351

Скрррт

преди 4 години

Да дойде в България да бачка от 16 годишна по автомивките та да види какво е да ти отнемат детството .Разглезен скандинавски ***

350

МНЕНИЕ

преди 4 години

Детето беше Дрогирано , Тръмп знаеше и за това избяга от среща - щяха да го разчекнат НПО за съучастие .

349

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям нейната кауза,но изказването и беше доста грубо.С крясъци и грубиянщина нищо не се постига.Трябва да изложи повече факти,които да сведе до това,какви негативни промени биха настъпили за обикновените хора,както и един кратък обзор на това,как промените в климата са променили хода на световната история.Великите преселения на народите се дължат и на климатичните промени,нещо което наблюдаваме и сега - Европа се задъхва от незаконните мигранти.

348

Анонимен

преди 4 години

едно лапе на село ще се разреве срещу капитализма... ама няма кой да го викне в ООН

347

Анонимен

преди 4 години

Тя не осъзнава лицемерието си щото е лапе

346

Анонимен

преди 4 години

Медиен балон ! Нищо особенно пръдлaта знае ли колко въглища горят щатите ..40% от енергийните нужди на щатите са от въглища. Тя готова ли е да събира *** за да се топли зимата ... с платноходка ли стигна до там

345

Анонимен

преди 4 години

Поредната "екологична" Симфония!!!Един сънародник на Грета Тунбирг - Професор Магнус Содерлунд (Швеция) предложи да се ограничи дейноста на селското стопанство като един от главните фактори за промяната на климата и да се премине към храната на бъдещето - да се ядът човешки трупове!!!!Абе, тези хора в Швеция съвсем изперкаха!!!

344

Анонимен

преди 4 години

Продължение...Наблюдава се повишаване на количеството петна на най-отдаличената планета Плутон!Полярните сияния на Сатурн увеличават интензитета си.Променят се полярните полюси на Уран!Повишава си интензивноста на светлината на Нептун.Повишава се магнитното поле на Марс !На спътниците на Юпитер се повишава вулканичната активност!Всико описано е от НАСА!Има и още, но ме мързи да превеждам и да пиша!

343

Анонимен

преди 4 години

В тия начинания децата са само оръжие. А тука даже и НПО-тата се знаят кои са. Слаба работа

342

Анонимен

преди 4 години

поредната офцъ...

341

нормално е

преди 4 години

Много естествено е да се появи една Грета, зовяща за защита на планетата по отношение едоволство та климата, след като Тръмп извади САЩ от споразумението по въпроса. Събрало се е недомолство и си е намерило клапан. Грешката е в Тръмп.

340

Анонимен

преди 4 години

Астрономическите наблюдения показват,че Земята не е единствената планета в Слънчевата ни система на която се наблюдават промени в климата!!!Според изследванията на Майкъл Локвууд от Националната Астрономическа Обсерватория в Епелтън - Калифорния, магнитното поле на Слънцето ни се е увеличило на 230% през отминалия 20-век!!!Слънчевата ни с-*** се нагрява!!!Но каква е Причината???Изследванията показват, че звезния прах се е увеличил 3 Пъти от 2003 год. до днес! Продължава...

339

гретка

преди 4 години

Гретка, да внимава какво говори! Щото с това асоциално поведение ще бъде изпратена към Норвегия.

338

Анонимен

преди 4 години

До347 "и тя не разбира какво говори"На 16 години си завършена личност. Ако на 16 години не разбираш какво говориш, означава, че имаш много тежък ментален проблем.

337

Анонимен

преди 4 години

КОМСОМОЛКА. СЪВЕТСКИ ЧАЛЪМИ.

336

мак

преди 4 години

"Емоционалната" й реч явно бе режисирана, жестовете, стойка на тялото, физиономии, нали родителите й са артисти. Тя просто прочете написаното. И каква новаторка или бунтарка е тя, като повтаря и преповтаря това, което от години говорят учените. Ама да се радва с мама и тате на 5 минути слава.

335

икономист

преди 4 години

Що да инвестираш в техника, когато в продължение на десетилетия пазара ти е бил гарантиран? Обаче това води до изоставане в технологиите, спрямо конкурентите от Западна Европа... И в един момент идва онзи с петното на тиквата, и приказката приключва.

334

икономист

преди 4 години

Защото Радославчо, благодарение на перестройката, пазарите в Русия бяха затворени за нас, а те бяха най-големия и гарантиран пазар за нашата продукция. При това положение, ти трябва да се ориентираш към други пазари - Западна Европа и Близкия изток, обаче техниката ти е морално остаряла и не можеш да предложиш качествен продукт за там. Затова и повечето предприятия са били обречени на фалит, след смяната на режима.

333

До 340

преди 4 години

Дрън, дрън...По чуждите телевизии показаха как в къщи я дресират за тези изцепки.Родителите ѝ са я обучавали месеци наред как да се държи и какво да говори, при положение, че са артисти. Нещо повече, отработвали са поведението и с психолог!Това е една нагласена кампанияВчера гледах мнение на психиатри и психолози, които анализират говоренето и поведението на това същество и те казаха, че това е един много добре нагласен театър и тя не разбира какво говори. Не мога да опиша тук аргументите им

332

Радослав

преди 4 години

До комуноикономаПлановата икономика има нещо хубаво и, то е, че средностатистически един човек пише по 10 коментара на ден, а ти отдавна прехвърли твойте и щяха да ти резнат нета, за да не потребяваш чуждия нет! Нямаше да ти слушаме брътвежите толкова много!