86

Анонимен

преди 4 години

Боко искаше ключа от касата, където са парите на ЕС.

85

ПроСоТо

преди 4 години

До мдаааа..Колкото новоюдейката Мурия Гаргамел да получава тлъста заплата!!!!!!ТОВА Е ЗОРА!!!!..ако требе,дето написа един тук,и "Директор на водопадите" ще я направят,само и само ДА ЛАПA ЯКИ МАНГИЗИ!!!МАНГИЗИТЕ!!!...ТЕ са В ОСНОВАТА НА ЦЯЛАТА ПРОСТОТИЯ!!!!!!!!!!!

84

мдаааа

преди 4 години

За пореден път приятелите на Борисов се подиграха с него . "Иновации и младжета " - с две думи едно голямо нищо . Колкото да не стоим без ресор

83

Анонимен

преди 4 години

Ресора е подпирам на огради.ХА-ХА

82

Стефан Христов

преди 4 години

А Баце, дето се беше разбрал за друг ресор, докато едни го галеха, други го облизваха, трети го напъваха в задна прашка, а той се пъчеше, сега какво ще каже?!...

81

Анонимен

преди 4 години

той ресора не е лош, по просто НЕМА ПАРИ ЗА БОЦЕ!

80

Шопо

преди 4 години

У шеста глуха...

79

Анонимен

преди 4 години

Добре е, така след няколко години и шеф на световната банка ще стане, така се пише от рано CV. Някой хора си мислят за кариерите с години напред, а за България никаква визия и цел за 10-15 години няма и не се следва.

78

Тъй, тъй

преди 4 години

Мария Неделчева се омъжи за френски евреин, прие юдаизма и - сега я издигат кривоносковците. Случайни хора във властта няма- всички са про-еврейски настроени.

77

Анонимен

преди 4 години

Трета глуха.Очакваше се.На Боко ресора е прав в коридора..... ХА-ХА

76

до 74

преди 4 години

ти за СССР чувал ли си?! това е същото!! до 10 години или до кога БрекСит се случи и всичко приключва!!!

75

Анонимен

преди 4 години

Важното е да има ресор пък после простотиите нямат нямат значение

74

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам, че са дали на тая калинка сектор Наука. При положение, че България няма един COST проект, няма големи научни договори, не инвестира дори минимума БВП в наука и е печално известна с епичните проблеми във Фонд Научни Изследвания, тази безмислена твар ще маже на европейски ниво. Просто не е истина какво се случва в ЕС. Освен ако не гласи някой от заместниците за ресор Наука , а това на Габриел е някаква измислица, направо не знам какво ще става.

73

не ме занимавай

преди 4 години

Това недоразумение гледащо влюбено ББ не сколаса да цензурира Интернет и сега го преназначават в ресор да ни Образова. Дали самото то е образовано се питам отвъд това да държи моркова и да го суче като биберон по начина по който е назначено на този пост без грам елементарен ценз образование и опит.

72

Анонимен

преди 4 години

А аграрния ни премиер искаше да му дават ИТ-ресорите...смех!!! На ти ИТ, на ти завод за ГоУфове!

71

Анонимен

преди 4 години

Ама само колко яко ПР-ите са измислили наименованието. Това "Иновации" 100% ще се хареса на един министър председател. Нали искаше нещо съвременно!

70

мак

преди 4 години

Да не е без хич. А кинтите, дали ще са толкова, колкото се надява бб? Да не остане разочарован.

69

Ари Голдберг

преди 4 години

Българските Комунисти винаги са били водещи, затова Сталинка, Буда и Марая Гейбриъл са яхнали не само Вас, но и цяла Еуропа!

68

Анонимен

преди 4 години

Сещам се как и Сталинка я обявиха за комисар на нещо си, накрая се оказа, че в задълженията й влиза да осигурява кетъринга на еврокомисията.

67

Анонимен

преди 4 години

Нашето тиквено оръфляче е на седмотонебе от модерната функция на жирафа.Кво шъ праи с ромейте дето ни убиват,изнасилват, крадът и все хубави работи.Как ще ги иноватира,след като бе спецпо информацията - модерната,която опази Напа стта.По важно е другото,кое-то е заложенооо.Половото равновесие.Ех,то да бяха само комисарите,но а икомисарките с обратен замах.Жирафче,за тези пари заслужава ли си?