52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧовека е доктор, на какво да прилича? Какво си представяте под 28-годишен - да е с дебел врат, ланец, анцунг и да гледа лошо зад волана на 30 годишен черен таралясник, че да изглежда млад ли.

51

Анонимен

преди 4 години

хората които слушат такава музика са малко, хората които слушат такава музика без да са надрусани са още по-малко. В повечето случаи взимат стимуланти, не халюциногени. Сиреч не е бил толкова неадекватен човека. Сигурно е станала някоя беля и има още един двама замесени.

50

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво ви става на младите. 15 годишни момичета изглеждат като 40 годишни жени. И този на снимката. Пишат,че е на 28 а изглежда поне на 40.

49

Анонимен

преди 4 години

Не е заровен. Няма някой с пръсти да копае, освен ако не е планирал да го заведе в гората на място с много хора и шум. А ако е извозен, това е цял човек, няма как да стане ако не участват в това повече хора, поне свидетели.

48

Анонимен

преди 4 години

Аз да пътувам цял ден с познати да отида на парти и през нощта да избягам от партито в гората, да чувам музиката и да не искам да се върна, да звъня по нощите на баща ми, който е бивш военен да дойде, няма да е на добре работата.

47

Анонимен

преди 4 години

Сигурно се е загубил във фейсбук, а те го търсят в гората и затова не могат да го намерят.

46

Анонимен

преди 4 години

До АбеДа, това са двата възможни варианта, трети няма. Но не вярвам да тръгне някой да разпитва 150 човека, които вече са се прибрали по градовете и държавите и никой не знае кои са.

45

Анонимен

преди 4 години

Мен едно ме озадачава в цялата работа. Как така не е издирена локацията на телефона от МВР? Или ако те не са го направили, близките защо не платят на частна агенция? Преди време собственик на детективска агенция беше казал, че от телефона може да се даде точна локация, може и в момента и за 6 месеца назад, но е доста скъпо. Каза, че така са откривали изчезнали хора и доказвали изневери.

44

телето

преди 4 години

На нашите медии им дай да пишат глупости. Човека е лекар, завършил СУ. Интелигентен, внимателен и възпитан. Бил слушал техно = наркоман. Абе вие четете ли се като пишете? Толкова ли е откъснат от реалността българина? Идете петък вечерта на някоя чалготека да видите наркомани, яки чичаци на 3 линии и бутилка виски как придърпват ученички. Такава гнусотия не може да се види никъде другаде.

43

Анонимен

преди 4 години

При подобни случаи са крайно необходими безпилотни квадрокоптери за Гражданска защита!

42

Анонимен

преди 4 години

Дано да е живо и здраво момчето!!!!!ПСАбе, младежи, има мобилни зарядни устройства за мобилни телефони!!!!Не са скъпи!!!!!Използвайте ги когато ви се налага да пътувате!

41

Анонимен

преди 4 години

Но ако беше мъртъв щеше да мирише вече,освен ако не е в бидон...Кофти работа,дано е жив.

40

до 37

преди 4 години

Да де!И аз това ти казвам!Пиян,дрогиран,посред нощ паникьосан с треперещи ръце половин час ще си играе да праща координати на баща си!Плюс това GSM координатите не са чак толкоз точни!Бил се загубил на технопарти дето данданията гърми на километри!Нещо цялата работа е доста неясна!Пък може някой от другите пияндурници да е откраднал телефона,може да са го засили в храсталаците!Та така!

39

Анонимен

преди 4 години

Бай *** на парти не ходи. Пие на аванта бира. Пестелив и трудолюбив. Говори немски. Не пуши. Обича духовата музика.Типиче баварец е.

38

Анонимен

преди 4 години

47 номер. Ако го бяха зарязали, щеше да бъде намерен досега. Качили са го в колата и са го зарязали другаде.

37

До 42

преди 4 години

Ти правиш ли разлика между пиян Бай *** и техно парти,че да ги сравняваш двете,неуки хора коментират тук,не излизали от кръчмата,чак ритуали се правили,ххахахахааха...

36

Анонимен

преди 4 години

Явно човекът е бедтрипнал, което се случва често с неопитни наркомани, пробващи за първи път психеделични дроги. Неговите френдове са решили, че ще му мине. Но пичагата е почнал да вижда разни работи, паникьосал се е и си е счупил главата някъде. Неговите са го намерили, уплашили са се да не ги обвинят и са го зарязали. Но къде у нашите полисмени експертиза да се досетят за това...

35

Анонимен

преди 4 години

Прилича на Чък Норис на младини този момък.

34

Б.Борисов

преди 4 години

До 42:Аз гарантирам, че хората които ходят по тези партита са много читави, прекалено читави даже. Всички са ми от младежката организация на ГЕРБ, за какво мислите МВР не ги закача и 7 деня го търсят. Споделил е, че е избирател на Нинова - ха намерете го сега!

33

Анонимен

преди 4 години

Бидони купувал ли е някой скоро?Съмнително е да е жив все още.