8

АЙДЕ СЕГА

преди 4 години

РУБЛАДЖИИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ПЛЮЯТ ПРОТИВ ЕС , САЩ, НАТО И ДА ЗАЩИТАВАТ ТУРЦИЯ, КОЯТО БЪЛГАРИТЕ "МНОГО" ОБИЧАМЕ! ЩЕ ВИ СЕ КЕФЯ ОТСТРАНИ, ДАВАЙТЕ!

7

ФАКТ:

преди 4 години

РУСИЯ ПОДКРЕПЯ ИМПЕРИАЛИСТИЕСКА ОКУПАТОРСКАТУРЦИЯ!

6

Анонимен

преди 4 години

Обграден си от една страна /в Турция/ сега и от друга с агресори /в Сирия до телената ти граница/ готови всеки момент да искат автономия да ти набият канчето и ти ще стои без предприемаш никакви действия ли, много ясно, че Турция ще им даде по-груби сигнали да стоят мирни за да не ядат бой !

5

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че САЩ ще изберат най-приятния трети вариант от изброените - и той е посредничество, тоест едно голяма нищо !

4

Гост+

преди 4 години

Новият Световен Ред - силните, млитаризирани държави започнаха открито да "дерибействат". Турция, СА, че и Русия с достойнство следват примера на Запада. Скоро можем да очакваме подобни прояви и от Китай. Атлантиците наивно си представяха, че само те ще бъдат "богопомазаните" за международни агресии. На фона на това, което става и ще става, Студената война изглежда като благодатен мир.

3

Анонимен

преди 4 години

pkk pyd нали искаха война на ви война

2

Анонимен

преди 4 години

Европейската хранилка на терористи да си гледа работата

1

Анонимен

преди 4 години

"безразборна артилерийска въздушна и друга стрелба"Зависи от вида артилерия, но все пак, колко РАЗБОРНА може да бъде артилерията? :) Масово ползваната ракетна артилерия не е никак точна, тия работи по филмите които ги гледате как с гаубици прочистват регион, правят корекции и т.н. да, случва се, може да се прави, но се изстрелват много снаряди, зящото всеки артилерист знае, че само един може и да не падне в целта. Може и всички да са точни, но няма гаранция.