10

Анонимен

преди 4 години

Това може би се отнася за алкохола купен от магазините.Защото повчето българи не купуват. Те си го произвеждат сами.И не влиза в никакви регистри.

9

шматка

преди 4 години

Не виждам как може да се измери количеството изпит алкохол на Балканите при положение че тук се вари ракия във всяко село.Все още се налива и вино така че просто няма как да се изчисли консумацията дори и осреднено

8

Анонимен

преди 4 години

Повечето българи жулят всяка вечер по 200-300 грама ракийка, основно домашнярка, а лятно време и по 5-6 бири.Познавам също и хора, които си произвеждат сами вино и си пият поне по литър на ден.Така че тази статистика е абсолютна манипулация.

7

Анонимен

преди 4 години

По скоро 12 литра на месец, въпреки че и това ми се струва малко.

6

ogin

преди 4 години

Абсолютно не вярно аз изпивам всеки ден по 3 литра вино

5

до 4

преди 4 години

И аз не пия алкохол,и аз свалям статистиката.

4

ай сиктир

преди 4 години

Измислена статистика при самия факт, че бирата е включена наравно с твърдото гориво го показва от тук идват и предните места в класирането на чехи, германци и австрийци.

3

Анонимен

преди 4 години

каква е тази мярка - литър алкохол? Чист алкохол ли, какво? 12 литра ми е само уискито на година, отделно минавам от време на време на коняк и мастика. Като добавим и виното и бирата и те литрите стават над 100.

2

Анонимен

преди 4 години

Хаха, 12 литра на година друг път. Всеки човек пие почти всеки ден по нещо, дори по едно малко. Събират се доста над 12 литра. А алкохолици като Вежди Рашидов, Румен Петков и Боби Михайлов вдигат доста средната цифра.

1

Анонимен

преди 4 години

тези измислени статистики за България не важат , а излязлото количество от казаните с лиценз, а количеството от домашните казани