235

Койчо

преди 4 години

Боко тиквата бил ***.Много вярно.

234

Анонимен

преди 4 години

САЩ отмениха визовия режим с Полша.

233

Анонимен

преди 4 години

Какво става с визите за САЩ - нали сме членове на ЕС, а САЩ и ЕС имат договор за свободно пътуване. САЩ спазват ли го, или най-нагло плюят в лицето на *** в България.

232

Анонимен

преди 4 години

Пронлемът не е в продължителността на животе, в Кувейт, Саудитска Арабия, Русия и България продължителността на живота е почти еднаква. Кувейт и СА и 10 пъти по богати да станат, пак ще живеят колкото бедните българи. Проблемът е, че българите след 30 години демокрация измират най-много и са най-бързо изчезваща нация.

231

Анонимен

преди 4 години

Абе кво става още САЩ искат визи? Къде ще ходят АМтроловете сега? Тцъ Тцъ трябва да се постараят с коментарите то толкова минуси че днес нищо няма да заработят май.

230

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ, само след Русия където живеят с 10 г. по-малко от българите!....В Русия живеят 1,2 години по малко от българите. Като ти дойде времето на твоя мизерен живот при евроатлантическата демокрация, ще пририташ, ще пририташ, ще се усмихнеш щастливо, ех, наживяха се 1.2 години повече от руснаците, стига ми толкова и щастливо ще предадеш богу дух.

229

константинов

преди 4 години

ПРАВ Е ГОСПОДИН БОРИСОВ КУПИ НИ НАИ СКЪПИТЕ Ф16,ПРАВИ НАИ НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ И ТРОИНО СКЪПИ "МАГИСТАЛИ" ИКОНОМИКАТА КОЯТО ПРОСТО НЯМАМЕ ЦЪВТИ.ЦЯЛ НИ ЗАВИЖДА НА УМНИЯТ И ЗНАЕЩ БОРИСОВ.НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И МИСЛЯ ЧЕ ЗА 30Г. ВСИЧКИ ПАРТИИ ПОКАЗАХА ЧЕ МОГАТ ДА КРАДЪТ И РАЗРУШАВАТ ПОСТРОЕНОТО Д 1987Г.НЕ ТРЯБВА ДА ПРИПАРВАТ ДО ВЛАСТА.ЗАЩО ЛИ НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОС НА БОРИСОВ ЗАЩО НЕГОВИТЕ МАГИСТРАЛИ СА НА ТРОИНА ЦЕНА И НЕ СТРУВАТ ЗА НИЩО?

228

брях

преди 4 години

До Анонимен 235Ко туй nestasnik?!

227

Местни избори 2019

преди 4 години

След 20 дни бюлетина 56, иначе спасение НЯМА.

226

Анонимен

преди 4 години

До ФактДа, първи по смъртност!! Е, само след Русия където живеят с 10 г. по-малко от българите!

225

F-16

преди 4 години

Бе какво става със свободното пътуване на запад, нали цялата тази оскотяваща мизерия последните 30 години е в името на свободното пътувана. Можем ли след 30 години демокрация, американско партньорство, ЕС и НАТО да пътуваме на Запад свободно, отвориха ли вече границите, или? Как е положението в Полша например?

224

Факт

преди 4 години

30 години американско парньорство - първи по смъртност в света.

223

Анонимен

преди 4 години

За *** които се продадоха за банани, тоалетна хартия и западна апаратура F-16 е най-доброто. И още ще има да видят, това не е всичко последните 30 години, какво ги чака само...

222

Анонимен

преди 4 години

Няма ли най-после ДАНС и НАП да разследват руските ***??

221

Най-добрия

преди 4 години

Дава най-доброто на най-подлите. Ми то защо го прави?

220

Анонимен

преди 4 години

До отскубваме сеТочно така, бавно, полека, с мъка-неволя, но се отскубваме. Щом така вият ботушолизците - заболяло ги е (може да са им пропаднали премиите). ЕЙ, и да се сдерете и да се на..ерете, ТОВА Е! БГ е в НАТИ и ЕС и там ще си остане! Днес самолети, преди това декларацийка, делце за шпионаж, едно-друго. Абе, ще се излезе от Мордор в Горната земя, ако не за нас, за децата със сигурност. Вечна памят Стамболову!!!

219

Анонимен

преди 4 години

Тези факти нещо не ги разбрахме. Много несвързана и объркана мисъл. Явно бившите политически офицери не са способни да коментират.

218

отскубваме се

преди 4 години

Факта че рашките се гърчат е достатъчен за да стане ясно и на любителите че сделката си е струвала. Току що прочетох че ще възстановяват Долна Митрополия която Руснаците затвориха за да лишат България от собствено военно училище.

217

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма много си грамотен,навярно си чел Винету:)

216

ФАКТИ

преди 4 години

Не се плашете сънародници . Сдобихме се с най модерния невидим самолет F16. Вече е платен а го няма никъде по пистите. То всъщност само Графа става за него след като пилотите се подредят в редичка и пометат цялата писта преди излитане. F 16 е идеалният самолет за експлоатация при идеални условия. Това значи слаб противник , без ПВО, със самолети произведени преди 30 години или без никакви, без спътникова навигационна система, без лазерни оръжия абе идеалният противник така да се каже. Те това е