120

Анонимен

преди 4 години

България е пълна със злобеещи комунисти.Мачкай ББ комунистите!

119

Анонимен

преди 4 години

До 125Да бе, ама тогава сме произвеждали НЕЩО, а сега произвеждаме НИЩО.тогава сме произвеждали бoклyци, които се изнасяха само в ссср. Ако някой искаше нещо по-свястно - Кореком, Некерман. Сега произвеждаме в пъти повече и по-качествена продукция, но каскетите повтарят като папагали спуснатите от Нинова и Радев мантри.

118

re

преди 4 години

До 124Просто москвичът е съвършен и няма нужда от промяна.

117

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

"Борисов посочи, че откакто е премиер, прави посещения само там, където може да се свърши работа и да се стигне до реални резултати."- по-голяма тъпотия едва ли може някой да изрече.

116

до 125

преди 4 години

Произвеждали сме, НО НА ЗАГУБА последните години и сме го произвеждали само и само да няма безработица и естествено комунизма рухна. А това дали сега произвеждаме или не... ами щом мислиш, че някъде има свободна ниша - произвеждаш. Това е, никой никого не спира да произвежда, но и никой на никого не е длъжен да го държи на работа и да е на загуба само за да се води, че произвежда нещо. Както е било последните години на комунизма, 90% от заводите са били на загуба...

115

До 124

преди 4 години

Да бе, ама тогава сме произвеждали НЕЩО, а сега произвеждаме НИЩО.Затова и сме на това дередже.Затова хората са гладни, затова бягат от страната, защото тук няма какво да правят та да живеят нормално.

114

Боклукчив

преди 4 години

Бате ще кандидатствам във завода за горене на отпадъци , Заплата добра а в Шопия ще продължавате да носите маски които аз ще внасям ще стана милионер .... това е новината ще горите жълтите ***

113

До 109

преди 4 години

Промит мозъко, иннвалид от реформата на образователната система, ето ти малко факти, да си попълниш празните места в главата, от времето на бай ти Тошо:1. България беше на 4-то място в света по производство на компютри.2. Първия компютър в Европа, с паралелна обработка на информацията беше произведен в България.3. Произвеждахме всички видове роботи, като един от видовете беше измислен от Българи.4. По мотокари и електрокари бяхме 1 в света.5. Продавахме космичесмически уреди на 17 държави

112

ББ

преди 4 години

Ша прайме завод за компютъре и компоти.А след това и завод за фоксваген.

111

123

преди 4 години

Където отиде Борисов потичат едни реки от Мед......и пресъхват няколко дена след като се махне от там. Нормалните хора обявяват такива неща когато са реален факт, а нашия обича да обявява намерения. Ами явно не прави разлика между двете.

110

Анонимен

преди 4 години

Вицът на годината:"Сеул: България лидер на Балканите благодарение ръководството на Борисов",Това само някоя калинка от ГРОБ може да го измисли и да има нахалството да го обяви официално.

109

Та Пир Го Лям

преди 4 години

Сеул или Бойко така дочул? На него всяка дума на корейски и споменаване на името му звучат като похвала.

108

Анонимен

преди 4 години

Нямa дa е зле дa им дaдем 6oклукa си те ще гo гoрят и ще ни го прoдaвaт нa брaтски цени пOд фopмaтa нa тoплo. Тoвa е тOлкoз прoстo и логичнo дa купувaме сoбствения си 6oклук.

107

фори

преди 4 години

Махнете антисоциалното правителство на Борисов от власт веднъж и завинаги.Корея го лъже тоя предател и подмазвач.

106

Анонимен

преди 4 години

Oтдaвнa чaкaхме дрoгaря Мун Дже Ин дa хвърли светлинa пo тoз въпрoс, хеле изяснихa се нещaтa. Щoм ние сме лидер знaчи съседите ни умирaт.

105

Анонимен

преди 4 години

Бай Тошо нищо не е произвеждал, защото беше един селски ***.

104

ген РЕШЕТНИКОВ

преди 4 години

индивидът с НИК Калеко Алеко НЕ Е мой агент. Той е на АМЕРИКАНЦИТЕ, моля не го закачайте имаме си договорка

103

ОН

преди 4 години

оправи БАЛКАНИТЕ, сега ще "оправи" и КОРЕИТЕ

102

Анонимен

преди 4 години

Това е толкова смешно,че чак е тъжно ...

101

СТАВИСКИ

преди 4 години

ГЕРБ и БСП,и ДПСЪ са рожби на терористичната престъпна организация от убийци и грабители БКП, бе воле......