.

118

Анонимен

преди 4 години

Само дето това не е станало в Чикаго, а в Чикагското Столипиново - предградие, отдалечено на 149 км от Центъра на града.

117

АнонимеН

преди 4 години

СТРЕЛБАТА В ЛАС ВЕГАС ОТ ПРОЗОРЕЦ ПО БЛИЗКИЯ СТАДИОН СЪС ОТКРИТ КОНЦЕРТ СЪЩО НЕ Е СЛУЧАЙНА!!!СТРЕЛЕЦА ПРЕДНИЯ ПЪТ СЕ ОПЛАКАЛ НА УПРАВАТА В ХОТЕЛА ОТ МУЗИКАТА ПРЕЗ НОЩА ИДВАЩА ОТ БЛИЗКИЯ СТАДИОН НО ТЯ НЕ СПРЯЛА И ТОЙ ЦЯЛА НОЩ ВИБРИРАЛ НА ЛЕГЛОТО В ТАК С МУЗИКАТА !!!СЛЕД ТОВА СЕ ВЪРНАЛ И ТОЧНО В 22 ЧАСА ВЕЧЕРТА ОТКРИЛ СТРЕЛБА И ГИ ИЗПОЗАСТРЕЛЯЛ НА СТАДИОНАДАЛИ Е РЕДНО ДА УБИЕШ НЯКОЙ КОЙТО НЕ ТИ ДАВА СИСТЕМНО ДА СИ ПОЧИВАШ Е СЛОЖНО ДА СЕ ОТГОВОРИ САМО С ДА ИЛИ НЕ ЩОТО ТОВА СИ Е ВИД ТОРМОЗ!