17

Хюго Бос До 17

преди 4 години

Само за граничените левичарски капацини който подкрепя Тръмп автоматично подкрепял и путин. Толкова ограничени мозъци има само в ислямските медреси, където се чете само дяволския коран. Ама то от четене на левичарски *** на Маркс, Енгелс и Ленин не се поумнява.

16

хюго бос до 15

преди 4 години

Да те светна, че се пробваш пак с опорките за любимия ти путин. Нациболшевиките са либерасто- ***. Недей се измъква. Всички ви знаем , че сте нацикомунисти или болшевики- все тая, все една и съща либерасто- левичарскка ислямофилска ***.

15

Анонимен

преди 4 години

Много интересно че единствено русофилите защитават със зъби и нокти Тръмп. Защо ли? Вероятно защото знаят че следващият след Тръмп ще унищожи Путин и путинизма.

14

Хюго Бос До 8

преди 4 години

Радист и хомофоб отдавна не са обида. Особено ако излизат от фекалните усти на нациболшевик. Май не си в Африка и 100% гледаш да жбивееш в бясл квартал,. Което прави вас нациболшевиките лицемерни расисти и хомофоби.

13

Анонимен

преди 4 години

До хюго бос до 10Нещо и ти си психясал покрай Тръмп. Нацболшевиките са партията на Путин Единна Русия.

12

Анонимен

преди 4 години

Днес демократите предявиха още едно обвинение към психара Тръмп - държавна измяна за която освен импийчмънт има и затвор.

11

хюго бос до 10

преди 4 години

А не може ли първо вие, нациболшевиките да напуснете този свят, че ни омръзна от вашите Маркс, Енглес и Ленин и пргочие наци- болшевизъм?!

10

Тая

преди 4 години

Черна ***.а и трябва май да поживее малко у България с Боко, Цецко..с всичките... па после да оди и са оплаква на Тръмп. Не от Тръмп.

9

Анонимен

преди 4 години

Че Тръмп е неуравновесен психар го е доказвал многократно. Най-фрапиращият случай беше когато изгони 60 руски "дипломати" по случая Скрипал, а след това твърдеше че Скрипал са отровени от НАТО.

8

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще свърши много зле. Ако му се размине само с импийчмънт без затвор ще е голям късмет за него. Крайно време е тоя гноен цирей да се спука и да освободи света от идиотщините си.

7

Кина

преди 4 години

Тя пък една "психично-здрава" хахаха. що не се погледне първо в огледалото ... може и да забележи, че има сериозна нужда от личен психо-терапевт.

6

Бау

преди 4 години

Тръмп си е расист и хомофоб. Това е ясно за всички и от много отдавна ... За това и тук много се харесва. Пасва на *** като мислене ...

5

Анонимен

преди 4 години

Еми, просто не е права. Дава еднаква априорна вероятност на това бял и черен да застрелят някого, а нещата просто не стоят по този начин в действителност. Тръмп е прав, а Риана е много глупава негърка от третия свят. Бих се срамувал от думите си на нейно място.

4

Анонимен

преди 4 години

Щом и на певачките взе да им светва лампата,работата(тръмп)отива на изуй ***!

3

Ха-ха

преди 4 години

Гюве*ндиите и те разбирали от политика....

2

Граматик

преди 4 години

Чичо Дончо е пич, а Риана е пичка

1

Додо

преди 4 години

MAGA2020! Long Live Emperor Trump!