65

men

преди 4 години

държавата ни беше унищожена и в бъдеще ще е само буфер между руските американски и турски интереси. това което беше унищожено е строено от 9 милионна българия с трудови войски и при цени на енергия и материали доста под днешните. това повече нема да бъде построено. а като няма икономика няма и демография, няма и парички. този гхологлав *** ще осправедли банковата си сметка като обере гласчетата на недоволните от *** и чалга маниаците дето му слушат глупостите. после коалицийка СлаБо уж двамата големи мъжаги да раздават правосъдие и до там. а това с правосъдието го бращолевеше и тиквата

64

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо толкова злоба слещу Славчо. Не му гледах шоуто, щото не ми харесваше. Ама претендираме че сме демокрация. Всеки може да си прави партия и на участва в избори. Включително Слави. То ще се разбере дали е харесван. Не вярвам да тръгне да купува гласове като други.

63

Пешо

преди 4 години

Нищо ново - Шоуто на Слави само си сменя адреса - беше в НДК сега ще е в Парламента

62

Леля Грета от Сопот

преди 4 години

Интересно ми е да му чуя програмата за следващитв 30 години за защита на климата от глобалното затопляне.

61

Анонимен

преди 4 години

Ами ако успее ще стане за смях на целия свят като колегата си Моника Зеленски.

60

долу чалгата

преди 4 години

защо се обръща толко внимание на селския прът славчо?! той личния си живот не може да оправи, щял София и България да спасява! айде по сериозно към нещата!

59

уау

преди 4 години

Забележете! Още не учредил партията си, Слави иска Велико народно събрание! А ние не знаем нито програмата на тази партия, нито каквото и да било, което ни засяга като изБиратели и граждани! Да разбирам ли, че Светослав Трифонов иска Велико народно събрание, за промени в Конституцията? То бива политичедсски апетит, бива, ама чак толкоз! Кога стана калайджия и кога...

58

ПроСоТо

преди 4 години

а нашия "нов" Главен прокурор ще ви разказва приказки до безкрай,навеждайки бръсната си глава ту в ляво,ту в дясно..Ще ви проглуши ушите докато се замаяте....И така ДЕЛОТО ИМ ще преуспее.

57

ПроСоТо

преди 4 години

въпроса не е какво ще кажеш,защото "Дума дупка не прави"..Въпроса е какво ще направиш,защото е писано:-"По плодовете им ще ги познаете"..Вижте Кьовеши:-Тя толкова малко говори,че човек се чуди..Обаче вкара в панделата много "политици" и "отговорни лица"..ТОВА Е ИСТИНСКАТА ИСТИНА!!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Партията на бусексуалния Слави.

55

ПроСоТо

преди 4 години

До 334ама УВАЖАЕМИ,истини се изричат НАВСЯКЪДЕ!ДОРИ И ТУК,в този форум можеш да срещнеш хиляди такива ИСТИНИ,изречени от нас..И какво?..И КАКВО?!ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗРИЧА ИСТИНИ!!!/с изключение на Боко,той само простотии може да съчинява/...."Изричането на истини" е НАЙ-ЛЕСНИЯ НАЧИН да забаламосаш стадото!!!!!Защото сега говориш едно,а като налапаш кокала се обръщаш на 180 градуса...Справка:-Тиквун Великолепний,който се заканваше яко,а като седна на стола стана по-нисък от тревата

54

Слави

преди 4 години

А имаше време,когато с Бойко заедно ходехме на кино ,ядехме пуканки и заедно крояхме планове за ГЕРБ !!! Сега и аз искам да си имам партия !!!/това беше изтрито веднъж,я да видим дали пак ще го изтриете /

53

Няма такава държава

преди 4 години

Слави премиер, сценаристи и артисти министри, балерините заместник-министри!Няма такава държава!

52

334

преди 4 години

Доценти, професори, политолози, социолози и какви ли още не...лози - у нас с лопата да ги ринеш. И колко от тях имат дързостта - та дори тя да е "чалгаджийска", шоуменска - да изричат истини, които гологлавият изрече? Тези мишоци не могат да му простят смелостта да организира референдум и да постави въпросите, които всеки обикновен българин си го поставяше. Така че мен ме интересува какво прави, а не какво казват за него. И му пожелавам успех!

51

Анонимен

преди 4 години

След като и учиндолския червен чалгар ще става политик , значи вече почваме да копаем на дъното ...

50

ПроСоТо

преди 4 години

До Хейтърпърво ни обясни КАК ще стане това "ако стане",МОЛЯ!Как ТИ лично виждаш да се случи чудото,за което пишеш?...Моля!

49

Анонимен

преди 4 години

Не сравнявайте Бареков със Слави по популярност, питайте братята от маалата,за Бареков не са чували но Трифонов всички го знаят,това има огромно значение!

48

Хейтър

преди 4 години

Добре де защо се измъквате като...... аз ви питам АКО стане нещо подобно а вие ми се обяснявате че няма да стане.П.П. На мен отговора ВИ ми е вече ясен.Докато не се огледаме сами в нашите грешки и не тръгнем към някаква промяна който и да дойде няма да ни подобри положението.

47

ПроСоТо

преди 4 години

"популизъм,надежда.."Мисля че надеждата го крепи..Надеждата един ден да седне в Европарламента...Зер завижда на някои негови "колеги",които направиха вече това....Макар че тая надежда е СЛЕДСТВИЕ от ролята,в която го набутаха ........изобщо,ДИВОТИЯТА на жадния за власт българин...

46

Анонимен

преди 4 години

Твърдо ще гласувам за Слави,не че имам надежда че ще ни оправи,но шоуто трябва да продължи!