17

толерантен

преди 4 години

И в САЩ, и в България има индианци.

16

амбасадор

преди 4 години

"Дружба" ли... Я веднага падни за лицеви опори!

15

нормален

преди 4 години

С руския народ сме близки езиково, религиозно, културно, исторически, етнически... за разлика от турци, американци, саудити, шиптъри, арнаути, азербайджанци и други "партньори".

14

Анонимен

преди 4 години

Има се в предвид насаждането на джендерастката "култура"..?!

13

13

преди 4 години

Четете какво подписа Вожда. Руско-турки погром над българската история. Черно на бяло за едно куфарче ни продадоха историята. Поръчка 180-100. Техническа спецификация и приложения към нея, документ 25-археология, стр2. tenders.bulgartransgaz.bg/bg/competitions-c1.html !

12

Анонимен

преди 4 години

Ако слушаме Борисов на нас всички са ни приятели и имаме духовна и културна връзка !

11

Анонимен

преди 4 години

100% сме свързани със САЩ те винаго са ни освобождавали,, с хляб и сол ги е посрещар народа,, умирали са за свободата на братският слаянски народа американците ...исторята го пише . Всъщност те само искат война и влияние ..тя амероканците приятели истинси нямат,,,само с оръжие и войни заставая приятелите да ги ...

10

Пиздец

преди 4 години

САЩ са една пиявица и взимат от България и данъкоплатците, без да са дали и един долар. Единствените безплатни бази, най-скъпия ток е от американските ТЕЦ Марица, златото ни го добиват, като прибират 99% от вече две мини, самолети на четворно по-скъпа цена, провалиха ни Южен поток, от които Русия щеше да ни плаща милиарди, а сега Турция ще ги вземе тези пари, защото имат държавници, а не слуги.

9

АНТИ

преди 4 години

Ще ни помагат, таратанци !За тях сме като индианци.В анклави вместо в резервати,ще бъде ***! Взимат му земята.

8

zeus

преди 4 години

Няма вечни приятели, има вечни интереси, за съжаление ние слугуваме на чужди интереси само.

7

Анонимен

преди 4 години

всички гербери на екскурзия в Сев Корея, барабар с еднокнижника, без право на връщане за това, което направиха с държавата

6

Анонимен

преди 4 години

еднопосочен билет за южна Африка и никога да не ги видим ГЕРБ и патерицата им

5

Анонимен

преди 4 години

Лошо е САЩ да са ти врагове, но е по-лошо да са ти съюзници...

4

13

преди 4 години

Коя археология бълнува вожда?! Тази, която с руската тръба, която в момента прекарват, ще загробят ли? Защо трасето е измислено от руснаците, така че да затрие 77 древни археологични обекта, по договор? Ще спазим ли договора, в тази му част, за която Банов е назначен да следи изпълнението ѝ? Защо в договора е записано, че при преминаването върху археологическите, работата не трябва да се спира? И кой го е подписал, защо имаше фанфари за тази руско-ислямска вандалщина? Ние вандали ли сме?

3

Анонимен

преди 4 години

Боце е прав , както винаги ! Културната връзка е романът "Винету" !

2

ай сиктир

преди 4 години

Винету пак ръси бисери така наречената дружба със САЩ е платена и предплатена с едни милиарди за нещо което я дойде, я не.

1

БИПОЛЯРен

преди 4 години

Една седмица хвалим американците,един ден-руснаците.За всеки случай