68

реалист

преди 4 години

Явно ГЕРБ се определят като полово.неопределена и педо.филска партия. Съд за държавна измяна и и застрашаване на нац. сигурност.

67

Анонимен

преди 4 години

До хроно графИма католици и протестанти. Православието е в Русия и България.

66

до 67

преди 4 години

Мъ не бе - ц иганин джендар е най-ценното. За новия световен "ред".

65

до до две опции

преди 4 години

Ама по някое време в бъдещето ли ще ми биете шута? Оня реалист пак ще това, ще онова. На думи силни, на дела никакви ги няма.Айде преди да натиснеш "Изпрати" провери колко пъти си написал "ще".

64

ала-бала

преди 4 години

До реалистИ през саца разчитаха на децата като бъдещи строители на новото голямо нищо!

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63То пък много ценно е да си българин.

62

хроно граф

преди 4 години

Той защо Бжежински още 1991г. каза, че новият враг номер 1 на запада след разпада на СССР е Православието.

61

реалист

преди 4 години

Много ***.дофили има в този форум. Мераклии за деца. Те са най-твърдия Гей,бериски електорат.

60

до две опции

преди 4 години

Трета опция - бием шута на такива като тебе.

59

Анонимен

преди 4 години

Който работи за прилагане на принципите на мракобесната Барневерн/Стратегия за детото 2019-2030 НЕ Е БЪЛГАРИН!Той е вълк в овча кожа, продал се и работещ за пари национален предател и родоотстъпник!

58

муспи

преди 4 години

"Не ни трябва Патриаршия, а Караджа" - не знаете че това го е казал Настрадин Ходжа, а не някакъв си ***. Затова и децата ще почнат да го учат в училище в предмета - нашето Възраждане под ръководството на ГЕРБ. Ще узнаят че това Караджа е зашифрованото - ка$а се$***. А домашните си ще пишат в Нови семейства, мултикултурни. Това пък ще рече, че не само ще бъдат еднополови, но и тъмно кафяви.

57

Georgia Guidestones

преди 4 години

победа? народа ще победи?Я, бягай от тук. след 10 години ще си говорим пак. Хайде на бас. Те, ако искат само заради този закон за децата ще свалят 10 правителства подред, докато не се изпълни техния план.Кой човек е по-силен от САТАНАТА? Ама, това, че не вярваш и си атеист-неосъзнат сатанист си е твой проблем. Нали? Щото Св. Ап. Йоан Богослов много ясно го е написал в Своята книга-АПОКАЛИПСИС.Не само, че ще има закон и ще се отнемат деца. Накрая ще се унищожи семейс. и установи полигамият

56

Анонимен

преди 4 години

До реалистВреме е да се глобяват медиите разпростараняващи пропаганда и омраза. Преди месеци интелектуалците се подписаха и изпратиха писмо до Сеч срещу шоуто на Карбовски и тази есен това шоу отново е в ефира. Този човек може да се замени с друг човек с европейско виждане на нещата.

55

Анонимен

преди 4 години

До 22:Да ти еминавало през "ума",че Библията е писана от евреи и е предназначена за гои?!Това не е оригиналът на тяхната Библия!Да сте мислили,как стоят едно до друго,"подай си и другатабуза,ако те ударят" и гнева на Исус,в храма и разгонването на търговците,или думите му,"не мир,а меч съм дошъл да ви дам?".Мислете бе,овце!Исус е бил бунтар,а не овца,каквато искат да ви направят евреохристияните- тези писали за Неговото Учение и надлежно го опропастили,особено от Константин Велики и сие!

54

Браво на Църквата

преди 4 години

Събужда се.

53

Имате две опции

преди 4 години

1) продавате дъщерите си на бели, високи, стройни норвежци. Християни.2) дъщерите ви сами се продават на местните бабаити за едно кръгче в джип нов внос.Кое да бъде?

52

реалист

преди 4 години

България не желае и отхвърля проклетите Истанбулска конвенциа и Стратегия за децата. Мутрата и корумпираната му Шайка трябва да разберат, че народа няма да отстъпи. Единствения губещ ще бъдат само те. Да връщат парите, които е взел от Норвегия и да ни оставят на мира, защото нещата ще загрубеят. А ГЕРБавите *** да си говорят каквото искат.

51

Анонимен

преди 4 години

До Путин помогниПутин праща руски шпиони. Даже имаме и руски партии защитаващи Русия.

50

Анонимен

преди 4 години

Така е,това са евроатлнтическите цености,и който е против тях е русофил, шпионин, готви преврат. Евроатлнтическия ни път и приемането на евроатлантическите цености нямат алтернатива,и са по-важни от децата ви.

49

Анонимен

преди 4 години

До Горд БългаринАко знаеш колко ромски деца живеят набъкани под един покрив като животни и родителите им изпиват помощите. В тази държава е нужно да има ред и най-добре като ще се подпомагат бедните да им се дават купони с които да е забранено да им се дава алкохол и цигари.