12

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, к'во толкова е станало? К'ви са тия бдения, к'во е т'ва мучене?!?! Поредните примивни индивиди са дали фира, по линията на естествения подбор. Сега чак и пари събират.

11

Наблюдател

преди 4 години

Изключително безотговорно поведение от родители на три деца, потресен съм! Бог да ги прости!

10

русофил

преди 4 години

Стигна се дотам, че не на всеки на света трябва да се позволява да има деца, да не говорим за книжка или да разполага с оръжие.

9

Вьншно министерство

преди 4 години

Пламен терасата е виновен

8

Пази моториста!

преди 4 години

Хубаво са се наиграли моторджийчетата. Получили са си заслуженото за денонощния шумов терор. Пък и явно закритите номера изобщо не са им помогнали и сега сме свидетели на поредната ceлcкa драма.

7

Бате Кацко

преди 4 години

Това бдение трябваше да го направят вчера пред входа, където са живеели тия безотговорни кoмплeкcaри. За да си стоят у дома при трите си деца, вместо да обикалят кръчмите и да карат мотор с 200 км/ч в 4 ч. сутринта. Сега вече няма смисъл да бдят. Също така, не е ясно, за какво събират пари? Ковчезите нямат джобове.

6

Неразбрал

преди 4 години

Не разбрах кога в България ще се вземат мерки конкретно срещу убийците и самоубийците с мотоциклети?! Кога ще видя КАТ да санкционира десетките нарушители в района на Суходол-София каращи по осевата линия в пиковите часове с бясна скорост между едва движещите се автомобили? Всеки ден полицията виси на кръговото на Люлин само на няколко метра от района на нарушенията, но си дебнат жертви на 4 колела, а истинските престъпници остават ненаказани.

5

Калчева

преди 4 години

Да почиват в мир , но моля ви медията поправете се , в статията ви починалата ту се казва София ту Мария .... пф

4

Анонимен

преди 4 години

Три деца като най малкото било на 6 месеца. А кажете ми сега какви родители са били тези. Да си оставиш децата и да ходиш по нощите и двамата не правоспособни на две колела. На някакъв алкохол а сигурно и дрога и тръгнали за към Рая. Бог да ги прости. Дано децата им не се метнат на тях.

3

Сата НАТО

преди 4 години

Сега кой ще плати парапета?Аз всеки ден минавам оттам и ме дразни.

2

Гост

преди 4 години

И да добавя.... жал ми е за Децата, а не за техните безотговорни родители!

1

Гост

преди 4 години

Двама Родители на Три деца..... в 03.00 през нощта?! Не е нормално според мен! А половината им приятели на мотори, които бяха там пиеха бира. За какво изобщо става въпрос? Поредното слабоумие!