16

Сата НАТО

преди 4 години

И ние някога работихме като ученици на полето по бригадите, но не се оплаквахме. Е поне не ни биеха и не сме гладували.-------И са ни били, и сме гладували.Имахме ръководители комсомолски активисти, които организираха издевателствата.

15

Анонимен

преди 4 години

Уау!Не знаех, че германците са толкова напред с материала! Браво!

14

Анонимен

преди 4 години

Я внесете африкански интелекти и направете Германия една професионална зоологическа градина с усмихнати ши6еци.

13

Един

преди 4 години

Германска двойка в дъното на бизнеса?Издевателства над деца?Ми няма по-добри в издевателствата над когото и да било от германците. Те си го носят в кръвта насилието, родени психопати.Дали са ги "превъзпитали", предвид факта, че и децата са от същата порода, това е вече друга тема.

12

друг

преди 4 години

Трудът ще ги направи свободни

11

Пст

преди 4 години

До ДарвинА русофилите викаш са си човечни!!!

10

Тафров Пендолфинито

преди 4 години

Обикновен фашизъм..

9

Анонимен

преди 4 години

Някакви германски роми си пратили децата на румънски роми да ги бият и таковата.И чак обществото в Румъния било скандализирано.

8

А КЪДЕ

преди 4 години

Е СТАТИЯТА ДНЕС ЗА РАХАТА В РАССИЯ? ЩОТО ЗА ЗАПАДА ЧЕТЕМ САМО ЛОШО, ЗА РУСИЯ - ХУБАВО! ЩОТО ВЪОБЩЕ НЕ СТЕ РУБЛАДЖИИ... ДОКЛАДВАЛ СЪМ КЪДЕТО ТРЯБВА, ТАКА ЧЕ МАТРЯЛА ЗА ШПИОНСКИЯ ЕКШЪН МОЖЕ ДА ВИ ЗАСЕГНЕ И ВАС...

7

пецата

преди 4 години

Първо не дават на родителите да им ударят 1 шамар, после като децата станат невъзпитани ги пращат да ги бият чужди хора, без шамари няма възпитание за определен вид деца

6

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че това е схема за пари, които да влязат в някой джоб. Друго обаче е интересното. Що за младежи биха попаднали там?

5

Анонимен

преди 4 години

Селяните си се "възпитават" цял живот и без присъда, а престъпниците не могат, така ли?Доколко това "възпитателно" за наркоманите и психично-болните - това трябва да се проследява от социалните служби впоследствие, но за мнозина от нашенците по затворите такъв подход би бил доста "оздравителен". Щом като няма практика престъпниците да се командироват по уранови мини и каменни кариери, румънският "челен" опит би бил алтернатива за убийци, изнасилвачи, банкери и пишман политици вместо "лежане".

4

Анонимен

преди 4 години

Издевателствата на едни хора върху други е ежедневно и навсякъде под най-различни форми. Няма никаква законова защита реална, няма демокрация, няма права. Див капитализъм и подчинение, безправност и безчовечност, прикрити под красиви лозунги.

3

А така

преди 4 години

Социални служби, НПО-та, проектчета и усвояване на субсидии. Да ви звучи познато?

2

Анонимен

преди 4 години

И ние някога работихме като ученици на полето по бригадите, но не се оплаквахме. Е поне не ни биеха и не сме гладували.

1

Анонимен

преди 4 години

Има и в България, в нашия град също. Не вдигат много шум, за да не се разчуе, че внасяме малолетни престъпници от Германия, да си се превъзпитават в полусвободно отношение. Преди години ( 5-6) имаше от тях обява, че търсят годни за живеене къщи в села наоколо.