36

Само едно хлапе!

преди 4 години

И се случиха триста хубави неща! Да бе аз съм го прокълнал с малко помощ - няма да им играя по свирката, защото тук е заложена на карта цяла една цивилизация, която е тормозена 1000 години от един бог дето не е бог!

35

Анонимен

преди 4 години

И сега калинката Мария Иванова Неделчева Габриел дьо Хаджидимос на образованието и културата ли ще седне?

34

Ф.С.В.

преди 4 години

България не трябва да получва никакъв РЕСОР - защото ТЯ само краде- По Корупмирана и крадлива държава няма никъде по СВЕТА!! НИЕ БГ народът искаме да нямаме никакъв РЕСОР!! Така ще усмирим малко -алчните МУТРИ ----Наречени в БГ ---Бизнесмени!

33

Бай Ганьо

преди 4 години

Цялата ми култура се върти около к--а.

32

Тц

преди 4 години

Никакви *** глупости, никакви религиозни глупости, просто оставете самият живот на свобода и без бог за да може природата и резонансите да се намесят!

31

Едно хлапе неомотано

преди 4 години

От дрън-дрън Поп и стой та гледай ... хиляда деца неомотани от дрън-дрън Поп и гледай какви шамари ще ядат от самите биополета! Да ама мръсниците проведоха кампаний да кръстим 1000 деца, да направим масови сватби на 1000 души! Пак ще повторя единственият изход от цялата работа е да се спре с лицемерието Един бог, една вяра! И да стоплите, че тука ще има бог, само ако няма бог!

30

Анонимен

преди 4 години

Подхожда и на нашата калинка да организира *** образованието из цяла Европа.

29

Никой да не мърда!

преди 4 години

Никой да не отстъпва! Никой да не си тръгва! В църква не влизайте! Децата си не кръщавайте! Най-близкото до бог същества на тоя свят са децата! Има и друго - детето е човек без установени понятия за добро и зло! В този ред на мисли единственият начин някой да ги прецака на енергийно ниво е децата да ги смачкат! Всеки творчески акт се характеризира с една невинност на възприятията освободени от катаракта на възприетите вярвания ... Искате да свърши тая свинщина? Престанете да вярвате в бабини ...

28

Не извратен тип

преди 4 години

Дано само не започнат да пръскат руска зараза чрез ресор Образование.

27

Shark

преди 4 години

Супер! Тъкво ще могат окончателно да съсипят и образованието, и културата. Целите са постигнати, честито да ви е!

26

А истината е:

преди 4 години

Че тридесет години тука се проведе гражданска война! И още се води една тиха и негласна война всеки срещу всеки! Но честно казано точно срещу мен не очаквах, че ще водите тая война и ще ми правите тия номера! И аз мога ...

25

Не три книги са :

преди 4 години

Библията, БКП, Винету ... Ама и тоя човек е безгласен! И докато вие се занимавахте с Гацо,Деса Поетеса, Калеко Алеко и другите диверсии за отвличане на вниманието на тълпата, зад гърба ви едни търтей направо направиха обира на хилядолетието! И после що псувам Трифонов - ми тоя *** е пердето пред очите ви за да може зад гърба ви да ви изкарат най-простите и бедните в Европа! Което изобщо не отговаря на истината!

24

Анонимен

преди 4 години

Редно е Еднокнижника да почерпи сега...

23

И ако се провалите?

преди 4 години

В ресор Образование с някакви калинки? Толкова демократично ще стане! Закон за защита на държавата? Виденов знаеше много добре и знаеше много добре всички чакали, затова и му спретнаха леко превратче и на него!

22

Образование, култура

преди 4 години

трудолюбие, гостоприемност, лоялност, коректност и най-вече толерантност. Това са характерните черти на най-умнокрасивия народ в тази част на галактиката.

21

Пада режим!

преди 4 години

След като падне режим, веднага идват чакалите! Веднага! И почват да ядат! Толкова е логично, че няма накъде! И в своето ядене забравят за идеята, че след глозгането на кокали идва периодът в който няма повече и че трябва да си загърбят мизериите за да се изгради нещо отново. Защото иначе няма какво да ядат! И така... 30 години глозгане и то точно от мръсен отцепник наричащ себе си по-добре живо куче отколкото мъртъв лъв. Образование? Имате ли ресурса да поемете този ресор? А защо го нямате?

20

Ай Ти - Май Ти

преди 4 години

Баце, как са ти го дали тоя ресор, като ти си абсолютен илитерат и чалгаджия и не владееш повече от един език - шопския!

19

Упс!

преди 4 години

Абе кво стана с МилиЙончева бе? Постигна целта си да отиде в Брюксел и млъкна. Вече не я интересуват балъците, които я пратихте там.

18

Колкото и вие:

преди 4 години

Аз само наблюдавам ... И ще се намеся когато смятам за важно и даже вече съм се намесил по начин по който да не могат да откажат! И ми е гадно, че трябваше да се намеся така, но не съм намерил друг начин!

17

Колкото и вие:

преди 4 години

Да не го признавате Виденов каза: Аз не искам да го виждам тоя човек! И това беше последният опит на държавността да спре тоталната разруха, която все още мисля, че предстои. ДС уби единият му син да му каже тука не е твойто царство с което още повече го ядосаха, стана министър председател и продължава да твърди, че в тази демократична по закон страна има нещо царско и негово. Симеоне - българите само като ти чуят името повръщат!