45

Анонимен

преди 4 години

смешничка като мухобойко

44

Заинтересуван

преди 4 години

Кога образованието е било на мн.високи ниво? Един мит, че сме били техническа нация и бълваме супер много висшисти , но реализация на тях-никаква! Защо с тази висока култура, младите бягат на запад? Ще изчезнем като нация...

43

дедо Ташунко

преди 4 години

Аз също пиша книга и тя се казва "дядото на учинайка й". Страхотен трилър, макар да съм дебютант като футболист и писател.

42

Анонимен

преди 4 години

Поредният нищо и никакъв роман за пазара.Еднодневка.

41

Анонимен

преди 4 години

Абе хора какво спорите за глупости.Светът се е променил.Единственото което не се е променило е простотията на хората.Дори и умните могат да бъдат прости и то за елементарни неща.Трябва баланс просто, а не ония бил глупав другия бил умен и така нататък.

40

Валентин Тодоров

преди 4 години

До Анонимен Научи се да четеш.Аз съм написал,че съм хардуерист.Желязо е жаргон точно за това.И за какво падене от коня говориш,аз продължавам да работя.Но имай предвид,ако си чиновник или нещо подобнона държавна служба,тези което правим реална принадена стойност не смятаме това за работа.

39

Сандо

преди 4 години

да поправя - образованието е било на високо ниво, сега сме една голяма чалготека

38

Анонимен

преди 4 години

Ако се налеят пари, за 10 години ще дръпнем доста напред в топ 500. Все още има читави и умни българи които не са заминали

37

Валентин Тодоров

преди 4 години

До Анонимен Е,аз съм печелил.И съм работил по проекти в областа на комуникациите, чиято стойност само в България надхвърля 1 милиард долара,като всяко проклето желязо е минало през ръцете ми,преди да стигне до софтуеристите.Колко печалба са донесли е работа на икономистите.Зная какво е принадена стойност и се гордея с това което е минало през ръцете ми.Ако преди 35 години бях учил в МТИ вероятно щях да съм направил и повече.

36

Анонимен

преди 4 години

Беше добро образованието. Иначе гледам книгата има доста положителни отзиви в Амазон

35

tamada

преди 4 години

До Анонимен 36Чаос груп. :)Хаос, бе! Chaos е хаос. :)

34

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровАз знам за 1308-мо място, ако говориш за същата класация. Вярно е, че сме зле, но какво очакваш, като образованието го тъпчат вече 30 години? Рейтингът на университетите зависи до голяма степен от научната работа. А научната работа без пари в сегашния свят никой не върши. Затова го караме на сухо. Дайте пари, и може би ще имате университет в топ 1000 някой ден.

33

Много високо ниво

преди 4 години

Малък, но много *** народ!Народна мъдрост.

32

Образование

преди 4 години

До Валентин ТодоровСъгласен съм господине че в момента образованиео ни е на много ниско ниво, но затова сме си виновни само ние.Родителите са в основата на здравото семейство.Такова ни е обществото - овчо.

31

Деканя

преди 4 години

родоостъпничеството,не се заменя с романи ,повести и тем- подобни

30

Анонимен

преди 4 години

Вземала уроци по английски и консултирала Световната Банка? Интересно.

29

Совец.информ бюро

преди 4 години

Гледайте руски филми за да имате представа,че русия крепи световния мир,народа е широко скроен и усмихнат.Не като на запад

28

Валентин Тодоров

преди 4 години

Престането с тези глупости за нивото на образованието.Според последната годишна класация,най-добре класирания български университет,Софийския,е на 1606 място в света.72 от първите 100 са в САЩ.В МТИ преподават 46 Нобелови лауряти,в Станфорд,ЮКЛА и Принстън съответно 28 ,29 и 26.Колко преподават в българските университети?Момичето е завършило в КУ,Ню Йорк-48 място в класацията,нали?

27

Анонимен

преди 4 години

до глупакка с рецензиите,след месец да не станат случайно 9600, мишок панелен. Току що си купих книгата, утре ще я прочета.

26

бр.Вини

преди 4 години

И тая е предателка,много екс-шан е гледкала.Слава Расия