80

Кратун

преди 4 години

Тоз май още не е разбрал, че VW избраха Турция. Чудя се какви преговори "води" и с кого? VW може въобще да не са разбрали, че Баце "води".

79

анонимен

преди 4 години

по времето на бай Тошо в Стара Загора имаше над 20 крупни предприятия в петък напускаш едно и в понеделник почваш в друго няма такива да стоят без работа с месеци и години и да чакат помощи

78

аз-ът

преди 4 години

Никога не съм харесвал ББ. НИКОГА ! Но не може му се отрече има качества. Комуникативен е, има усещането накъде вървят нещата и определено не му пука да ближе там където допреди е храчил. Остави дирята в историята именно защото не се притеснява да е близо до народа си. За разлика от Костов и Царя примерно, които винаги са се отвращавали от собствения си народ.

77

Анонимен

преди 4 години

ами то сега в България е е анархо-комунизъм а не демокрация.

76

Анонимен

преди 4 години

Завода ще е в България единствено и само ако VW решат да си публикуват и кътните зъби в Интернет, с любезното сътрудничество на НАП.Трябва да са луди да изпълнят мерака на гербаджиите цялата им счетоводна система да е вързана директно с НАП. Не вярвам това да им хареса.

75

Анонимен

преди 4 години

Екскурзианта дори не е разбрал, че финала за VW мина и той е на трибуната а не сред състезателите. А може и да знае, но по навик продължава да ни лъже и будалка.

74

Анонимен

преди 4 години

30 години на демокрацията все комунизмът и е виновен, 30 години демокрация, 30 години мизерия, но виновен е комунизма.

73

Анонимен

преди 4 години

Най-големите лъжци и измамници са комунистите, доказаха го по времето на 45-годишният развит социализъм, доказаха го и по време на прехода, доказват го и сега в това управление и следствие на всички тези доказани факти се доказва, че този господин от Пожарната е СТАР-НОВ КОМУНИСТ демек "БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТ" ! Следва въпросът: - КОГА ЩЕ СЕ ОСВЕСТИ БЪЛГАРИНЪТ, ЧЕ ДО ДНЕС ГО УПРАВЛЯВАТ САМО КОМУНИСТИ И Е ВРЕМЕ ДА ГИ НАРИТА ?

72

бай Тоше

преди 4 години

При бай Тоше във всеки град имаше по няколко завода. Българите не се молеха на западни фирми да дойдат да си донесат машините българите да им работят евтино.

71

ха ха

преди 4 години

От изявлението му стана ясно, че България и Южна Корея водят преговори и относно военно-промишлените комплекси, но реализацията им все още е далеч във времето.....ТВЪЪЪЪЪРДЕ ДАЛЕЧЧЧ ЧАК НИКОГА :) Както всички обещания на ГЕРБ

70

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че и от Корея ще си тръгне с празни ръце, но не знам защо ни пълнят главите с глупости

69

Анонимен

преди 4 години

протежето на Шиши - министърът на икономиката Караниколов - е тотално неадекватно същество и един от главните виновници преговорите да пропаднат. Според слуховете си е поискал нещо под масата.ама гоУемият мъжкар Баце се държи като подмокрена ученичка когато стане дума за Шиши и не смее и с пръст да пипне Караниколов.

68

Анонимен

преди 4 години

Искал е да каже, че е останала само Турция на финала, а България в трета глуха.

67

Анонимен

преди 4 години

Преговори :))))***

66

да ама не

преди 4 години

Представяте ли си бай Дончо да се беше снимал с премиера какво писане щеше да падне.Пръсти нямаше да останат..

65

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Другари,вие сега от работните места ли пишете,или сте просто червени кибици !?

64

1914

преди 4 години

Мани това, какво става с русата Златка питам аз

63

Кеймбридж АНАЛитика

преди 4 години

За едно е прав другарят Борисов. На финала са, цялата герберска хунта е пред финиширане.

62

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да бъде освидетелстван.

61

Анонимен

преди 4 години

Гледайте Българска свободна телевизия и Евроком. Оставете ганьовските журналисти да си хвалят Бойко. На един клик разстояние в интернет сте от сблъсъка на бойковата пропаганда с истината.