93

Loyko

преди 4 години

Ами нека крадът.То и без това и нашата е художествена измислица.Няма да им свърши никаква работа.

92

Македонеца

преди 4 години

Ние си имаме Гоце Делчев, а вие Гоце Триперо.

91

13

преди 4 години

Бойко се покланяше на Путин и му се извиняваше дългоко и благодареше, а Путин доволно се усмихваше. Има го на видео. Бойко никога не се е държал чак толкова сервилно с посланника или секретаря на САЩ. Все пак е бил бодигард на Тодор Живков, закърмен в комунизъм и роб на комунисти.

90

до Loyko

преди 4 години

Докога античките ще крадат българската история?

89

Loyko

преди 4 години

Докога българите ще си избиват комплексите над С.Македония?

88

Историк

преди 4 години

До 13Русия отдавна няма политическо влияние над България.Че имат бизнес взаимоотношения с нас е факт, но влияние едва ли.Югославия е била създадена по решение на Англия и Франция, защото Австро-унгарската империя като губещ съюзник се разпада, след Първата Световна, да уточня.През това време в Русия се води гражданска война, между болшевисти и царисти, така че те нямат заслугата за създаването на изкуствената държава Югославия.

87

13

преди 4 години

Румен Радевци, Воленки, Орангутанки, всички отвсякъде се покланяха на Русия, което бе мащабно отразено в телевизиите в Русия. Някои руснаци използваха ситуацията за да се гаврят открито с България заради сервилното поведение на нашите политици. Това е факт като бетон, има го на видео. youtube/watch?v=FNgtm7O2-3Q youtube/watch?v=9M5qjhFZXQc youtube/watch?v=HtQwwve95V8 . Аз не виждам защо храним президент и парламент, след като ни управлява Русия.

86

13

преди 4 години

България и Северна Македония се управляват от Русия. Това е факт. РУСИЯ ЩЕ РЕШИ КОГА ДА ВКАРА 2РИ ТРОЯНСКИ КОН В ЕС. На 15/5/2018 Българската църква забрани на своите свещеници да присъстват на честването 1000г Охридска Архиепископия, по инструкции на Русия. Отказаха да подкрепят Македония и в искането за независима църква. Малко след това ВСИЧКИ български политици, се молеха и покланяха на Русия, някой, направо на колене. Близането продължи, до решението да построим руска тръба.

85

Руските свине

преди 4 години

Са ви купили и вас. Русофилската медийна клоака се разраства.

84

Анонимен

преди 4 години

Toz e cevernomakedonets

83

Анонимен

преди 4 години

До Кожогризец ООДКакто писах по долу, няма нито да влезете в ЕС, камо ли да ви признаят "макешкия" език, който е диалект на българския.Просто сте малки и нищожни, плюйте си наволя, само ни забавлявате така.Другото отнесено маке дето пише на латиница, говори за Помпейо....е и.По прости от вас няма, признал съм го.Още веднъж ще ви кажа, САЩ нямат толкова голям интерес към вас, просто сте незначителни.Те подкрепят и Албания и Косово, така че може да има обединение, например Велика Албания.

82

Анонимен

преди 4 години

С едни и същи аргументи се подкрепя отстъпчивостта към СМ вече 30 години.Не бивало да ги притискаме,защото не е било лесно за 1 година да се смени нещо втърпявано отдавна. А минаха вече 30 години.2 години от подписването на договора няма никакъв напредък,а само пожелания.Баста.Стига.Времето ни притиска и е наложително нещо да се смени.Или анекс към договора или друг по-конкретен такъв,или никаква подкрепа.

81

Анонимен

преди 4 години

Бойко трябва да му издърпа ушите на руския посланик Радев.

80

Makedon

преди 4 години

Vo ponedelnik 30.09........vo Makedonija doagja USA Secretary- Mike Pompeo....... toj ke gi trga site za usi i ........ ke kazi kako ke bide

79

Кожогризец ООД

преди 4 години

Късно е вече. Договорът е подписан от ваш баце Боце и скоро не само Македония ще е в ЕС, ами и мАкедонският език ще е един от еофициалните езици на Съюза. А вие благодарете за това на гълъба на мира, магнолиевата клонка, помирителя на полуострова, нашия цар-тиква, Бойко Балкански, и да не забравите на 27 октомври да пуснете бюлетинката за ГЕРБ, нека да помогнем на премиера да загроби напълно България!

78

До Просото

преди 4 години

Принципно сте прав.Но истината е друга, смъртната присъда на БГ бе произнесена 1989 г. В момента сме на строг тъмничен режим и чакаме екзекуцията - а тя ще е след 30 г.Изчезваме, демографски срив.

77

Анонимен

преди 4 години

Бойко не разбира от история.В едно предаване го питаха за Южна Добруджа и той не знаеше как и кога е присъединена от България.За това не бива да говори,а да слуша вещите по въпроса.Тогава няма да има издънки като-"Че Гевара" и други.Трябва да направят анекс към договора за срок на изпълнение,а не да се размотават.

76

ПроСоТо

преди 4 години

може би е във всеобщ интерес да уточним нещо:-Въпреки че пуделчетата подскачат:-"Радев е руска креатура,Радев е руска креатура!",всъщност Президента Радев си е чиста проба натовски офицер!!!ФАКТА,че той не може да се откаже от патриотизма и родолюбието си,в каквато и степен да битуват те в него,няма как да бъде "основание" за слугите да го нарочват за това,което не е!..но,това могат булонките,това правят-лаят...

75

Истината

преди 4 години

Старт на преговорите не означава автоматично членство. Но отлагане на старта заради България налива вода в мелницата на сърбомани и русоиди и е в унисон на руската стратегия са хаос на Балканите. А проруските *** с удоволствие ще прокара руския интерес.

74

Дреме ми

преди 4 години

Да си трошат главите дреме ми за северно македонците, тяхната песен е изпята, като нашата, при тях ще е по-бързо албанците ги претопяват.