26

Анонимен

преди 4 години

Сталин много точно начерта границата между Източна и западна Европа, но Горбачов съсипа всичко. Време е съюзът да се раздели отново на 2 части - Западен ЕС и Източен ЕС. Западният ЕС да си приема мигранти. Източният блок ясно е заявил, че не иска да приема терористи. А ако ме питате мен, предпочитам съюз с Русия, отколкото с тия откачени Меркел и Макрон. Пред тия ненормалници даже Ердоган изглежда нормален.

25

Анонимен

преди 4 години

ЦИЕ трябва да си направим наш ЕС, а западняците, ако искат да приютят населението на Африка, което в момента е 1.2 милиарда до 2030 година ще е 1.7 милиарда. Реално белите хора сме малцинство на планетата.

24

Ако имахме по едни

преди 4 години

Калашници в ръцете... Друга работа щеше да е?

23

Анонимен

преди 4 години

Целта е Германия и Франция да оберат каквото става от тия за нещо. От 1000 африканци и араби - 1 да става за нещо и горе - долу да е грамотен и те ще го вземат, а останалите ще ги пратят на такива като нас. Хитри са тия немци, спор няма.

22

Анонимен

преди 4 години

Целта е другите страни да са гостната на Меркел.

21

Анонимен

преди 4 години

Пред перспективата да ни карат инженерите на Меркел по-добре да ни орежат еврофондовете и без това герберастите ги крадат, а ние да спрем да си внасяме членския внос.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако въпросът е поставен ребром и трябва да избираме между ЕС и мигрантите. Избирам да излизаме от ЕС. За какво ми е този ЕС, след като този ЕС иска да убие България? Извинявам се, господа европейци, но България ми е по-ценна от съмнителните ви евроатлантически ценности! България е имало преди ЕС и ще я има след ЕС. Дори и при СОциализма руснаците никога не са си позволявали такава наглост. Руснаците никога не са имали военни бази в България, а САЩ има 4 военни бази у нас. Това е окупация.

19

АНТИ

преди 4 години

Британците каква квота ще имат ?!

18

.

преди 4 години

Да ви а и на съюза! Ако не сме прибирали нашественици, щяло да има финансови санкции, еми то за какво сме в тоя *съюз, само да плащаме милиард на година, да ни отрежете шофьорите от курсове и накрая да ви ядем ***, които ги карате към Източна Европа. Каква ни е далаверата да сме в тоя съюз питам, освен че ще ни пращате , които да издържаме и да им търпим издевателствата? Каде е кяра? Защо ни е? Затворихте АЕЦа, сега заради зелените добавки тока на всеки е 50% по-скъп!

17

Бизнес план.

преди 4 години

Вземате кораб под наем. Регистрирате НПО договаряте се със мафията във Турция и Либия които вземат по 2000 евро за транспорт. Вие вземате 1000 и мафията там 1000 евро. Закарват ви ги във морето обаждат ви се вие ги спасявате и касирате парите за които не плащате данъци. Намирате идеалисти които ви бачкат без пари на кораба и правят добро. За година сте милионери. Имате милиард клиенти от африка и два още от азия. Успех.

16

до 21

преди 4 години

каква работна ръка са тия бе, ***, като дори в собствената си страна не са работили нищо !!!!емигрантите са терористи

15

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов призова да възпитавате дъщерите си да отварят крака пред мигрантите. Така ще се родят деца от смесени бракове и ще успеем да ги интегрираме. България ще получи свежа кръв и ще увеличи демофрафския си прираст.

14

В НАТО

преди 4 години

България трябва да се възползва и да кандидаства да поемем половината мигранти. Защото нямаме работна ръка, бизнеса изпитва остър недостиг, но с мигрантите проблема се решава. Ще поемем готова работна ръка, ще решим демографския проблем. Негово Величество Бойко, ще дава милиарди за инфраструктура, ще открива огромни заводи. Ние не сме расисти и очакваме повече мигранти, да ги интегрираме в развитата ни икономика. Ще даваме помощи за смесени бракове, повече да се интегрират.

13

Анонимен

преди 4 години

На границата трябва да се стреля на месо! И комар не трябва да може да прехвръкне! Не ни трябват терористи и ислямисти от Африка и Азия. Много добре ги познаваме какви са - това са терористи и ислямисти. Да си ги взема Меркел у тях. Тя ги покани, ние не сме канили никого у нашия дом. Бойко Борисов е национален предател и пуска терористи в България.

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък Макрон.Понеже Франция е пълна с африканци и араби нека и другите държави да са така.Егати логиката.Той по-принцип изглежда доста психически нестабилен човек с непреодолимо влечение към хора с по-тъмен цвят на кожата.Опипва ги целува ги прегръща ги,кара ги да се събличат по *** и се снима с тях.... Нещо не е читав тоя.Хубаво си го харесват във Франция ама другите политици би трябвало да го изолират защото идеите му и желанията са плод на силни лични влечения и страсти.

11

баба мара

преди 4 години

пак повтарям референдум за оставане или излизане от нато и ес отрязаха ни закамионите сега ще ни натресат индиици от които нямаме нужда тъи като си имамев излишък ако откажем финансови санкции какво е това изнудване

10

Анонимен

преди 4 години

В България не трябва дори 1 нелегален мигрант, т.е. терорит и ислямист да влиза! НИТО ЕДИН! НУЛА! Да си ги взема Меркел у тях и да си ги дондурка. Да си ги взема Макрон. Германия и Франция са големи държави и богати и да ги поемат. Меркел ги покани. Но българите сме страдали от ислямистко робство и много добре знаем какво е ислямист да ти влезе в къщата. Да прави шериат, да реже глави на неверници и т.н. Меркел съсипа Европа, когато покатни терористите! На границата трябва да се стреля на месо!

9

Анонимен

преди 4 години

Ако ще има квоти, трябва да има и лимит. Ватите е 50хил на година. Иначе като се изсипят 100млн африканци, ние колко от тях ще вземем? Мигрантите не искат БГ и БГ не ги иска. Немците като искат работна ръка, че и квоти за другите страни, Фолксваген да прави завода в Кремиковци, да слага на входа му надпис "Труда те прави свободен", там има вече сгради (от затворен тип) за персонал, и да си праща по квота работници. Даже може и немски език да ги учат.

8

българин

преди 4 години

Баце, за канграчулайшан душа дава. Надеждата ни е Орбан.Навремето пак така - унгарският войвода Янош Хуниади и полският крал Ягело са се били за християнството в България, докато българските боляри са подБъзували на султана.

7

Анонимен

преди 4 години

Това какво отношение има към България, мигрантите бягат от България.