18

Анонимен

преди 4 години

Никой не е доволен;,но лекето е на свобода.Скапана държава

17

юрист

преди 4 години

Основния проблем на нашата държава е правосъдната система И проблема не е в Прокуратурата, както ни внушават. "Кучето" е заровено в съда. По цял свят има примери за некореспондиращи с фактите по делото и правните норми съдебни решения, но те от куртоазно уважение към обществото са юридически софизми. У нас тези решения са брутална юридическа п-рнография ! Докато поне стотина съдии не бъдат "наградени" с няколко години ол,инклузив в ЦСЗ, за "особени заслуги" към правосъдието, няма да ни бъде !

16

Анонимен

преди 4 години

Имената на двмата австралиеца, които е наръгал преди да дойде в България - Джеймс Атак и Матю Фонт. Слагай минусчета *** на БХК, обаче няма да оневиниш този психопат!

15

Касапин-ляв радикал

преди 4 години

Никой не го е нападал,а се е намесил в сбиване на футбулни агитки по свое желание. Въобще не е бил наясно за какво е сбиването,но като шашав левичар е решил,че трябва да защитава права на онеправдани,тоест намесата му е по чисто политически мотиви. Полфрийман е изявен радикален левичар от соросоидно-троцкистки тип и такива изпълнения е правил и в Австралия. Намесил се е непоканен по политически мотиви,а агитката го е взела за чорбар с тая червена звезда на якето,но никой не е очаквал - касапин.

14

Анонимен

преди 4 години

В Австралия е наръгал двама младежи по идентичен начин преди да дойде в България. И там ли са го "нападнали", а?

13

Има нещо много гнило

преди 4 години

Лесно проверима фактология:И Джок и синът на Монов са на около 20 години, когато се случва. Джок е син на зъболекарка и патоанатом, няма предишни хулигански прояви или присъди. Монов е син на служител на ДС, слухтящ сред интелигенцията и в СУ, а мама е нотариус. Става бой посред нощ в центъра, в който участват сина на Монов и 15 негови приятели и Джок, който е сам. В резултат синът на Монов е наръган с нож от Джок, както и един друг от тези общо 16 младежи. Джок е 'убиец' ?

12

Saki

преди 4 години

А онзи надебелелия ,който уби детето в Борисовата градина с нож,какво става с него ,ще го пускат ши вече от ареста.То е ясно че в затвора няма да влиза.

11

Анонимен

преди 4 години

Този човек луд ли е, че нападна наш човек ей така от скука. Ако е така съм съгласен да не излиза от затвора никога.

10

Анонимен

преди 4 години

Докато в България не се разделим със славитрифоновщината си, няма да мръднем.

9

Шопо

преди 4 години

Нема такава държава ! Гласувайте за Трифонов !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Стига сте си измисляли свободни съчинения изкарвайки го жертва. В Австралия година по-рано отново е ръгал с нож банда тийнейджъри, този е рецидивист.

7

До 5

преди 4 години

Aмбpeaж, много си смело зад монитора бре

6

Анонимен

преди 4 години

До 2Мноо си лесен за лъгане.

5

Гошy FuckUDnes.bg

преди 4 години

Не трябваше изобщо да лежи, ако става на въпрос. Ако ме нападнат такива лайнapи направо ще ги гърмя със Зиг Зауер-а

4

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е изумен ,че нищо навън не се е променило за 10 години в тая държавица.

3

Знаещ

преди 4 години

Вече му е предложена "работа" в бхк

2

Анонимен

преди 4 години

гледах ничия земя.....австралиеца 15 футболни фена са го нападнали за това, че има червена звезда на якето си......викали му чоррбар.....било си е жива самозащита , ама айде......

1

Анонимен

преди 4 години

Сега ще изчакат, да мине ден-=два-три и... айдееее! Нема го отрият.