8

pp

преди 4 години

До 4 обективенза такива заведения имат забрана да ги посещават

7

Подвеждане

преди 4 години

Заглавието е подвеждащо. Сигурно не са издавали бележки за хиляди левове за годините в които е работило, а от там и укрити данъци, вероятно и осигуровки. Едва ли, инцидентно видиш ли, не са издали една касова бележка и то какъв късмет -точно на данъчните. За 7.90. Масова практика от години.

6

Тошко

преди 4 години

Абсолютно правилен подход на тези данъчни. Ех, ако всички бяха като тях. Те заслужават награда от държавата. Ама тази държава не желае да си свърши работата, май. Ако бях премиер или финансов министър, бих прилагал подобни похвати повсеместно. Известни са ми и други начини за разобличаване на сивата икономика. Не, че съм ги измислил аз, а просто защото и аз бях ,,бизнесмен" като този ресторантьор. Точно затова не съм и няма никога да стана нито министър, нито премиер.

5

Beatle juice

преди 4 години

Може да е имало муха в сока, затова да са го затворили.

4

обективен

преди 4 години

А да сте чули и видели чиновник от НАП да е влязъл в заведение на гербаджия , олигарх или друг от властимащите? Не сте и няма и да видите...В тази страна на власт е наглостта.

3

ГНЕВЕН

преди 4 години

Това е жив грабеж.Щетите за заведението са стократно по-големи от жалките 1.50лв за ДДС.При това без приспадане на разходите.Само в тази прокълната тиквена държава някой сдухан чиновник-гербаджия може да вилнее безнаказано и да се прави на господ.А най-лошото е че и всички административни съдилища имат "указания" да потвърждават санкциите на НАП ,независимо от основанието.От две години всички НАПаджии се държат като башибозук.

2

Анонимен

преди 4 години

НАП да си погледне публичните изпълнители - престъпници в конфликт на интереси.

1

Анонимен

преди 4 години

Почти есички търговци са такива. Трябва да затворят всички подобни търговски обекти, които не издават касови бонове на клиентите си.