417

Анонимен

преди 4 години

Бащата се забърква в международен скандал. По добре да мълчи. Българите спасяват арменците от турския геноцит. А сега той е против решението на България и Външно, чудна му работа?

416

телето

преди 4 години

До До 453Не се появяват много по-късно, поне 3 пъти повече са от партизаните по разсекретени сведения на ДС и България има едно от най-дълго продължилите антикомунистически съпротивлителни движения в света, за гордост на всеки истински българин.А е много смешно как соц братушките веднага взеха да омаловажават подвига на истинските българи, докато се крият зад вековния соц номер "аз не бях, ти беше".Предатели!

415

Зозо

преди 4 години

........Бащата на Филип Киркоров.........Хахахахахаааа, ай ситкир!!! :))))))))))))))))))))Глад очаква всички мръсни ***, атакисти и др. руски ментаци!!!Пък като дойде чичкото с мустака може и аз да гласувам :))))))))))))))))))))))))

414

Интересно

преди 4 години

Големи "почитатели" се извъдиха днес на горяните, на Хитлер, на Борис 3-ти, вече отявлени русофоби, а само преди 30 г. същите са били партийни и комсомолски членове и на манифестациите са скандирали: "БКП, КПСС вечна дружба"! Какви метаморфози претърпяват хората през живота си!?

413

Анонимен

преди 4 години

един ден ще се събудим, загряли че други държави няма да се грижат за интересите на българите.

412

а де

преди 4 години

До До 448САЩ и Англия воюват с Германия, естествно. че ще подпомагат движенията, които подкопават съюзниците на Германия. А почиташ ли горяните питах, щото и те като се борят и подкопават съюзник на СССР се явяват съюзник на САЩ. Или това не е важно?

411

помисли малко

преди 4 години

До До 449Е кой е виновен за това ? Запада или комунистите БСП и ББ? Тоя дето яде баницата, или тоя дето я дава?!?Само да не ти гръмне главата от много мислене

410

Анонимен

преди 4 години

До До 448"Началниците от САЩ" в същото време България през последните 30 години е управлявана най-дълго от БСП и после от Бойко тиквата, агент на ДС ( подразделение на КГБ) и клел се за вярност към чужда държава (СССР). *** иронията, комунисти и съветски хора, слуги на САЩ. Партизаните за това ли се бориха?

409

а де

преди 4 години

До До 447И подпомагани активно от СССР да извършват вражеска дейност. Като онзи бомбаджия Вапцаров, много правилно осъден от български съд за антибългарската му дейност. И по твоята логика и горяните са съюзници на САЩ и Великобритания, тях почиташ ли ги? Че са били и повече от партизаните

408

Анонимен

преди 4 години

всички се борим против фашизма, само дето него го няма вече.

407

Анонимен

преди 4 години

Какво очаквате да каже *** Арменец.

406

До 450

преди 4 години

Включително Британия и Франция са били съюзници на Хитлер, ако гледаме Мюнхенския договор от 38-***, преди да му обявят война на следващата година! Тогава същите са отказали съюз с комуниста Сталин, който им е предложил да спрат Хитлер да аненсира Чехословакия, а после пищите що и той сключва договори с Хитлер! Чети повече история и не пиши глупости!

405

Анонимен

преди 4 години

Историята е пишат победителите и обикновени няма нищо общо с истината.

404

до 450

преди 4 години

Само *** като теб съчиняват фалшива история, защото истината не ви изнася, показва какви престъпници сте.

403

анонимен

преди 4 години

Тоя пияница е роден 1932 г. кога се е борил с фашизма, ще вземе да каже, че и синът му се е борил заедно с него.

402

Анонимен

преди 4 години

До: 451Незаконен значи е бил и Сталин, защото той също е бил съюзник на "сатрапа Хитлер" и вероятно такъв щеше да си остане, ако не беше "вероломно нападнат".

401

Анонимен

преди 4 години

До: 446Всичко това е вярно, но защо премълчаваш останалите факти?А именно, че и Александър Стамболийски съвсем не е бил цвете за мирисане.Неговата Оранжева гвардия от селяни, въоръжени кой с каквото намери, тероризира населението. Нанася побой над депутати и върши всякакви безчинства.

400

До 447

преди 4 години

Незаконни са били всички правителства съюзници на сатрапа Хитлер, вкл. на България! Затова и премиера Филов е осъден на смърт! Ако не вярваш попитай днешните страни членки на ЕС, вкл Германия, както и САЩ! А мразените от теб партизани са били съюзници на САЩ и Великобритания! Не си съчинявате нова фалшива история!

399

Анонимен

преди 4 години

До: 448Ами защото искат да ни асимилират!Или ако не успеят да ни асимилират да ни ликвидират.

398

Анонимен

преди 4 години

Някой освен проруските мекерета да е искал да ни освобождават