78

Анонимен

преди 4 години

Пак ли тъпата тема САЩ - Русия? Всеки нормален човек знае, че САЩ управлява света. САЩ предлага уникална държава за живот. Какво толкова се връзвате на 2ма трола и 3 пенсионера, който си живеят в 80те. Мина им живота в бедност и се правят на големи соц баровци. Още им седи мастилото от вестниците по Гъзаа :)

77

Анонимен

преди 4 години

Куба - 12$ заплата. Захар с купони.Венецуела - 2$. Режим на тока.Приятели на русия.Какво да говорим повече?

76

До 81

преди 4 години

"Кой краде по-малко от ГЕРберастите?Крадлата на техноимпекс ли?"Кака Корни пред любимата ти Тиква е като пионерче. Цялата ви герберастка пастмина ще изметем. Още малко ви остана.

75

Анонимен

преди 4 години

До 82Фактите показват, че почти милион българи емигрираха в САЩ, още толкова в западна европа.А към русия почти никой.Даже и децата на купените русофили са в САЩ.Кое не е ясно?

74

Анонимен

преди 4 години

Е Путин нали обяви вече няколко пъти, че изтегля войските си от Сирия !!!

73

Анонимен

преди 4 години

До ФактИсторията е показала, че след 19 годишно управление на великия путин минималната заплата в русия достигна космическите 120Е, а убийствата все са си около 9/100000 годишно.

72

Анонимен

преди 4 години

До 72Кой краде по-малко от ГЕРберастите?Крадлата на техноимпекс ли?

71

Анонимен

преди 4 години

До 77Едва ли сталинските главорези са оставили много германци в Калининград.Погрижили са се.Та каквото е било - вече не е.

70

До 75

преди 4 години

"И друго за самоопределението-защо Германия да не организира референдум в Калининградска област(територия исторически свързана с Германия) подобно на Крим."Като стана дума за исторически свързвания да не забравяме, че любимата ти Кравария е създадена върху труповете на милиони индианци. За тях дори референдум нямаше.

69

до 75

преди 4 години

След като Русия се ръководи от принципа на самоопределение,защо забранява на Украйна и Грузия да влязат в НАТО.Точно това е желанието на болшинствотото от населението на двете държави.И друго за самоопределението-защо Германия да не организира референдум в Калининградска област(територия исторически свързана с Германия) подобно на Крим.С въпроса-желаете ли да се присъедините към Германия?Сещаш ли се за резултата от подобен референдум

68

До 74

преди 4 години

"Скоро бях в Естония.Колко са дръпнали напред откак се откачиха от руснаците,направо не е вярно."И колко са дръпнали напред? След 1990 г загубиха над 30% от населението си. Вероятно вече са по 1 милион и продължават да намаляват.

67

До 71

преди 4 години

"Имаме една въоръжена до зъби и агресивна държава,която анексира територии на две съседни държави през последните десетина години"На тия анексирани територии живеят руснаци които не искат да стават натовци. Какво неясно има тук???

66

Анонимен

преди 4 години

Интересно Русия защо натрупа толкова оръжие в Крим,от кого ще се отбранява?

65

До 68

преди 4 години

""Майчето какво иска да променя на София направо не знам?"Основната промяна е, че трябва да бъдат наритани герберастите. Много крадат.

64

Анонимен

преди 4 години

Инфраструктура на НАТО се доближавала до Русия.Ами нали военната инфраструктура на Русия е буквално на границата на на две натовски държави-Естония и Естония и на около 400км от Румъния и България.Имаме една въоръжена до зъби и агресивна държава,която анексира територии на две съседни държави през последните десетина години.И когато съседи на тази държава се опитват да се въоръжат,за да гарантират собствената си безопасност,това било заплаха???

63

До 62

преди 4 години

"Аз не я харесвам, иначе щях да ида да живея там, а не от правилната страна на океана"Щом си в "правилната страна" седи си там и не ни давай акъл. Кво ти влиза на тебе в работата кой с какво се гордее тук?

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен69Както виждаш, те и за тях пишат, но само новини с негативен оттенък ;)

61

Факт

преди 4 години

Путин не говори празни приказки,и историята го доказва....

60

Анонимен

преди 4 години

като толкова не ви харесва русия защо всеки ден ви навират под носовете материали за русияами да ви пишат за меркел за тръмп за макрон та да ви е драгокажете им на тия то в българия проблеми преливат те ката ден русия та русиякажете им ама неможете щото дядо шорош плаща и той казва какво да се показва на народа от "независимите" средства за иформацияайде със здраве дано да дочакате независими средства за информация

59

Анонимен

преди 4 години

Дрън, дрън; всички действия са координирани с шефа.