27

Анонимен

преди 4 години

И убиецът и убития явно не са били стока, щом първия идва на туризъм с нож в джоба , а другия е скинар, който млатил с цяла банда едно ...... В цялата работа изпъква корумпираният и безполезен за гражданите български съд, който съди според това кой колко ще пусне в джоба. Да припомним че за двойното убийство в Соло, убиецът, син на червен депутат беше пуснат

26

Анонимен

преди 4 години

Подкупите на либерастите от БХК стигнаха до когото трябва. После какво се оплакват от "правосъдието" ни. Та нали техните питомци излизат на свобода когато си пожелаят?

25

ЧЕСТИТА ЛУДНИЦА

преди 4 години

до 21 А някъде да си го видял си. гането чул за което става въпрос ? Или може би то е плод на въображение на Джоко Полфрийман . Нещо като Алф или ДОБРАТА ФЕЯ.Намушкал е момчето за кеф , щото толкова струва нашия бългаски живот за тях . Идват на почивка или за по лесен живот и пият , шмъркат , е/ бът, бият, убиват евтино . ДЪРЖАВАТА ПОДКРЕПЯ И НАСЪРЧАВА ТОВА !

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Съдийката Магдалинчева, която пусна Трактора, Митьо Очите и обирджията от Фантастико; ама няма как да е "рода" с Боян Магдалинчев, председател на ВСС, който заедно с Лозьо Панов от ВКС и Цацаров от Прокуратурата е един от "тримата големи", нали?

23

ВЕРТ

преди 4 години

*** го помилва този да излезе !! Не нам тия !! Само бездомник е способен на това.

22

Анонимен

преди 4 години

До 22Mи да го прави. Какво те бърка? Някой да те е накарал на сила да му купиш книгата? Гледай си Коритаров в панелката и недей рева.

21

Анонимен

преди 4 години

Сега ще напише една книга за бг затворите, ще направи един филм и ще стане богат и известен.

20

Анонимен

преди 4 години

Поне се поинтересувайте от случая.Убитият е член банда скинари, които биели цига нин. Австралиецът се застъпва и бандата го напада и него.

19

Анонимен

преди 4 години

Този е лежал доста повече от средностатистическия убиец в България. Ако се сещате пък убиецът от Соло не е лежал нито ден. Там не ревахте, защото извършителят е българин.

18

?

преди 4 години

До ДнесКъде има двоен стандарт? Че те и българите максимум 7-8 години лежат за убийство у нас.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо негодувате и роптаете?Искахте Промяна, гласувахте за румен радев за президент, избрахте я тая кремълска продажна гад, НА ви сега!Ако имахме президент на място, то той щеше да наложи вето на тази пародия и да върне обратно този убиец!Нашият обаче мучи и просто изпълнява стриктно нарежданията на Решетников от Максва, кремъл!Оставка на румен ардев!

16

hdfghfg

преди 4 години

Б***си държавата имаме... Чудно ми е българите, които са сгафили в чужбина дали така ги галят с перце...

15

Анонимен

преди 4 години

До 3Уау .. само за това трябва, да лежи още 15 години. Де се вре, де не разбира!

14

Анонимен

преди 4 години

Помнете ми думите че ще го вземат в БХК да работи срещу България ! Този трябваше да е за смъртна присъда .Сега има право и държавата да осъди за лоши условия и тъй нататък . С такава фамилия накой изненадан ли е ? Аз не съм.

13

Анонимен

преди 4 години

Круме, Круме, де си бе Круме!?Айде, чакам на някакви слабохарактерни плазмодийчета, да ми проповядват морал ...

12

ай сиктир

преди 4 години

Гнилите ябълки работят за престъпниците така е в държавата на мафията.

11

5

преди 4 години

Бил номиниран с приз "Човек на годината"????????Вие дали сте в час. Неща..ници!

10

Анонимен

преди 4 години

Надявам се да му е харесал престоя в зтвора. Отделно смятам, че той има и полза от това. Сега излиза от там и е точно "по модата"- разхлабена халка и влечение към собствения пол. Блазе му.

9

Victimized

преди 4 години

България- рай за убийци, не ценим живота на гражданите си, присъдите са като за леко хулиганство, заповядайте да прекарате невероятна ваканция в нашата иначе финансово стабилна страна. Море, евтини жени, евтин алкохол, наркотици / за чужденците може и никой не ги закача / и възможност да си изкарате агресията на случаен минувач по ваш избор.Време е кобилкина да промени мотото за туризма в България, горното е мое скромно предложение, по което може да се работи и надгражда.СРАМ!!

8

Анонимен

преди 4 години

И тоя англичанин от Ливърпул за убиство на българина . Удар в гръб , получава 6 години.!?