142

Нищо ново

преди 5 години

До Анонимен 146: Пак копи/пейст? Колко пъти ще го постваш.А по "шпионската" тема: Пълна шизофрения. Четири часа разпитвали председател на обществена организация, привикан като свидетел. И да ви поясня, че това няма нищо общо с националната сигурност. Просто Бойко и гербаджиите треска ги тресе да не загубят изборите и затова са се заели да кой би могъл да финансира кампанията на БСП. Затова се прави всичко.

141

Анонимен

преди 5 години

Дано да ги имат(доказателствата) , иначе Брюксел ще отсъди да спонсорираме едни хора с пари на данакоплатеца което разбира се няма да е прецедент при управлението гербавите.

140

Анонимен

преди 5 години

Гадев и БКП се САМОосветиха КАТО НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!Гадев се представяше за натовски УЖ генерал и 2милиона тъ/пака НАПУК и от НАИВНОСТ го избраха.Сега ако има избори колко ще спечели тоя НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ,всяко негово изкзване БЕШЕ АНТИБЪЛГАРСКО И ПРОРУСКО!Реакция досега никаква,но явно сега отвън на нашите лигльовци са им дали доказателства и са им казали КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОПРЕДЕЛИТЕ.Няма полубременна жена,а къде искат българите ГО ПОКАЗВАТ С ПЪРУВАНИЯТА СИ.НЕ ИСКАТ ЕВРАЗИЯ И просия!!

139

Анонимен

преди 5 години

Еее чекай си доказателства хахаха

138

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало ДА СТИГНАТ И ДО ТЕБ ДРОГАРЬО,хахахаха,виете като линейики,КУКУндрела и бандата около нея,Дончева,вечната девица Дърева/не вярвам някой мъж да се е прежалил за Дърева хахахаха/.Вийте,вийте русофили А ВСЪЩНОСТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!140 ГОДИНИ ***/мицата ви ни пиете кръвта.Имало и в ГЕРБ ами има,ама е имало и чембери явно та и Баце си трае.Психчнодесните И ТЕ У КЮПА!КАК МОЖЕ ДА СЕ САМООБЯВАШ ЗА РУСОФИЛ А НЕ ЗА БЪЛГАРИН И ДА ОБЯВЯВАШ 2 МИЛИОНА ЗА РУСОФИЛИ???ТОЯ Е ТЪ/П КАТО ТАЛПА......

137

Анонимен

преди 5 години

Радев да си подаде оставката незабавно и да се извини на избирателите, които излъга.

136

До 142 Валери

преди 5 години

Ако беше умен нямаше да задаваш такъв т ъ пп въпрос ! Така, че не се опитвай да се правиш на умен

135

Реалист

преди 5 години

До 141. Ами естествено, че за кой друг?

134

Валери

преди 5 години

А това изявление на прецедента не е ли намеса в независимата съдебна власт?

133

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте пак за герб

132

изнервен

преди 5 години

До 129. Уау, 68% от българи? Как ги изчисли бе, кре.тен червен? 2 милиона от 7 милиона колко са бе, гове,до червено? А сега няма да вземе и 10%, защото го разкрихме какъв е некадърник.

131

Обърканите

преди 5 години

Нещо май са се пообъркали Цацаров и Гешев. Хем изпиране на пари (престъпни), хем трансфер на финансови средства (чисти), с които били финансирани мероприятия насочени срещу нацсигурността. Само не е ясно де го ШПИОНАЖА, т.е. данни представляващи държавна тайна, които да са предоставени на чуждата държава ? За да има шпионаж е необходим трансфер на държавни тайни, не само на пари и да има връзка между двете.

130

Анонимен

преди 5 години

Е те вече се отметнаха, от шпионаж стана пране на пари, тука с малко помощ от братска великобритания може и някой софийски бездомник да му "намерят нещо" по британските офшорни зони. Въпроса е каква е реалната цел зад всичко това, американски ракети в България или нещо друго. Съвсем скоро ще разберем

129

Анонимен

преди 5 години

Боко свали половината си министри за некадърност.Махна глутницата около себе си но и доста останаха.Сега се занимават с Русия защото САЩ така им заповядват.Президента го каза.Нищо не направиха от обещаното.

128

Анонимен

преди 5 години

Тези думи са "взети" от другаря Решетников. Той те промотира 2016, а от днес не може да влиза в България. Колко жалко...... Май ти се плаче Румене

127

А бе

преди 5 години

Къде е Цецо, бе?!Уж го няма, а като гледаш какво става по изборно му, се едно, че го има!Май и той работи нещо "подземно", къртица някаква ...

126

Разделение

преди 5 години

Разделение на властите? Ти да не сънуваш?Разделение на властите има в демократични държави, не в БГ!"Разеделение на властите в БГ"Най-краткият виц в БГ

125

Анонимен

преди 5 години

Тоя комуняк май е забравил, че в България има разделение на властите и Прокуратурата предоставя доказателства само на Съда и на никой друг. Прокуратурата не длъжна да дава каквито и да било обяснения на някакво ***, което го канят само по селските сборища.

124

А ти къв си

преди 5 години

68% от българите гласуваха за него - Президентът Радев.А ти "къв си бе" 127?Като искаш диктатура, обвинения без доказателства оди в Иран или Колумбия.

123

Krom

преди 5 години

Баси, някой сеща ли се тоя да е казал нещо положително? То не беше бедност и мъка, то не бяха намеци за чужди интереси Въобще, даже и илюзия за аполитичност и необремененост с конкретна партия няма. Този човек ще остане в политическата история като най слабия Президент. Направо потрес.