66

Судом и Гомор

преди 4 години

До АнонименСвободната любов ще ни унищожи! Чака ни нов потоп! Разврата се шири навред!Ако жените са на место, няма тогава да сме на това место!

65

Божието наказание

преди 4 години

До Анонимен Вместо мъже да ни управляват жени и деца! Това ако не е предателство пред народа!

64

69

преди 4 години

и как една жена да се разведе с мъжа си и да вземе апартамента и детето ако не чрез домашно насилие? То каква жена е ако не може да се разплаче по всяко време или да си изпроси един шамар? Прибрала се кифлата пияна на мотика без сутиен и с гащите наобратно обути и хоп домашно насилие.

63

само е.бан

преди 4 години

До бой бойЗаменете боя с луд секс и всичко ще е наред!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Боя изгражда! Той не да разгражда. Той изгражда. Не мо'еш да мъмриш брат...

61

Lan

преди 4 години

Дай да си го кажем по-направо, досега на полциаите не им се занимаваше в "семейните работи", дори когато има побой с придружавщи телесни повреди. Никъде в закона не е написано, че той не важи ако двама души са съпрузи или пък още повече ако живеят на семейна начала! Дори обидата е подсъдна, ама трябва някой да работи...

60

вината

преди 4 години

В филма нечиста сила с Васил Михайлов в ролята на кмет съветсваше битата жена, че ако го осъди и го вкара във затвора тя няма да има какво да яде..............Днес финансовата независимост на жените ги направи самостоятелни и равнопровни!

59

Lan

преди 4 години

Хммм, какво иска да ни кажа авторът на сататията, че досега убийството при условия на домашно насилие не е било криминализирано ли?!

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКойто мъж си има парички - обичат го всички! За секса си има вибратори и заместители!

57

преди девети

преди 4 години

Само за един шамар в жандармерията, след 9-ти ставаш АКТИВЕН БОРЕЦ с пенсия!За един харизан вол на шумкарите също се ставаше борец против фашизма!

56

Анонимен

преди 4 години

До 888Ала бала.Жените търсят в мъжа две основни неща-финансова сигурност и секс.Няма ли пари и не ги ли задоволява сексуално семейните отношения се скапват.Всичко друго е второстепенно.

55

888

преди 4 години

Повечето мъже са роби на майките си/жените по невидим начин. Трябва да превъзмогнат себе си и тогава ще "владеят света" наистина и жените ще ги уважават без да е нужно да се занимаваш със всяка глупост и детайл.Малкото мъже които успяват да доминират собствените си емоции по правилния начин са по-големи царе отколкото един цар който се е оставил да бъде движен от базовите си емоции, пороците си, влеченията си.. майките ни често създават невидими зависимости към тях който повечето хора не вижда

54

Анонимен

преди 4 години

Като си се събрал с ***, ще си сърбаш последствията. Аман от хора, които живеят с *** и после мрънкат!

53

888

преди 4 години

...като ефект - ставаш на това което мразиш след години. Т.е мъжете стават като майка си, мразят жените в същото време и загубвят контрол върху емоциите си защото им е втълпено да мразят баща си, което се превръща във вътрешен шаблон на отхвърляне на истинското мъжко, идентифициране със женското и се получава ядосан човек който е емоционален като жена, не е реално мъж без значение как изглежда, има тежко отношеное към жените тъй като както казах - мрази майка си и в същото време търси любовта й.

52

До стел.

преди 4 години

А ти какво очакваш? Съпрузите да бъдат съдени без доказателства ли? Побоят много лесно се доказва чрез медицински преглед.

51

888

преди 4 години

Има един много тънък и невидим момент в цялата работа защото е трудно и срамно да се говори за него, на всичко отгоре звучи нереално на пръв поглед, но повечето мъже в България и доста по света в днешно време са афектирани за цял живот от това как майка им се е отнасяла към тях. Особено какви неща им е говорила за баща им - в смисъл на негативни. Или ако направо ги е настройвала в моменти срещу баща им. Резултата от това е че детето мрази майка си подсъзнателно И в същото време се дестабилизир

50

Анонимен

преди 4 години

Основната причина за неразбирателство в БГ - семейството е синдромът ПБНЕ - пие, бие и не е.ве.

49

Анонимен

преди 4 години

Тука като чета,кой ги подбира тия *** критици не ми е ясно единия за Русия Путин ми разправя другия бълва простотиикакво общо има тази новина с политика с Конвенция**** при вас да се случи вас да ви пребият от Конвенцията ли ще кажете *** Народ

48

Анонимен

преди 4 години

От едната страна имаш жени които са си втълпили, че са "слугини" и "робини" на семейството си, от другата страна имаш деградирали бащи които поставят финансовото състояние на семейството си под риск заради пороци и мързел, и се получава взривоопасна комбинация.

47

Анонимен

преди 4 години

2500 случая годишно на 7 милиона население изобщо не е много.Падат се по 35 случая годишно на 100 хиляди население.Т.е в град като Плевен се случва по един случай на домашно насилие веднъж на 11 дни.