58

Чужденец

преди 4 години

"втората - темпото на работа" - - тъй де, то не е само да плачете "ама и ние работим същото, ама за по-малко пари" ! И не само количеството, а и качеството ви куца много. А заплатите - според труда...

57

Сандо

преди 4 години

аз живея от близо 20 год. в Германия. Немците не ме щът ама аз се интегрирах

56

До Георги и жена му

преди 4 години

Живи и здрави да сте! Само някой, който се опитва точно като вас да стане част от по-добър свят знае колко важно е да се устроиш в уредена държава.Развивайте се и се обичайте!Поздрави от 40545 постляйтцал

55

Хехе

преди 4 години

Страшни работохолици?!Те тука ме изгубиха.Практиката е показала многократно че многото работа не е гарант за абсолютно нищо.

54

Радк

преди 4 години

"да осигури стабилност и сигурност за детето си."със арабите и черните/неегpoидитe ще види сигурност на кукуво лято...Само да посети Франция и Швеция и да види какво го чака..Да видим дали и това ще цензорират либерастите/комунисти.

53

Анонимен

преди 4 години

Германците искат да отидат в Русия, но не им дават.

52

Анонимен

преди 4 години

Интегриран е в турското германско общество. Приел правата вяра и се обрязал.

51

рфл

преди 4 години

Абе аз помислих, че тъкмо ще каже че се връща и силата е в него, или пък ще замине за Просия, а той щял да си ходи в Германия. Може ли такова нещо, такава черна наглост?

50

Анонимен

преди 4 години

България вече е частна собственост на мутри и нищо не може да се направи. Най-разумното за един човек е поне да помисли за себе си и да се махне от мутроландия. Вярно, че има трудности, но след няколко години човек успява да се интегрира и поне в едно е сигурен, че децата му имат бъдеще.

49

Mudyu

преди 4 години

Вие на разбирате, че 80% от хората не отиват за пари в чужбина. Полицейщина, съд, здравеопазване, един ден се сблъскваш с това и си дотам. Да има такава държава и ти разказва играта, баце.

48

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

На продавач на домати, работодателя му осигурил и социален работник. Мармот шоколад станиол.....

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59 Може ли за пари да падаш толкова ниско? Пак има на къде да пада за разлика от *** вътре в ***. Колкото и да сочиш, пръста е винаги в българския ***, по дефолт!

46

Анонимен

преди 4 години

до 57:да свреш кротко главица в името на оцеляването на семето ти си е чиста проба роб.ако не си с гордо вдигната глава, предизвикващ живота - що живееш?

45

Анонимен

преди 4 години

българите скоро ще са малцинство в България,няма какво да ходят в Германия,тук ромите с радост ще ги адаптират към реалността.

44

Сп??нс !?

преди 4 години

На много хора не им е проблем, колко пари ще вземат в България, а при какви условия ще растат децата им

43

гражданин

преди 4 години

Да, да. Къде дават 1300 стартово за нареждане на продукти в магазин? Утре отивам там.

42

Анонимен

преди 4 години

Най обичам да ви чета статиите написани в стил "разкази с неочакван край"

41

Анонимен

преди 4 години

до 51,храниш, да не казвам какво. Усещам, че залитваш по Славчо, време е да осъзнаеш колко му е червен диррнико и че е аматьор, но пък специалист по драмите. Къде му е телевизията на тоя?

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47...червените сектанти като не сте на власт е ясно, че няма държава според вас.....Има лаййнннарци от Герб и БСП = БКП. БКП не е държава а мафия при това ярко червена. Депозити внасят някои, предимно бкп-тата. Относно храненето - аз храня бая народ но не и лаййнннарците!

39

Анонимен

преди 4 години

На пра сетата си им е добре в Ко чината. Да ги управляват и стрижат полуграмотни мутри с купени дипломи и дошли от село.----------На достойните хора им е добре в Родината, на плужеците им е добре да мият чинии!