259

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ КОМУНИСТИ!

258

:))

преди 4 години

До АнонименДа да на соцтроловете Борисов им е виновен че ги мързи да бачкат, бягайте михлюзи да работите.-------------това лъготене/ неистина от страна на ББ, е резултатът/продукта от "многото" "качествена"/"ефективна" работа на ББ и ГЕРБ! Отрови! А ние трябва да ги купуваме/плащаме ли?пп. основният продукт на ГЕРБ са неистини/фалш

257

V

преди 4 години

до гробокопач .За Индия може би не съм прав.Те вече разработват собствен двигател за изтребител заедно с французите .Не сами изтребителите си правят ,ами вече искат и двигателите да са техни .А в космоса ползват руски технологии .Имах в предвид че индия като бивша англииска колония много хора говорят англииски и там ще се развие аутсорсинга .Те ще формират ценовия баланс .А бош ще пострадат от електрическите автомобили .Те не се нуждаят от частите на бош .

256

Анонимен

преди 4 години

Инвестиции, развитие... Борисов видя българи, които се връщат от чужбина. Инвестиции, развитие, България била прекрасно място...Тоя ще да е задрямал там и като са го сепнали, че му идва ред да говори, бълнува.Не е ли имало някой от придворните да го събуди, да не вземе да простине, а и да не говори обичайните си глупости на това събиране после?Инвестиции, развитие дрън дрън VW. Връщат се, затова гоним 6 млн и надолу?

255

Франкфурт ам Майн

преди 4 години

до 257Това е и така и не е така. Димитровград е "провинцията", но там има заводи за ел.окабеляване и системи за автомобили и се строят нови. Отделно, голяма част от въпросната провинция е туристически дестинации, които много добре се издържат от туристи и без "чуждестранни инвеститори". Българските винарски фирми станаха сериона част от българската икономика, откъде идва суровината за прокукцията им, от големите градове ли. Малко реализъм трябва.

254

Циник

преди 4 години

До ФранкфуртВзех малкия от Kindergarten ще пиша, като се приберем

253

Гробокопач

преди 4 години

До VСамо сравнението с Индия е неуместно. Иначе за останало си прав. Индия е космияеска държава, има от всичко;))) "Фолксваген" бе опит на Бойко д апокаже стойностна значимост и да се измъкне от подаването на оставка и предсрочни парламентарни избори. Вместо това, се получи това, което очаквах - Бойко още повече затъна в блатото на собствнеата си посредственост и тръгна да прави "арабско развитие". С една дума, да преориентира България към суровинна икономика:)))

252

Браво!

преди 4 години

Велик държавник и лидер е Генерал Борисов! Не само че успя да извади държавата от кризата в която се намираше ами на всичко отгоре разказа играта на червените каскети като арестува половината им спонсори и им отряза държавната субсидия. И това ако не е добро за България тогава кое е?Разбира се ГЕРБ направиха и доста грешки но все пак и свършиха много работа. Резултатите са видими във почти всички градове. Ремонтирани улици, паркове, училища. Мащабни инфраструктурни проекти в цялата страна.

251

Франкфурт ам Майн

преди 4 години

долния пост е до Ц иник, което по някаква причина е цензурирано

250

Франкфурт ам Майн

преди 4 години

До *** доАз нямам против всеки да си има мнение, но ... затова ли е дискусията, кой на кого е сложил минусите? Аз съм живял в България и с доста по-малко от 1000 нето. Абе, аз съм живял и с доста по-малко от 1000 бруто, което идва да покаже как вече и мерилото за това на кое му казваме зле се е променило (и това е прекрасно щом е нагоре). Хора с ниски доходи има, но икономическата ситуация драматично се промени към по-добро. Особено като се има предвид че през 2009-2010 имаше световна криза

249

Браво за откриването

преди 4 години

Защо центъра за алкохолици и наркомани се намира в близост до София Тех парк и конкретно до BOSCH Инженеринг център?Искате ли като отиде директора на BOSCH на обяд и да се сблъска с някой алкохолик-наркоман?!Преместете наркоманите далеч от Младост!

248

Анонимен

преди 4 години

Словоблудството на Борисов няма край. Борисов колко получават учените в България?

247

Анонимен

преди 4 години

1000 места пред 1милион в чужбина да определенно ratioto съвпада браво след 100 години ще има работа за всички

246

V

преди 4 години

А с фолксваген ко стана??? Тоя продължава да живее в измислен свят. Аутсорсинга е емблема на Индия .Борисов иска да превърне България в една Индия ,а не в европейска държава. Българите ще се върнат щото на запад се задава криза ,а не щото искат да работят за чорбаджии .Човека си живее в негов свят .На това му се вика шизофрения .Истината е че никой не ни ще заради неговото управление .Никаде не ни приемат а фолксваген предпочета Турция .

245

учен

преди 4 години

Да големи думи а учените и висшето образование тънат в мизерия с 10 пъти по-малки заплати от колегите си по света. Казват да печелят по проекти, но проектите са пари за материали а не са заплати. И докато се стигне до проект ученият трябва да е натрупал толкова опит, че здраве му кажи ... и така да са здрави пенсионерите :)

244

на куково лято!

преди 4 години

До Ще си дойдемКогато се върнем в 1934 - 1939г в миналото! Ха върни го де!

243

Циник до

преди 4 години

Франкфурт на МайнИ аз съм там - но се чудя на мазохизма ти!Блъскат ти (с право... И аз ти сложих!) минусите - защото пишеш формални глупости!80 % от българите се борят за оцеляване с нето под 1000лвА ти имаш наглоста - да им обясняваш от Германия - колко са добре!Май нещо те хапе главата... Ама нейсеВицове... И смях на корем

242

Анонимен

преди 4 години

Да да на соцтроловете Борисов им е виновен че ги мързи да бачкат, бягайте михлюзи да работите.

241

Анонимен

преди 4 години

София, та София. София не е България, чужди фирми не ходят в провинцията, а не всеки българин има жилище в София. Местните политики са им кръгла нула. Защо няма облекчения за малкия бизнес? Защо няма подкрепа за млади предприемачи? Не всеки се вълнува от кол центрове, аутсорсинг и АЙТИ!

240

невъзвращенец

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАРазкри много работни места - освободени от емигранти 2 -3 милиона!Като лъже накъде гледа? - навън!