27

Българин

преди 4 години

При предходната криза сащ бяха с външен дълг няколко трилиона долара! След това някой им обясни, че са господари на планетата и усилиха принтирането на долари без покритие в огромни размери, та сега вече са с над 20 трилиона долара външен дълг!Тъй като ЕС е васал на сащ (т.е. каквото заповядат от там това става), неминуемо и еврото е пряко обвързано с изкуствено надутия долар и резултата е налице - НИЩО ЗА НЕЩО ЗА 10Г И СЛЕД ТОВА СВЕТОВНА КРИЗА!!!Ама к'во им пука на муриканците, нали те са ок!

26

Анонимен

преди 4 години

Свикнали са си държавата да им дава,да де ама държавата сме ние хората,от нас ще вземат.Какъв капиталист,какъв частник си ти щом чакаш държавата да ти даде?!Явно това са раздадените бизнеси на партийни другари от БСП,ГЕРБ и другите партии в парламента.Петилетките свършиха бе другари!Време е да се научите на истински капитализъм!И аз мога да съм бизнесмен,някой да ми продава заводи за 1лев!Само знаете да искате и конкуренция не търпите нали?!Свършва тая всичко да е за наши хора!Слезте на земята!

25

Анонимен

преди 4 години

Капиталистическото развитие се дели на две фази:Балон, криза, балон, криза!

24

Анонимен

преди 4 години

Мутроблоковете от предишната криза още стоят празни и грозни и се разпадат. Сега пак ще зарежат строежите, ще инвестират в още една яхта и ще отплават на почивка до по-добри времена.

23

Дедо

преди 4 години

Бедните трябва да са в стрес и винаги прецакани,иначе капитализма няма да върви!

22

Sky

преди 4 години

Отново ще бъдем свидетели на зарязани до никъде груби строежи!

21

Анонимен

преди 4 години

Не се наплюскаха... Помощ от държавата... Това да не е комунизъм по капиталистически. Да си продават яхтите и къщите в чужбина и да инвестират... Mизepници дoлни...

20

SP

преди 4 години

Без значение от политическите насоки на хората които коментират, кризата е факт и умишленно се прикрива в последните 3-4 месеца. За тези които разбират и знаят как да е разпознаят тя вече е факт, скоро ще се усети на всяко едно ниво!

19

Анонимен

преди 4 години

Е дойде ред и на тях.Първо съсипаха дребния бизнес сега са наред индустриалците.А забравих прасетата,нали една датска фирма сега инвестира да ни произвежда прасета,ама трябваше да се изколят на хората за да се отвори място на пазара.

18

Анонимен

преди 4 години

хаха

17

доволен селянин

преди 4 години

ноооо ми е зор я еле имам що да ядем и пием

16

Victimized

преди 4 години

Никаква подкрепа, това да не ви е социализъм, нахалници. Агенти на Русия и Путин......

15

Анонимен

преди 4 години

е нали има 11 млрд резерв

14

айде нЕма нужда

преди 4 години

То па България, една развита индустриална държава ....

13

Анонимен

преди 4 години

Русофилите ни подлъгаха да купим ф-16, да платим двойно повече пари и да изпаднем в криза от този разход. Русофилите нарочно поддържаха по-евтините самолети Грипен, за да настроят всички евроатлантици към Америка и техният скъп самолет Ф-16 Блок 70. Правителството се хвана на русофилската въдица. И ето сега - криза.

12

прррр

преди 4 години

Посятото от ГЕРБ започна да никне.А трябва да цъфти , зрее и чак тогава ще му берем плодовете.Кога ли?Ами 10 години сяха .Смятайте.

11

Анонимен

преди 4 години

"Бизнесът" без държавна помощ и държавни поръчки веднага влиза в криза. Въпросът е, кой ще вземе държавните пари да работи като бизнесмен.Решава се проблемът на бизнеса с липсата на работна ръка.

10

Анонимен

преди 4 години

И нямаме собствени ток, газ, тепърва ще си изпатим заради провалените проекти от гербаджиите....

9

АНТИ

преди 4 години

Крадливите комунисти станаха бизнесмените днес.Ето ви резултата !!

8

Анонимен

преди 4 години

Чакайте, чакайте... Кой лъже сега - правителството или " бизнеса" ?Нали всичко уж беше цветя и рози и Урсула каза, че сме просперирали?