226

Анонимен

преди 4 години

Първо срещу бежанците е добре да си подготвяме и тренираме снайперисти и сапьори и второ същото и против турци и еврей и да му пратиме всички турци обратно а евреите в тяхната"обетована"страна...

225

хахахаххаааа......

преди 4 години

Най-важното е България в НАТО и ЕС!

224

ля ля

преди 4 години

ако съм лидер не бих допуснал някакъв си реджеп да ми поставя условия! и като ги пуснеш тези бежанци .... какво! реджепчоне разбирам как самостоятелно тези из*верги нападнаха за 2 дена Сирия като всичко беше уж вече наред! дали нбяма да нападнат по същия начин и на север? доста доста интересно как цял Свят ги остави да нападнат!!!!?

223

анонимен

преди 4 години

Ей ЕС, ще ви изпратим 3,6 милиона бежанци, а вие ще ни построите завод на Фолксваген!

222

Анонимен

преди 4 години

Ако не сте виждали плашикутарник...Ей ви на...

221

Анонимен

преди 4 години

Турчин съм, ама 90% от сънародниците ми са крадлива, лъжлива, мързелива и необразована лeш! Виж ги само в каква улична мpъcoтия живеят без да ги дразни, а другото го зae6и...

220

turk

преди 4 години

aide chestoto 228 terorista ve4e sa istoriq

219

Люти чушки

преди 4 години

Еми да строят сега завод WV, пък после да се чудят откъде им е дошло.

218

Анонимен

преди 4 години

Ердо е истински мъж а вие сте духалките.

217

Анонимен

преди 4 години

Европа е голяма и ако иска може да сложи катечар през 10 метра. Само че Европа е хуманна, но срещу тия австралопитеци май не тряба нищо хуманно, напротив! След това изказване ако немците направят все пака там завода ЕС е за закриване! Добре че чарсафосаните нямат все още нашите технологии и ресурси, ще са ни избили до крак!

216

МУСТАФА

преди 4 години

ДА ЗЕМЕТЕ ДА ДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ХОРАТА ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ПО ГОЛЕМИ ЦЕНИ В МАГАЗИНА ЛИРАТА ПАДА И ВЕЧЕ ЗАПЛАТИТЕ НЕ СТИГАТ.ВОЙНИ ПРАВИТЕ АМА НАРОДЪТ ВЕЧЕ МИЗЕРСТВА НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЛУДИ С ВОЙНА НИЩО ДОБРО НЯМА ДА ИМА САМО ГЛАД

215

Юнал Джемилов

преди 4 години

Иншаалла Султане Иншааллааа

214

до 230

преди 4 години

Изобщо не фантазирам, защото и на западноевропейците нервите им изтъняха от бежанците, хората си избират антибежански партии да ги управляват. Ако не се затегне режимът към бежанците, ще има бунтове против тия навлеци. Защо пребогатият Китай не приема бежанци? Великата Русия? САЩ? Защо ЕС е глупакът, който изхранва негодниците азиатци и африканци, които му правят атентати?! Изнасилени жени, убити глраждани.

213

истината

преди 4 години

Брюксел разбра ли вече защо Турция в този си вид никога не трябва да влиза в ЕС? Ердо прави каквото си иска и не пита НАТО, не пита ЕС, който също поема бежанци, и то не само от Сирия! А какво ще е, ако Турция е член на ЕС?! С дивия неоосманизъм, с грубостта си. Ердо не пита никого и предприема инвазия, но мрази да му казват, че е инвазия! А Путин тайнствено мълчи. Макар че очевидно ставащото е с одобрение на Путин!

212

а така

преди 4 години

Хей, Ердо, знаеш ли откога чакам момент като този! Да си покажеш истинското лице! В отговор на тълпите бежанци, които ние ще убиваме по границите си като мухи, а влязат ли в ЕС, няма да живеят повече от 15 минути! В отговор на нарочно отприщения поток от бежанци аз ще се развикам в ЕС да бъде забранен ислямът, като вредна за Европа религия, водеща зо атентати! Германия да изгони всички турци, а България да прекрати двойното граждянство за турски граждани. Знаеиш ли как ме улесняваш!

211

Истината

преди 4 години

Турците точат лиги за кюрдски петролец и това им е най-голямата грешка.Не случайно кюрдите палят кладенците зад себе си.А те по закон са на Сирия.Путин и Асад няма да са хич доволни.

210

Шербет

преди 4 години

Ха ха "приятелят Тайпи" се гъбарка с Европейския съюз....голям майтап с бледите пидалета в Брюксел...май " приятелят БХ подносвачът на шербет скоро ще усети твърдата плът отзад...дъл шъ му помогне шкембе войвода с башибозука си малоброен как мислите))))

209

Срам

преди 4 години

Големи бабаити ще да са тези турци,де колят жени и деца,които даже нямат държава!

208

Анонимен

преди 4 години

Глупавия Ердо влезе в капана.Ни икономика ще има вече,ни доверие от никого.Щом пуска ислямистите на свобода,Господ ще Го накаже и неговото прокълнато турско племе!

207

Ужас

преди 4 години

Откога разспасания башибозук,колещ жени и деца на народ,който даже няма държава е героизъм?