39

Анонимен

преди 4 години

Вижте културата и музиката която слушат младите и си направете сметка за бъдещето.

38

Анонимен

преди 4 години

Младото поколение е от умствено изостанал надоло.

37

ЛОШО

преди 4 години

ХАВАЙТЕ са Остров в средата на Океана - окупиран от САЩ . И там има Съпротива са Независимост - не се шегувам .

36

Факт

преди 4 години

До до 47Всяка територия е на тоя,който може да я задържи.

35

Факт

преди 4 години

Албанците са нагла и престъпна нация,с безкрайни претенции.Невъзможно е с тях да има разбирателство.

34

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименЮгославия е наистина изкуствено създадена,но не от Русия или СССР ако щете.Само пълен ид*иот може да мисли така.Елементарно е-когато Англия и Франция създават Югославия в Русия бушува гражданска война и те не е фактор на международната арена.СФРЮ е 100% наследник на Кралство Югославия,в същите граници и малко различен формат

33

до 47

преди 4 години

Карелия е Финландска, Курилите... Японски, не си добавил.

32

ТHE Патриот

преди 4 години

Косово е сръбско,Крим е руски,Македония е българска,това са истините!

31

Анонимен

преди 4 години

До Г.ОсиновителяЮгославия е изкуствено създадена държава след ПСВ.Това че не знаете историята и не сте чели, не ви прави експерти.Сърбите от появяването им през 10 век като племе са яли само бой от българите.Естествено са ни били васали, тоест подчинени.Използвали са всяка възможност за да ни нападнат и естествено сме им наритвали задниците.Това продължава и след освобождението.Четете повече и се образовайте!

30

МНЕНИЕ

преди 4 години

Югославия беше изкуствено направена Държава от Победителите след ВСВ - това което има като Отломки е много - трябва да се раздели между съседите .

29

Анонимен

преди 4 години

Тия статии вече са скучни и остарели.

28

Анонимен

преди 4 години

Осиновителю,СФРЮ бе една изкуствено създадена държава благодарение на Русия. Не случайно се разцепи

27

Наблюдател

преди 4 години

Ширтърите станаха силни с подкрепата на САЩ . Ако не се бяха намесили американците, сърбите щяха да спечелят нойната и да задържат Косово.

26

ИСТОРИЯ

преди 4 години

Сърбите в бивша Югославия имаха ЛАФ - *баш ме боли курац че Маджарско нема излаз на Море* - сега да си пращат децата за да виждат Море .

25

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 39Не е география, история е, но гледам няма смисъл

24

Г.Осиновителя

преди 4 години

Югославия беше велика държава, изкуствено я разпарчетосаха, щото ако сега я имаше никой не може я бие на футбол, баскетбол, волейбол, тенис. Голям народ са всички Югославияни и въпреки всичко мисля че всички сега са по добре от нас, даже и косоварите.

23

Историк

преди 4 години

Няма да е скоро, всички ги мразят в бивша Югославия.Най странното е че ние не ги мразим толкова а си има причина.Но предполагам че не ги мразим толкова е защото победителя не мрази победения.Сърбите са много комплексирани от нас, това не е шега.Колкото и добре да се държим с тях, зад гърба само се чува - *** и татари, смятай.

22

Анонимен

преди 4 години

Мир между християни и радикализираните мюсюлмани никога няма да има.Мюсюлманите мразят християните от дън душа.Исляма във някой държави е античовешки,дивашки,исляма прави от хора ***

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24На полуостров Крим се е намирал град Фанагория, смятана за столица на Велика България, та вземи попрочети преди да пишеш

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Много им се иска на юдо-масоните и техните евроатлантически слуги Сърбия да се примири с откъсването на исконната и територия Косово.Разчитат на празноглавието на младото поколение и на промиването на мозъците им с евроатлантически "ценности".Дано сърбите не продадат паметта на дедите си, така както ние българите предадохме паметта на своите.Косово е тумор в сърцето на християнска Европа.Изкуствено създаден тумор от САЩ.Туморът не се приема. С него не се свиква. Изрязва се .. Отстранява се