81

гошко

преди 4 години

Ако в "лоши времена" определени бизнеси искат облекчения, то би следвало в "добри времена" да имат допълнителни натоварвания.Какви бяха допълнителните натоварвания за хотелиерите, през многото добри години за тях?!? Такива е редно да бъдат сега и облекченията.Другото се нарича приватизиране на печалбите и национализиране на загубите

80

Fogi

преди 4 години

Аи няма нужда за 25 хотела да се намаляват данъци. В крайна сметка данъците са върху получени суми и печалба и трябва да се събират Сигурно само 25% от заетите стаи декларират, че и преференции искат.

79

Пепи

преди 4 години

А когато прибирахте парите от Томас кук плащахте ли по високи данъци

78

Анонимен

преди 4 години

От Томас Кук стана Томас С'Чук - българския "прозорец" е строшен

77

Анонимен

преди 4 години

Ае чуек, как може да са сложили за министър някаква хем грозна хем обратното на умна?

76

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че този УЖ фалит на английския тур оператор е защото на 31 октомври Великобритания напуска ЕС без споразумение! ! Защо не фалираха в началото на сезона април, май месец, а изчакаха дни до крайния срок на Брексит! На ход е Юнкер да вразуми наглите англичани!

75

Анонимен

преди 4 години

Това същия този бизнес дето нарича работниците крадци за това, че ползват болнични ли е? Като във всеки бизнес има си рискове, да са си ги сметнали, застраховки и тн. не само да чакат да стане нещо и да реват за по-ниски данъци и субсидии. Както принуждават служителите да ги е страх да се разболеят така и те да се оправят с рисковете на бизнеса.

74

Картофчо

преди 4 години

Фалит на хотел означава, че друг ще го купи. Не разбирам какъв е проблема че държавата ще им опрощава нещо. Щом не са си направили сметката - фалират и който желае да влезе в бизнеса ще си купи хотела и ще продължи с плащанията както си е по законовите правила! Не знаят как се управлява такъв бизнес - докарват го до фалит и просле друг държавата т.е всички ние да им плащаме за глупостта им! Аз не съм съгласен!!!Идват избори, така че правителството да си опича акъла!!!

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 86Заявиха,че най-много били румънците по бетономорието....и руснаци много идват,така, че имат си милиони печалба и този сезон,да не се правят на бит котак,за да ограбят и те народа.

72

Анонимен

преди 4 години

да не се окаже сега, че всичките им приходи и печалби са само от британците, та видиш ли трябва и субсидия да получат

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84Няма да имат туристи,особено бг ако държавата им помогне.

70

Анонимен

преди 4 години

Догодина туристите отново ще са тук освен ако не ги прогонят точно хотелиерите, които постоянно се оплакват и искат нещо. На всички е ясно, че точно в тоя бизнес се крият доста данъци. Държавата да им помогне, но не да им опрощава или намалява данъците за постоянно.

69

Анонимен

преди 4 години

Прибирали млн от Томас Кук,за да им стоварва пияни и деградирали наркоманиот острава, и така прогониха любителите на морето българи. Трябва да фалирате,задължително е,защото ако получите привилегии от държавата следващото лято нито един бг няма да ви посети,за назидание. Иначе трябва всеки бг 5 години безплатно да го поемете,след като народа ще ви спасява.

68

Наблюдател

преди 4 години

За нашите хотелиери остана кука на Томас.

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Защото платихме социалната програма на американците. Фалираха два държавни фонда, които раздаваха ипотечни заеми по непазарни правила. На куцо и сакато. Естествено фалираха. Европейските банки се подведоха по това, че са държавни, т.е.гарантирани от държавата и ги финансираха. И американците ни изиграха.

66

ха ха ха

преди 4 години

Наглеци. И ние искаме ниски данъци ,високи доходи, ниски цени...Капитализъм е,оправяте се сами,ато неможете фалирайте,и да дойдат хора на вашето място,защото празно няма които ще могат. ДДСна туризма и без това епрекалено ниссо,сега направо без пари за държавата искат да карат. Не стига,че мнозинството ги мразят,и ги бойкотират те искат привилегий.

65

Анонимен

преди 4 години

Хотелиерите не се спряха! Като не могат да си управляват риска да се отказват! Скъпи коли, летелни апарати, Дубай и т.н. Като не могат да си запазят стандарта, ще се ограничат. Всички сме в риск. Търпим загуби, имаме печалби. Едни клиенти си отиват, други идват. Отписваме вземания. И пак плащаме заплати, осигуровки и данъци. И то не като при хотелиерите, колкото от социални помощи за 12 часа работен ден. Ние им плащаме рекламата, а те ритат туристки.

64

Анонимен

преди 4 години

Гърците вероятно имат същия проблем умножено по 10. Така че гледайте какво правят там и си опичайте акъла.

63

Анонимен

преди 4 години

Направо директен иск срещу английското правителство и начисляване на лихви докато не платят. Какви са тия ядат и пият на поразия и после не искат да плащат? Борката Джонсън требва да си плати и едва след това може да разсъждава на тема брекзит. Нема да отстъпвате, немалко пари да това.

62

Анонимен

преди 4 години

За проблемите на този оператор се е знаело от 2- години , нооо, забалежете - в нашето Министерство на туризма нямало кой да направи оценка на ситуацията и да предупреди хотелите предварително за риска-обяснението е ,че видители , гърци , турци , испанци също загазили ..изобщо при г-н Борисов имали читаво министерство??