78

Анонимен

преди 4 години

Толерастията към братчедите съсипа България.. не е нормално на 16 год с 3 деца и 1500 лв детски, а за лекарите 0 и продължавате да си оставяте тенджерите , дрехите и обувките до кофата , а не да ги изхвърляте.. И с каруците нямате проблем . Успех

77

Лекар

преди 4 години

"Разделете 3 милиарда бюджет на броя лекари и после ми говорете че работят за едната хипократова клетва. Това че едни взимат много, а други нищо мен не ме интересува..."-Ще трябва да добавиш и цялата администрация в бройката с лекарите! А те са доста повече...Това, че няма адекватни лекари при които да ходиш мен не ме интересува! Хипократовата клетва не си спомням да включва определени индивиди. Аз живея в чужбина и лекувам хора с което си изпълнявам клетвата!

76

ДобромирИзмирлиев

преди 4 години

Все слушаме как се източвала касата, а не сме чули един от източващите да е върнал пари. Нямам желание да наливам в бездънна каца.

75

до 72

преди 4 години

Следвачия път *** на 90 годишен лекар, по възможност с цялото си семейство. Така ще помегнеш по своеобразен начин на естествения подбор!

74

Анонимен

преди 4 години

Туристи в Гърция това лято-30 млн.У нас-не съм смятал.Ангелкова да каже.И днес е в носия на някакво тържество с ядене на баници.

73

Анонимен

преди 4 години

Е да, но имаме магистрали и ще имаме нови изтребители. Киро Гела и Красимир Дачев няма ли да се появят по телевизията, за да обяснят как не произвеждат продукт, който да вкарва пари в държавната хазна.Винетки за каруци ще пуснете ли, или е етнически не толератно? Може би от там ще се пръкнат новите лекари....

72

Анонимен

преди 4 години

Е как да няма млади и брилятни лекари ,има бе- идват от Сирия ,Афганистан,Ирак Африка .Всичкото мигранти са само такива изтъкнати специалисти в сферата на здавеопазването , инжинерството .

71

Хахаха

преди 4 години

Ревнаха пак няколко батки и 2-3 кифли, че им било скъпо на лекар! А за САЛФЕТКИ В ЧАЛГОТЕКАТА ИМА НАЛИ?! Или да изправите на голфу тенекията за 100-200лв, че снощи малко карахте пияни пак...Скоро вместо лекарства - новата песен на фики.Последния да загаси лампите!

70

Анонимен

преди 4 години

На 50 години лекарят е младеж. До 90 има още цели 40 години, за каква криза дрънка бе.Ако си учител те пенсионират на секундата, но ако си лекар може да работиш до живот.

69

Заслужено

преди 4 години

Лично познавам няколко лекари, които бяха изгонени навън. Хора с по- малко от 3 мозъчни клетки да са ти пациенти, в болница без условия и без да ти плащат труда за който си учил поне 7 години - идилия, как да не останат тук!Скоро ще ходите при бизнесмени и мениджъри да се лекувате - от тях има много, само не съм сигурен как лекуват. Успех, аз съм за малко на почивка :)

68

Анонимен

преди 4 години

Само безскрупулни и алчни типове имат пари. Бедният народ мре като мухи. Това е демокрацията. Мизерия и беднотия. Комунистите казваха истината за капитализма. Не ни излъгаха, но не им вярвахме. Когато разбрахме какво сме изгубили, им повярвахме.

67

Гого

преди 4 години

Бойко нали се хвалеше, че както Германия изнася коли ние ще изнасяме лекари :). Явно обаче производството на лекари е слабичко, защото от износ не останаха за местния пазар. Търговските дружества изпитват трудности в намирането на работници - както и във всеки бизнес, където се изисква квалифициран персонал :). Вече официално сме държава от третия свят. Тия дето ги подпомагахме да се интегрират сега ще чакаме те да ни лекуват, защото те са с най-много младежи

66

Анонимен

преди 4 години

Здравето е бизнес. Животът ви струва 30 лв на ден. Толкова ви плащат надница. На толкова ви е оценен живота. А пък в болницата, ако нямаш кешовица, умираш. Така е при капитализма. Всичко се измерва с пари. Парите означават по-дълъг живот, повече любов, по-добра къща. Това е циничната логика на демокрацията. Навсякъде е така.

65

Бойко Борисов

преди 4 години

Аз си имам лекари на моята вила в Барцелона. Вие се оправяйте. И не забравяйте да гласувате за фандъкова

64

Бизнесмен

преди 4 години

Плащам на всеки лекар който напусне България по 20 000лв! Тел. 0885461989

63

Добреаманямадаедобре

преди 4 години

Платеният прием е пълен с африканци и индийци, които трудно се справят с английския, преподават им българи, които също не го владеят в нужния капацитет. Важното е парите да вървят, а те никак не са малко. Мед университетите са едни от най-богатите институции и купуват болници на ред. Болници където наемат своите хора и проблемите лесно се замитат под килима.

62

Анонимен

преди 4 години

Ако си митьо очите винаги ще има топ лекари за теб.. и 40 литра кръв само за теб

61

Гербер

преди 4 години

Удри Бойко! ГЕРБ ПОБЕДА!

60

Анонимен

преди 4 години

Някой ще ми обясни ли какво му било лошото на Социализма? Нямало демокрация и свобода на словото, а сега има ли? Не можел си да пътуваш в чужбина. Не можеше, но не по вина на България. Нашите издаваха визи, но западняците правеха гадостите. Но нямаше престъпност, имаше лекари, образование, спорт. А сега?! *** ти и демокрацията ти ***!

59

Анонимен

преди 4 години

За малцината оцелели след 20-30 години, на разположение ще бъдат шепа баячки и билкари, а лекари ще има само в спомените.