57

do 54

преди 4 години

няма да изчезнеме бре, само няма сме на тази територия ,а че си се върнал вече съвсем става ясна картинката, по принуда , нямаш избор, с техните механизми завесата е по-дебела от желязната.

56

Анонимен

преди 4 години

Добре бе ,комунягсЛатвия да речем...В случая не става въпрос за конкретна държава,а за целта на България !

55

istinata

преди 4 години

европа не е "обединена" да служи на хората, а да обслужва по-лесно олигарсите глобалисти. кой пуска тия заблуди че "обединена" не се давала на сащ . Ми тя се управлява от глобалистите демократи килари, обонговци които работят за шайката богаташи глобалисти , те управляват "обединена" европа И европа не е независима. някой ръси глупости май си е платен тролл и човечеца ръси ли ръси,

54

Анонимен

преди 4 години

До do 38Нищо не съм изпуснал. Живях 9 години в Германия и се върнах, защото Бг и хората тук, най-вече българите ми липсвахте. :) ... Отиди на центъра в някой по-голям немски град например (позволено ти е, не е комунизъм :) ) и направи същото в някой Бг-град. След това ми обяснявай къде имало бежанци и къде не. България и българите няма да изчезнем. ЕС след време може, но не и ние. Въпросът е дотогава да пазим и България, и българите, а за целта в момента е най-добре да сме в ЕС... Хайде лека!

53

ЕлиДо: ОпОстушение

преди 4 години

Момче, ОпОстушавай ни.. с бисери?А Литва, от 2004 е член на ЕС, а на еврозоната 2015 г.А БГ е от 2007 и не е в еврозоната.Важното е да употребите комунизъм и сте елитът на кварталните гении.Ако те питам що е комунизъм, и кой е мислител на хилядолението според BBC, ще запецнеш...Няма лошо... ?!лошото, че такива като теб управляват 30 г. БГ, още по-лошото е, когато ПрасчУ хвали К_очината и иска всички да К$вичат от щастие, защото си мисли, че всички са прасч_овци.Да ама Не!

52

Бау

преди 4 години

До 48Поне се разбра, че не съм далеч от истината, за огромното количество пари, които наливаш :D Иначе отворил една грамадна уста все едно плаща милиони за данъци :D

51

преди 4 години

Те същото говореха като спечели Тръмп в Америка, ама нещо не се изнесоха.

50

Анонимен

преди 4 години

А що не и българи тук бол села без люде да дойдат и станат балгари бе

49

Бау

преди 4 години

До 47Специална снежинка си ти. "свободомислещия", който иска комунизма да се върне :D

48

do bay

преди 4 години

айде де, със сигурност наливам в милиардите за европа и със сигурност поне на теб , даже И когато взимам 0 лв заплата. ако схваща надупения ти мозък.

47

ТHE Патриот

преди 4 години

Извинявам се ако съм настъпал някой транс-атлантически нерв в процеса на изразяване на свободната ми мисъл :)

46

Анонимен

преди 4 години

Комунизъм/КапитализъмМосквич/бмвЗенит/канонРуен/адидасЗИГ/сименсСпартак/БайернПанелка/ немска къщаРубла/маркаТи избирай !

45

do 38

преди 4 години

никакви 7млн българи не стоят бре, пак си изпуснал нещо, българите бягат а идват чуждоземзи, скоро идващите ще са повече, ще минем 9 млн *** нема са българе, няма да има по тез земи скоро ни един българин но може да има 50 млн население като в Ю. корея на същата площ че има бедстващи от климат И прочие .колко си кух като куха тиква, минал си еврог'ейското облъчване значи.

44

Smurf

преди 4 години

Ами и аз бих станал холандски поданник ако можех и без Брекзит :)

43

ТHE Патриот

преди 4 години

Просто си казвам мнението абсолютно безплатно и с кеф ,защото съм свободомислещ човек,а не подплатен грантаджия ,каквъв ти е проблема нали сме демокрация да говорим и изразяваме свободно :)

42

Бау

преди 4 години

До 40С твоята заплата 500лв не хрантутиш никой. Спокойно. Душица :D

41

Анонимен

преди 4 години

До ТHE ПатриотСъщо не смятам, че изобщо трябва да се сравнява затвор с труден живот, в който имаш правото сам да избереш пътя си. Аз държа на свободата, а който предпочита да го угояват затворен в кочинката, си е негова работа. Надявам се повечето българи все още не са изгубили жаждата си за свобода, с която може пък да помогнем ЕС да се попромени малко... Европа трябва да е обединена, иначе ще е просто част от "менюто" на САЩ, Русия, Китай или някоя друга по-сериозна държава...

40

Патриоте,

преди 4 години

Хората по-долу ти обясниха защо сме били 9 милиона.А сега да те питам теб като си патриот,защо учи задължително руски език ? Защо ти заповядваха какво да слушаш,четеш,гледаш ? Как да се обличаш и как да си подстриган ? Режим на ток и вода -защо ? Комунизмът е най-долната диктатура !Зомбиращата диктатура !

39

do 29

преди 4 години

другарю бау на мен лично не ми дават защото аз ви хрантутя. Хрантутя точно такива като тебе лаещи тролчета.Дават на "бедни" за да не работят а ние да ги хрантутим И най вече така да им осигурят сигурни гласове и да стои удобната шайка на власт вечно. да може шайката после спокойно да дава ресурсите ни на олигарсите И те да излязат още по-богати. ама кой ще се занимава с теб нещастни, я си ***.

38

ТHE Патриот

преди 4 години

да винаги можеше да рационализираш и оправдаваш случващото се и статуквото,а истината е ,че сме чисто и просто една умираща колония изпълнена с корупция и пародии на демокрация и суверенитет.*** ще ни наследят и тва отиваме си от таз демокрация и благините и ,мерси!