65

Bg Турчин

преди 4 години

Дянков ние не се оплаквам от вас както си писал и аз имам доста български приятели!Но какво ще кажеш на ония фашисти от атака?

64

Мустафа

преди 4 години

Крадливата и корумпирана международна разбойническа хунта, докато крадеше пари от народа си и го облагаше с нечовешки капиталистически данъци, Ердоган строеше социализъм и трупаше войски. Ердоган е готов за война и има С-400 и Русия за съюзник другите имат много либерализъм и разпрани терористични сфинктери.

63

Анонимен

преди 4 години

Който не е бил в турски региони като Разград, Кърджали може да пише глупост като потурчени със турско само съзнаниеТурците в тези региони са чисти османски турци!Потурчените със турско само съзнание са българските предатели наречени ППОМАЦИ по Родопите Смолян и т нн.

62

Анонимен

преди 4 години

Таа дезинформация дето Държавата разпространява е за съд в Страсбург , някои хора обаче се интересуват от Истрория така че Българската държава е за съд , потурчени са само Помаците и търчеещите се Хорахане Рома Целта ти е не нещо смисленно а ако може още 100 коментара тука да н а *** , за това провокираш

61

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ти самия си насила Християнзиран бе , тръгнал за другите да говори==========така наречените български турци не са приели исляма насила, а доброволно и за това са заселени там и са им давали да строят къщи и да гледат животни. иначе са събрани от всички краища, НО НЕ И ТО ТУРЦИЯ. капка турска кръв няма в тия *** по родопите дето се турчеят, просто са наследници на продажни българи.

60

Данков

преди 4 години

Българските турци какво се оплакват от нас, не сме ли толерантни?Разбира се че винаги гледаме на Турция като заплаха, пет века са си пет века.Иначе аз почти не съм срещал български турчин, който да не е пекан.Сядали сме заедно на маса, веселили сме се.За разлика от ромите, вие си говорите перфектно български, което е плюс за вас.

59

Василев

преди 4 години

В Турция няма да видите сговор между държавни чиновници, администрация и бизнесмени, да усвояват и крадат милиарди и да си правят къщички за гости, а прокуратурата и разследващите органи да ги пазят и да си траят!!! На това се казва държава!!!Агент Пол Елиът!ЦРУ!!!

58

Анонимен

преди 4 години

сайта ви само Фейк нюз и крадени Новини от интернет, колко в тоа сайт са завършили Журналистика в Диплома , нито един

57

Анонимен

преди 4 години

Турците се гаврят със заловените живи кюрдски бойци. Обличат ги с женски дрехи и качват снимките им по прашки и сутиени в социалните мрежи.

56

Сандо

преди 4 години

къдеще щеше да ходи Фолксваген? аре на бас че немското правитлество ще им дръпне тока и няма да им позволи

55

до 61

преди 4 години

Ти самия си насила Християнзиран бе , тръгнал за другите да говори Бягай да четеш как са направили Християни по Византия , пише си в Уикипедияама тебе не те интересува от срам и позор

54

Анонимен

преди 4 години

"Ако някои се съмнява - справка когото турците окупират част от Кипър никой не си мърда пръста."А защо турците окупират Кипър? Не беше ли защото гърците избиваха мирно население и погребваха хората с багери?

53

КРАЯТ НА ЕРДОГАН

преди 4 години

Турция я търпят само защото е с най-голямата армия в Европа и си мислят, че като е в НАТО ще застане срещу Русия. Като гледам мераците на ТУРЦИЯ сега са за Северна Сирия. Обаче на евроатлантитците мечтите не съвпадат с мечтите на НеоОсманците. И накрая ще смачкат Турция като излишен придатък на Европа

52

Анонимен

преди 4 години

Голем смех! Ердо прави каквото си иска! Вече четвърта държава го прави след сащ, Русия и Китай! И измислените плюнки в ООН просто си вземат заплатите...

51

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Вас ви освободиха Русия а нас Българските турци в Османски корени кога ще ни освододят , Ердоган да праща войската към България===============няма такова нещо като български турци. навремето туция е събирала разни бедни и безработни от цялата си империя и ги е заселвала тук по кърджалииско като им е давала къщи и някакъв начин на живот. в тия дето сега се турчеят няма и капка турска кръв. тва са продажни циг***ни, крайно бедни и т.н.

50

Анонимен

преди 4 години

"Чудя се къде се скри "великото" НАТО и защо не си контролира членката."На какво основание трябва да я контролира? На колко години си? На 16? Не знаеш ли НАТО каква организация е и с каква цел е създадена? НАТО не се занимава с такива неща.

49

Анонимен

преди 4 години

Ердоган ще създаде 30 километрова партизанска зона за кюрдите, а партизани с танкове не можеш да победиш.Диктаторите винаги са пренебрегвали Историята и повечето са си строшили главата.

48

Митака

преди 4 години

Ако турците нападнат БГ, Франция и Германия ще изпратят протестна нота, Фолцваген ще заплаши, че може и да не открие завода си до Измир, а САЩ ще им наложат някоя икономическа санкция на турция и това ще е. Ако някои се съмнява - справка когото турците окупират част от Кипър никой не си мърда пръста.

47

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма постигне Ердоган с тая глупост ,която е подхванал..

46

до 52

преди 4 години

АРЕ ПЪТЯ към Анадола. Бохчата, цървулите и пътя