313

икономист

преди 4 години

До АнгелНе само бизнесмените, а и изпълнителните директори на банки, участници в директорски бордове и други подобни... Само, че за такава работа трябва да те потърсят(ако си експерт), а не да кандидатстваш по обява.

312

Анонимен

преди 4 години

Представям си прехвалената Алекса как блокира в първото родопско село. ----------На "Алекса" едва ли и е зор да ходи в родопските села. Аз си представям отчаян селя нин, който се опитва да си свърши някаква работа и от високоговорителя за Н-ти път чува "Непозната дума! Моля, използвайте правилен български!" Как мислиш, дали няма да се напъне да обясни на машината както се следва?

311

икономист

преди 4 години

До От Англия:И от тия 6417лв., колко се взимат под формата на данъци?

310

Ангел

преди 4 години

В това число влизат и Бизнесмените .Тези които не са на заплата защото работят за тях си .От Тези 6% на дали има и 1% които взимат над 9к без да са собственици на фирми !!!

309

Анонимен

преди 4 години

До sfoiСамо ще кажа че нашия ИТ сектор е толкава развит че банките на превод ти взимат 3 лв...---------Не е вярно.Преводът (електронният) струва стотинки или е безплатен в рамките на банката. 3лв ти взимат ако не можеш да си го направиш сам с електронно банкиране, а ходиш някой да ти напише хартиени документи.

308

гадняр

преди 4 години

ГОРАНОВ, ТИЯ ОТЧЕТИ МОЖЕ ДА СИ ГИ НАПРАВИ ВСЕКИ, КАТО НАБАРА ХАКНАТИТЕ ФАЙЛОВЕ ОТ НАП, ДАЖЕ И ПО- КОНКРЕТНО1 А МЕЖДУ ДРУГОТО, В БЯЛА ДЪРЖАВА ЗА ОВА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ЕКС! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, КАКТО СТАВА МОДЕРНО ДА СЕ КАЗВА... АПРОПО, ЗАЛАГАМ ЗА СЛАВЧО МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА...

307

Анонимен

преди 4 години

Пълно щастие никога не е имало. Слънцето огрява под различен ъгъл хората. Зависи кой на каква позиция е спрямо него.

306

Анонимен

преди 4 години

специалист по компютърни науки или инженерство се върти около 28 000 паунда на година бруто, или около 61 500 лева на година (5125 на месец). --------Че какво толкова представлява един току що завършил "специалист" по компютърни науки? Ако не е някой вундеркинд, каквито са единици и компаниите ги вербуват още по време на следването, това е един зелен новак без стаж, на който му трябват още 4-5 години, за да почне да дава сериозна възвращаемост. Същото е с лекари, същото е с икономисти.

305

Американ

преди 4 години

180000 с по 9000, 1500000 с минимална: ум царува, ум умува, ум патки пасе.Много патки в БГ бе!

304

Анонимен

преди 4 години

Вижте новината от миналата година в днес.бг - "Над 39 000 души със заплата над 5000 лв. на месец".Сега ни казват, че има почти 200 000 души със запалта над 9000 лв. Как става тая работа, само Горанов си знае...

303

Анонимен

преди 4 години

Глупости...100 човека държат почти всичко, другите кретат, живуркат или вегетират. Важното е, че има много банани навсякъде, по всяко време. Яжте.

302

Васко

преди 4 години

Е ТОВА СА ХОРАТА ОТ ВЛАСТА(ПОВЕЧЕТО ОТ ГРОБ). ДРУГИТЕ СА НА ТИКВАТА ХОРА.

301

От Англия:

преди 4 години

Като човек завършил наскоро бакалавър във Великобритания и сега каращ магистратура ви казвам, че началната заплата на млад специалист по компютърни науки или инженерство се върти около 28 000 паунда на година бруто, или около 61 500 лева на година (5125 на месец). След няколко години опит може заплатата да достигне около 35 000 паунда на година (77 000 лева на година, 6417 на месец).Ако 6% от работещите в България взимат 9000+ лева на месец, аз се чудя защо англичаните масово не емигрират там?

300

икономист

преди 4 години

До Анонимен 317Защото чрез обяви се подбират само по-ниско квалифицирани специалисти и тези от средното ниво - 3-4 или 5 хиляди лева заплата. А тези кадри, които са мениджъри или много високо квалифицирани специалисти, се подбират по съвсем друг начин, чрез вътрешен подбор или просто се "крадат" доказани специалисти от други предприятия-конкуренти.

299

Я па ти

преди 4 години

Кой? Кога?

298

икономист

преди 4 години

До До ИкономистПри всички положения ще трябват някакви хора за този работа, но техният брой може да бъде намален до минимум в близките десетилетия. Това неминуемо, ще се случи, благодарение на развитието на технологиите. А след като печалбите земеделските производители се увеличат, благодарение на високо ефективните технологии и намаляването на разходите за труд, ще бъдат увеличени и възнагражденията на заетите в сектора.

297

САЩ мафия

преди 4 години

6 % семейства прибират 94 % от парите.

296

Анонимен

преди 4 години

По обявите няма такива заплати. Ако не вярвате проверете. Или ги назначават с 9000 лева без конкурс, или Горанов лъже.

295

haha

преди 4 години

PULEN ZAVURSEN LUZEC , !!!!!!!

294

!!!!!!!?

преди 4 години

Знаете ли колко много се търсят овчари в момента?! Агнешкото в цяла Европа е кът. А родните студенти се дърпат да стават овчари, защото били IT специалисти-цитат на ВождаНякой нещо да каже?