31

лека нощ

преди 4 години

Върховенството на законатака каза каууня ЦЦи Пойколягайте да спитеи гласувайте за грепспете спокойно

30

Анонимен

преди 4 години

До така е 26Вече няма нормални теми, форуми, коментари и полезни статии с полезни коментари.....Има даже прекалено много но не са на български език като цяло. Намират се тук-таме на Ютюб. За БКП-то си прав!!! Де що докопат са го маркират като под гълъбовите гнезда!

29

анонимен

преди 4 години

какъв робски народ сме съчустват на убиеца не на убития сгрешил бил не трябвало да лежи изгубил младостта си а родителите на убития какво са изгубили те никой не ем съчуства ми дайте да не съдим американци англичани и там подобни за престъпления извършени у наз да угодим на господарите

28

До 16

преди 4 години

Аре намали спирта!

27

лека поправка

преди 4 години

Не са най загубени троловете на БСП, а на Атака. На БСП са на второ място по тъпо...тия. Доказано!

26

така е

преди 4 години

Така е. От както нета стана достъпен за всеки всичко се омаза. Вече няма нормални теми, форуми, коментари и полезни статии с полезни коментари. Вече всичко си избива комплексите тук. Мина онова време когато можеш да научиш нещо от интернет. И за това главната вина са троловете на БСП. от както те се появиха и всичко замина. Преди да се появят купевчетата интернета беше едно нормално място, но като всичко до което са се докоснали комунистите и това замина завинаги.

25

стана тя каквато ...

преди 4 години

телевизия - забавление за г,л,у,п.ц.и. Гледат и попиват каквото им набиват рекламите в *** главици. - цена 15 лева на месецИнтернет - забавление за к..о..м..п..л..е..к..с..а..р..и.. Пишат каквото им падне където им падне без да разбират от нищо ама скрити зад компютрите са голяма работа = 20 лева на месец.това са двете най евтини забавления на простолюдието.

24

Анонимен

преди 4 години

Оставете го момчето, нападнали го наркомани, защитил се, излежал. Ами онзи бившия министър дето претрепа детето си дори не влезе в затвора за денами Стависки, ами онзи *** от ДПС дето уби дете с колата си?

23

ихааа

преди 4 години

Как сте бе маскари. Пак ли сте тук дежурните да пишете и коментирате неща от които нищо не разбирате. И вашата не е лесна....

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Бащата - какво си създал и отгледал - УБИЕЦ!!! Няма по-голям грях от убийството!!!! Бъдете проклети с целия си род!!! Дано подобен на него да го убие и да лежи там пет-десет години. И книга в негова защита да напишат. ПРоклиням ви!А този който е бил в тумбата не е ли способен на убийство?? Просто съдбата не го е подкрепила за което само Бог знае защо!

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Както сочат фактите колят бивши комунисти и бивши служители на ДС! Те естествено си го търсят а после хленчат че са жертви и "подтиснати"! Монов какъв е според теб???Никой не е пожелал смъртта на сина му но по някой път съдбата наказва според житейския кантар! Дано на никой повече не се случва!

20

Анонимен

преди 4 години

Създал е чудесен син за разлика от Монов .

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми да ви колят тогава бе жендъри!какво ревететепърва почвати англичании камиларии афганцивсе нови европейци а вие сте геерберастиборетете с са климатасъбирайте капачкиуспех

18

Анонимен

преди 4 години

До историк критик 16Лапкай на Тошко шнура и си мечтай за "светлото" минало!

17

Анонимен

преди 4 години

До . 14Вземете си го, не ви го даваме, дава ви го лорумпирания и несправедлив , позорен български съд, да ви е честит, той е нападнал две хлапета в Австралия преди тази история, ще наръга и още.Вие намерете записите от охранителните камери и после ронете крокодилски сълзи!

16

историк критик

преди 4 години

Нали искате върховенството на законаАми такъв е законаНали искахте демокрация бе жендъриНа Ви!Какво ревете?При Сталин нещата се решаваха по-бързо и справедливо.При социализма също.

15

Анонимен

преди 4 години

До евролъжа и измама 12сигурно от хелскомитета и него щеха йегъра да го направят мъж на годината.......Остави ги тези банални защитни механизми водещи до лесно доказуема ганювщина! Задай въпроса къде и защо изчезнаха записите от охранителните камери от момента на ареста на Пол Фриман! С елементари коментари не се стига до истината ако разбира се искаш да я узнаеш, защото някои депутати не искат и я проклинат.

14

.

преди 4 години

Вземете си го, не ви го даваме, дава ви го лорумпирания и несправедлив , позорен български съд, да ви е честит, той е нападнал две хлапета в Австралия преди тази история, ще наръга и още.

13

западни у р о д иТУК

преди 4 години

Заснеманите сцени са били качвани в Интернет. Те са снимани в импровизирани студиа в София. В зависимост от сюжетите са набирани и участниците, на които Йегър заплащал между 30 и 50 лв. на сеанс. "Точно като в сценарий за класически извратен филм - "господарят" от САЩ е убит от своите "роби герои", коментира тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов.Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/vks-dade-39-godini-zatvor-na-trima-za-ubiystvoto-na-pornorezhisor_news21808.html

12

евролъжа и измама

преди 4 години

Имаше един амириканец Йегър - дошъл тук, бил жени, снимал извращенията си, приятеля на едното от пострадалите момичета МУ ИЗПЪЛНИ ПРИСЪДАТА - УБИЛ ИЗВЕРГА И ТАКА...сигурно от хелскомитета и него щеха йегъра да го направят мъж на годината...