67

Fenasi Kerim

преди 4 години

Борисов е интелигентен от Ердоган? Моля? Имаш нужда от специализирана психиатрична помощ.

66

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

Съюзниците ще унищожат поредния диктатор скоро.

65

Анонимен

преди 4 години

До Fenasi KerimБорисов е в пъти по-интелигентен от Ердоган. Много пъти.

64

Анонимен

преди 4 години

Ердо е прав! Ако всеки ден ти хвърчат ракети от съседна държава, а официалните представители на тази държава немогат да направят нищо по въпроса е ясно че няма да стоят и гледат

63

Fenasi Kerim

преди 4 години

Образован и интелигентен? Като кой? Борисов?

62

Ник

преди 4 години

След последното фиаско на префаления танк Леопардис тоя път крахът на немската индустрия ще е феноменален.

61

Анонимен

преди 4 години

"Целта е да няма кюрдска държава."А защо трябва да има? Прибирай ги в твойто село щом са ти много читави...

60

Анонимен

преди 4 години

До Fenasi KerimАко този човек говореше български щеше да е образован и интелигентен.

59

Fenasi Kerim

преди 4 години

Пример :Гърция е във война. Там има руски и американски войници. В България един милион бежанци. Границата не се контролира от Гърция с от групировки. Всеки ден падат бомби в Пловдив, Хасково и Кърджали. Какво ще сторите? Ще кажете тези които ни бомбардират да си направят държава е Гърция или у нас? Ще ги посрещнете с хляб и сол? От една страна Ес ще ви казва да държите намордника на бежанците от друга няма да ви платят обещаното, народа ще търпи престъпленията им. Как бихте постъпили?

58

Анонимен

преди 4 години

Яко се набута Ердо,и с тези заводи заборчля към запада.Чува се че коли с дизел и бензин,ще ги премахват постепенно ще стане.Всичко минава на ток.Вкараха му го яко.Турция пиши я че не съществува,разпад

57

Анонимен

преди 4 години

истинската война сега започва.

56

Анонимен

преди 4 години

Явно далаверата в Сирия е голяма, щом само ние още не сме налазили там...

55

TPE3BEH

преди 4 години

Долен лъжлив ***. Целта е да няма кюрдска държава. Когато ИД контролираха района, турците не казваха нищо, даже купуваха петрол от тях. Сега кюрдите обаче били големи "терористи"...

54

Анонимен

преди 4 години

Тюркофобите пак *** на умpяло. То поне да имаше защо да мразят Турция толкова, пък то няма. Все повтарят за някакво турско робство, пък историята казва, че българите см сами стават васали на турците. И българите са имали всички права в империята, а роб означава безправен човек, който е собственост на някой. Българите даже са живяли по-добре от руснаците които идват да ги "освобождават" и руските летописци документират това съвзем еднозначно. И църкви са строили и къщи са имали на 2-3 етажа.

53

Fenasi Kerim

преди 4 години

Ако този човек говореше на български и го разбирахте наистина щяхте да му се доверите.Той не се оправдава с "големите началници".Думи на Ердоган:"Ние не очакваме помощ от никого. Ние сме в състояние сами да отрежем пъпната си връв". Това са много Тежки думи.Аз като човек който ползва и двата езика - български и турски и като ги гледам едните после другите контраста между тях ме заслепява.

52

Сата НАТО

преди 4 години

Кюрдите трябва да отстъпят от границата и да си пазят поречието на Ефрат, както ги посъветва Тръмп. А пък ако могат да се договорят с Ердоган да им помага срещу Асад - още по-добре.

51

Анонимен

преди 4 години

крадеца вика , дръжте крадеца

50

Батак

преди 4 години

Този по добър лъжец от Бойко.Бравоооссссссссс.Както едно време са изклалили Батак 5000 човека има музей,сега е същото с кюрдите.Да жевее ВЕЛИКА Русия.ЗАЩО НАТО НЕ ИЗГОНИ ТУРЦИЯ ОТ СЪЮЗА???АХАХА

49

Сата НАТО

преди 4 години

И без това пограничните райони са полупустинен район, джендем, какъвто рядко се намира по света. Навремето вуйча ми пътуваше до Багдад и Техеран с Мерцедеса и след всеки курс през Диарбекир палеха свещи и не изтрезняваха по три дена.

48

Неизбежно

преди 4 години

Всеки ден все повече турски кадъни започват да пищят на умряло.Камионите с турски трупове печално пълзят към Диарбекира.А от това електоралните единици на Ерджолан няма да са щастливи.Който нож вади-от нож умира!