26

Анонимен

преди 4 години

Работата е много проста - за всяка минута по-късно специално във Франкфурт ги чарджат авиокомпаниите здраво. И затова УИЗЗ са си направили сметката, че вместо да чакат пътници, които така или иначе не са си застраховали полета (статистически повечето не го правят) много по-изгодно е да излитат навреме и да платят малкото неустойки.А останалите на земята са изтеглили късата клечка, че по някаква причина (икономии?) на летището са отворили само един скенер.

25

Анонимен

преди 4 години

Когато използвате услугите на ниско тарифни компании винаги си Доплатете за Запазено Място!!!Винаги преминете Чек -Апа поне ДВА ЧАСА Преди Полета!Когато сте доплатили за запазено място минавате с предимство!!!!!!!, а не чакате на Опашката!!!!!!!!!!!!Ама, българина гледа да мине метър с 20?, а после плаща Двойно!!!!!!

24

Хе Хе

преди 4 години

Франкфурт е най калпавото и идиотско летище в Европа. Само тези които нямат никакъв избор пътуват оттам.

23

Анонимен

преди 4 години

При голям капацитет от гишета, за три полета почти в едно сьщо време работят 4ри две за полет е достатъчно общо 6 трябва да е двама граничари . Извинете като не знаете да се организирате ще ви се месят. Джурналята да ходят за материал за пьрвите полети сьбота сутрин на сьщата фирма , сериал на Чаплин.

22

ПАК ЛИ?

преди 4 години

И на мен ми се случи същото с Уиз еър в края на 2017 година

21

Анонимен

преди 4 години

Понеже става дума за български поданици и в София е същото положението, даже по лошо.Вместо да обсьдите просто плюете , толкова ви е капацитета.👌

20

Анонимен

преди 4 години

bili sa svrahtejki tesi 25 bulgari, zatui sa gi ostavili...da padne ot tejest samoletcheto li? aaaa, sakin, sakin...

19

Културистчето

преди 4 години

да беше отишъл навреме вместо да ми дига гири ся. А? Видехте ли кво напраих?

18

Анонимен

преди 4 години

pomolete batko erdogan da vi prati samolet, toi ima dobro sarce i mnogo obicha chakastite bulgari.

17

Capital

преди 4 години

Доколкото разбирам *** е закъснял и е очаквал самолета да го чака?Правилно ли съм разбрал?

16

Анонимен

преди 4 години

Франкфурт летището е див хаос. Там трябва ад си подготвиш доста повече време предварително, че да не стане подобна издънка.Същата забава е когато трябва да излизаш - ако се случиш с 2-3 А380 от Дубай и Бейджинг, може и да излезеш след 2 часа. А може и след 3. А тея дето те чакат вънка да платят 30-40 Евро за паркинг.

15

хмм

преди 4 години

Ами да беше отишъл на време на летището. Хората казват - поне 2 часа по-рано. А някои летища на сайта си пишат и по-дълги периоди. Франкфурт е натоварено летище, той отишъл час преди полета. Сега стига мрънка, ами си купи билет - не е казано, че трябва да е пак на WizzAir, има (но супер скъпи) на Луфтханза, има и други авиолинии с прекачване. Ще има да чакаш да ти върнат парите. Имаше ли официално закъснение на самолета - не. Ти беше ли на гейта в написаният на бордната карта час - не. Е ми...

14

сами са си виновни

преди 4 години

ами да ама те са си виновни, как си представят да минат проверката на най-голямото летище в Европа като отидат 1 час преди излитане? смешна работа, те са си виновни, в случая не компанията е виновна а пътниците. не са си преценили времето. Няма кой какво да ги уведомява като виждат, че няма да минат навреме е трябвало да се бутнат на пред, но при всички положение да отидат толкова късно за проверката е нямало как да успеят на време

13

Анонимен

преди 4 години

Абе още ли има хора които незнаят че немция умря. Да не би да си мислят че са още в 90 години с оная дисциплина и ред в германия. Я погледнете какви са служителите на летищата в немция и ще ви стане ясно че няма германия има сбирщина. Ама докато разберете доста ще страдате.

12

До 4

преди 4 години

В този случай кой е фалирал? По каква причина сравняваш с Томас Кук? Прочете ли статията? Или не можа да я осмислиш?

11

Анонимен

преди 4 години

Значи отказа ли са 25 ман.*** да се качват в самолетьı?

10

Марин

преди 4 години

Какво сте се разревали. На полети се минава по-рано през секюрити чека, не последните минути. И много ясно че полета няма да чака, ако закъснее другите пътници ще искат неустойки.

9

До 2

преди 4 години

Много си зле, Уиз еър даже не са българска компания

8

Щерю

преди 4 години

Оставил ги във Франкфурт на Майн-ата им...

7

zele

преди 4 години

реално, трябвало е да идат в 13:10. Пише го навсякъде. Често се минава и по-бързо, но ако не стане вината и последствията са за тебе