392

Ха

преди 4 години

О,в Гърция и Турция много обичат туристите да не си плащат!

391

Анонимен

преди 4 години

До българинДа, но ако вземат в същата ситуация да се оказват по 100 души на ден в твоят ресторант ти ли ще им чистиш след пикнята и сранетата?

390

българин

преди 4 години

Ужас! Ако бях на местото на този говедар "собственика" Щях да си затрая.Че са ползвали тоалетната ми "безплатно"! Ама не! 2 та лева си искал "чорбаджията" "демократичен"! Ами утре дъщеря ти може да се окаже в същата ситуация на море в друга държава бе чобанин? И ако яко и се пи ш ка.Пред заведението на някого там ли да се заголи щото е на зор? Човешко си е! И ти ли ще се "възмутиш" Че не е могла да ползва тоалетна безплатна? Това лято руснаците пак СПАСИХА СЕЗОНА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ???

389

Анонимен

преди 4 години

На руснаците сме дали писменост, език, религия и човеци не станаха. Цял Свят ги мрази.Сега ако трябва и да ги възпитаваме е мисия невъзможна,...кауза пердута !Да си ходят в *** и да ни оставят на мира.

388

Анонимен

преди 4 години

Русофилските лакей са ги свикнали на всякакви привилегии тип "братушка" и затова руските танкисти по българското черноморие са толкова нагли.А Слънчев бряг направо се е гетоизирал с руски чадърени "анклави" в безпратните зони между чадърите и шезлонгите на хотелите населявани най-виче от поляци, чехи, румънци, унгарци, германци, англичани, украинци, българи,... Вън руските танкисти от българското черноморие !

387

Анонимен

преди 4 години

Аз също бях свидетел на наглостта на един руснак, който се опита да пререди чакащите в един банков клон в "Кауфлад" с аргумента, че жена му чакала вече с две шишета водка в магазина и нямала български пари, та той искал да обмени 25 евро !Един от чакащите му отказа защото бърза за работа, а руснакът примигна към мене и каза, че не разбира.Тогава аз му отговорх: - Трябва да учиш повече !Разбра ме и се сви на стола.

386

Анонимен

преди 4 години

Напротив, много добре се е отнесъл, защото никой турист няма право да се държи към персонала като към слуги.Даже тая овца е трябвало да я наритат няколко пъти в ***!

385

Анонимен

преди 4 години

Поредният булгаристански тъ.пак ( и пореден срам за българите!), който се отнася ОТВРАТИТЕЛНО към туристи, включително и руски туристи! Тоя тъ.панар НЯМА право така да се отнася!

384

Анонимен

преди 4 години

Показваш морал и култура - респектираш. Държиш се като дивак и *** - ставаш за смях и подигравка...Да се чуди човек какво може да стане за 1 - 2лв.

383

Анонимен

преди 4 години

Откъде са и какви са не е важно. Не е важен и случаят за скандала и подобно отношение. Важното е че много българи нямат вече никаква култура,независимо в хотел ли са в ресторант ли са или са на улицата....Жалко за разбития морал и култура в днешното време!

382

Анонимен

преди 4 години

в Германия в кафене на Старбакс можеш да отидеш до тоалетната само с касовата бележка от консумацията.така са направили да се отваря вратата на санитарния възел.

381

Кенефър

преди 4 години

Вече е дестинация само на Букурещките джипсита. Затова реномираните ресторанти пред *** имат масичка с ромка с потурчено име.

380

Анонимен

преди 4 години

За сибирските азиатци , България е бащиния и правят каквото си искат .

379

гост

преди 4 години

Макс. до 15 г. ще се измрът комунистите от анадола, и ще се върнем да си оправим държавата..надявам се...

378

Анонимен

преди 4 години

Ами каквито са ни туристите, общо взето такова е и отношението към тях и обратно. Колко човека от форума ще направят на въпрос левчето за кенeфче.

377

Кривондел

преди 4 години

Норвежец рита камериерка - лош норвежец.Рускиня блъска българска чистачка - добра рускиня, лоша чистачка.

376

Я па ти..

преди 4 години

До Пътешественик 400 Нали искаме да настигнем ЕС по доходи. Как да стане, като не плащаме тоалетни ? А в Русия бил ли си ? Там как е ?

375

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 413 Ми то и обществените тоалетни са с пари.

374

Анонимен

преди 4 години

Малко не е прав , но след като наританата е рускиня - приветствам .

373

Бау

преди 4 години

Радвам се, че не я е ударил, а само изгонил. Заслужавала си е изгонването, дребната тарикатка. Няма никакво значение от къде е родом. Пак започна верната драма с русофили русофоби... Просто идват бедните *** да почиват. От всякакви държави.