52

Киро Х

преди 4 години

До ДодоБъркаш Доде, сеганка те Зайо ще се извини, че са били лоши и ще станем братя! Бойко ще си смени името на Бойче Борисоски и ще им стане главен адвокат за ЕС и НАТО! ;))

51

Додо

преди 4 години

Бидейки по съществото си "държавата" Македония (било то Бивша, Северна и т.н) е един антибългарски проект, а нейното съществуване под каквато и да била форма като отделна от България държава не може и не трябва да бъде толерирано. Защото няма вариант един злокачествен тумор да остане в тялото без фатални последици, колкото и да го лекуваме и магерим. Държавчето трябва да бъде оставено да се разпадне и това е единственото решение, което не е антибългарско. Всичко друго е илюзия и празни приказки!

50

иво от благоевград

преди 4 години

ИСКАМ ДА МИ КАЖЕТЕ,КОЕ Е ВЯРНО:ОТ 1393 Г.,БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПОДЛАГАН НА ГЕНОЦИД И ИЗТРЕБЛЕНИЕ ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ В РАМКИТЕ НА ПЕТ ВЕКА!!!!!!!!1912 Г.БЪЛГАРИТЕ СА МНОЗИНСТВО НАСЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ...

49

Анонимен

преди 4 години

Вардарска се казва.

48

стефан

преди 4 години

гърция в момента транспортира хиляди афганистанци,пакистанци и иракчани към солун...имат планове да ги настаняват в хотелски комплекси на халкидики...елада буквално до няколко години ще бъде потопена от азиатци и африканци...

47

стефан

преди 4 години

проблемът е исторически и се корени в русия,която реши да създаде своя проект-санстефанска българия...вие с гърция,докато мислите как да блокирате македония,турция вече напълни островите им с всевъзможна афро-азиатска *** и нахлу в сирия...а пък бате бойко бог знае какво е дал на ердоган,че да държи мигрантите далеч от българия...но е въпрос на време същата съдба чака и българия...странджа и сакар чакат.

46

Хан Тервелското

преди 4 години

Жалко за бъдещите поколения в Северна Македония. Те няма да се чув533стват европейци, няма и да знаят че предците им са българи и най вероятно ще говорят на албански.За съжаление в този си вид тази пародия на държава не ни трябва в ЕС.Доста! Дори нашето търпение има край!

45

Анонимен

преди 4 години

Хич не са ми притрябвали македонци в България. Имам предвид от тези с промитите от Сърбия мозъци. Да правят каквото си искат. НО, да не пипат с мръсните си ръце българската история, по-далече от националния НИ ГЕРОЙ Гоце Делчев, който се е клел на чист български език че ще загине за свободата на Македония.

44

До Pirin e Makedonsk

преди 4 години

Абе брате български, на каква писменост пишеш. Може би това е писмеността ба Александър Велики. Или Вие не знаете за Кирил, Методий и Климент Охридски.Ама оти така.

43

Шоп

преди 4 години

В "македонскя" език има такива чуждици и сърбизми, че от километър им личи, дека са изкуствени. Много от тях в простонародният език отсъстват. Обикновените македонци говорят почти като моите баби и дядовци от Шопско.

42

македонски българин

преди 4 години

Аз не обичам крадци и фалшификатори.Още повече,неразкаяли се такива.Още повече злобни расисти и мегаломани и нагли лъжци.

41

Македонски ТВ-та

преди 4 години

Да има предавания а защо не и цели телевизии - да се чуе македонския глас. Има турски сериали, а няма македонски. Защо така бе!?

40

Скопски вестници

преди 4 години

Редно е да ги има в София. Да се разбере истината. Начинът на мислене и манипулиране. Но май се страхуваме от македонско влияние. Не трябва, братя - нали истината ще победи и без друго?!

39

Обичайте Македония

преди 4 години

Обичайте и македонците,... обичайте ги от всякъде - те са част от българския народ. Е, това с историята ни си живо е мародерство, историческо мародерство. Толкова докторски дисертации, толкова професури са защитени на тема кое е бил македонец и колко дълбоки са корените на македонският език - майката и бащата на всички езици по света. Най-добре е да се отвори Македонски културен център във София и Благоевград - за да се отворят очите български, за македонския въпрос.

38

Редактор

преди 4 години

Ако не влязат в ЕС заради България ще им направим услуга.Пуснете ги да се давят в ЕС и няма да сме единствената държава оглавяваща последните места. Аз в Македония нямам работа. Така че просперират с евроатлантически ценности и истанбулски конвенции плюс гей парадите с американския посланник начело че ша си мечтаят да не са влизали.

37

Анонимен

преди 4 години

Да си припомним стария виц:Качили се американските астронавти на Луната, а отдолу ги гледа един македонец и казва:"Луно, Луно, земьо македонска, докога ке те гледам поробена".

36

Анонимен

преди 4 години

Я, по-долу един древен македон прописа!

35

Pirin e Makedonski

преди 4 години

Ccc vie ste maloumni be tatari koj koreni vrate te pirinska Makedonija

34

Анонимен

преди 4 години

А най-добре е просто да се влеят в България, вместо да се опитват да убеждават себе си, че са българи. И без това си го знаят, не знам защо трябва да влизат в ЕС като отделна държава.

33

Анонимен

преди 4 години

До 33 " клекна" казваш? И кой клекна? Македонците твърдо НЕ! Клекнаха депутатите им продажници !-:) Не бъркай нещата момче! И ние ли " клекнахме" Че на времето СДСНа сила ни вкара в Американското НАТО и ни продаде за жълти стотинки на Америка?! Без референдум Без допитване. Решението беше на една шепа сини седесари продажници!! А познай сега.Ако има война с Русия.И ме извикат запас.Срещу кого ще стрелям? Срещу Русия или срещу твоето НАТО?-:) Леле леле.дечица лесно манипулируеми днес отвсеки-:(