30

Юсуф от Анадола

преди 4 години

Ан така, баш, баш! Машалла!

29

Анонимен

преди 4 години

Ако си мислиш.че в месото няма пестициди,жестоко се лъжеш,даже е в по висока концентрация.Прав е 24,но трябва да си произвеждаш ти продукцията,или от проверени хора.

28

Анонимен

преди 4 години

До дебелчо 27Яйцата са чист холестерол само белтъка може да се консумира. Рибата трябва да не е тлъста. Месото е вредно и много мазно. Зеленчуци и плодове - да. И пиене на вода.

27

дебелчо

преди 4 години

месо, яйца, риба и зеленчуци.никакви въглехидрати и никакъв алкохол.сланините ще се стопят като сняг.

26

до 24

преди 4 години

не благодоря, да ям пестициди като антразин и глифозат - по вредно от написано от теб няма, включително плодовата захар - фруктозата е супер вредна за хората. най-обичам препоръчващите банани - най-обработваното с пестициди и хербициди растение - по над 50 пъти на година ги пръскат за да има продукция и печалба.

25

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътЗаинтригувани сме - ти как изглеждаш?!

24

Анонимен

преди 4 години

Само зеленчуци и плодове без допълнителна захар и въглехидрати като тестени храни включително хляб. Захарта е равно на хляб. 3 отрови захар, сол , тестени храни.

23

неандертал

преди 4 години

диета - 99.8% месо и под това нямам предвид колбаси и такива боклучи, сурова мръвка и я печете и ядете, не пържите! който се храни като неандертал е здрав като неандертал.

22

аз

преди 4 години

А най-дебели все повече стават децата, не спортуват и ядат ***. След години ще станат затлъстяли млади хора и след това големи хора с наднормено тегло и много болести.

21

Анонимен

преди 4 години

Тоз който има жена дeбeла на него cвиня не му требва... Народна мъдрост.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14 Явно тия, дето ти се кефят, са предимно джуджета. Най-обичам ниски батки, нецепени като пържени кюфтета и ходещи леко на пръсти с абсурдно вдигната брадичка. Шок, пародия и чалга-култура.

19

аз-ът

преди 4 години

никога не бих спал с дебела жена нито бих я допуснал по който и да е начин в живота си. Има заболявания където реално много малко можеш да направиш. Това го разбирам и не съдя тези хора. Но според мен те са не повече от 5%. А останлите 35%? Това са слаби, безволеви хора, чревоугодници, за които смисъла е в това да лежат и мажат. Е кво можеш да правиш с такъв човек? С какво една такава жена може да те спечели...ПЛЮЙ И БЕГАЙ !

18

свинята

преди 4 години

наричам се така, не щото съм дебел като ***, а щото ям поне по 1 кило печено свинско на ден, в отлична форма съм, нямам сланини - всичко е до диета, ако се тъпкаш с ***, ставаи ***.

17

Дебелака

преди 4 години

Много хубава снимка сте избрали. Браво.

16

аз-ът

преди 4 години

Аз съм висок 1.76 и тежа 92 кг, но също само мускули. Направо съм трепач. Гаджетата ме изпиват с поглед.-------тези гаджета, които не са по-високи от тебе, предполагам имаш в предвид?

15

аз-ът

преди 4 години

не е лошо по същество. Нарича се естетсвен подбор и го има от милиони години.

14

Анонимен

преди 4 години

Аз съм висок 1.76 и тежа 92 кг, но също само мускули. Направо съм трепач. Гаджетата ме изпиват с поглед.

13

Анонимен

преди 4 години

С такава бариатрична хирургия един от известните в България стопи доста килца, но сега се е угоил като прасе. Та помислете си дали си заслужава."Четири-пет парченца френски сирена и чаша червено вино набавят нужното количество калории за деня"Ела на моята работа и да видиш дали набавят нужното количесто калории или ще залиташ от глад.

12

аз-ът

преди 4 години

лесно може да разпознаеш българския мачо... нисък, черен с огормна кратуна, шкембето виси отпреде, отзад з*дника се влачи по асфалта, слаби раменца, криви краченца...гледа злобни и когато започнеш да използваш сложни изречение си отваря устата докато те слуша, с идеята че ако през повече дупки влиза информацията в селската му кр*туна - толкова по-лесно ще разбере кво му говориш.

11

Анонимен

преди 4 години

Eхааа